What makes a successful language learner? A language learning research shows that successful language learners are similar(相似的) in many ways.
First of all, successful language learners do not depend on the book or the teacher. They find their own way to learn the language. They never wait for the teacher to explain, and they try to find the ways for themselves.
Next, successful learners do not wait for a chance to use the language. They look for such a chance they find people who speak the language and they ask these people to correct them when they make a mistake. They will try their best to talk with others. They are willing to make mistakes and try again.
Third, successful learners spend enough time with the language. That is the greatest guarantee((保证) of success. The language will become clearer in your brain(大脑) slowly over a long time.
Finally, successful language learners want to learn the language because they are interested in the language and the people who speak it. It is a need for them to learn the language in order to talk with these people and to learn from them.
What kind of language learner are you? If you have difficulty in learning a foreign language,you'd better try some advice in this passage.
1.Successful language learners according to this passage.
A. depend on the book B. depend on the teacher
C. wait for the teacher to explain D. try to find the ways for themselves
2.In Paragraph3,“ such a chance” means ______.
A. the chance to use the language
B. the chance to find people who speak the language
C. the chance to ask these people to correct them
D. the chance to make a mistake
3.What is the greatest guarantee(true)of successful language learning?
A. The brain B. A chance C. Enough time D. Great interest
4.The main idea of Paragraph 5 is why successful language learners ________.
A. want to learn a foreign language
B. are interested in the people who speak it
C. are interested in a foreign language
D. want to communicate with foreigners
5.The passage is about ways to be a successful language ______.
A. learner B. teacher C. speaker D. researcher
1.D 2.A 3.C 4.A 5.A 【解析】试题分析:本文作者就如何成为一个成功的语言学习者提出了四点建议,一是找到自己的学习语言的方法,二是去寻找使用语言的机会,三是花足够的时间运用语言,四是保持对语言的兴趣。 1.题意:根据这段话,成功的语言学习者试图找到适合自己的方法。考查细节理解题。根据第二段内容They never wait for the tea...科目:初中英语 来源:牛津译林版七年级上学期第七单元检测英语试卷 题型:单选题
---Can I have ______ bread now, Mum?
---Sorry, you can’t. There isn’t _______ at home.
A. some; some B. any; any C. some; any D. any; some
C 【解析】句意:——妈妈,我现在能吃点面包吗?——对不起,你不能。家里一点也没有。some用于肯定句,any用于否定句和一般疑问句,但上句是希望得到对方肯定回答的一般疑问句,用some而不用any,第二句是否定句用any,故答案为C。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版7A 英语期中测试卷 题型:单选题
Simon , in the reading room .
A. doesn’t shouts B. doesn’t shout
C. don’t shouts D. don’t shout
D 【解析】句意:Simon ,不要在阅览室大声喧哗。这里Simon是称呼,不是句子的主语,这里是祈使句的否定形式,所以应该以don’t开头,后跟动词原形。故选D。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:八年级下册英语Unit 5 Buying and Selling单元达标测试卷(含答案) 题型:完型填空
完形填空(每题1分,共10分)
A little girl went to a hospital. “I want to____a miracle(奇迹).” “What?” said the doctor. “My brother is badly ill,____my daddy says only a miracle can save my brother.” “We don’t sell miracles here, little girl. I’m____but I can’t help you,” said the doctor. “I have the____to pay for it.” said the girl.
The doctor’s brother asked, “What miracle does your____need?” “I don’t know,” she answered. “My daddy can’t____for it, so I want to use my money.” “How much do you have?” asked the man. “A dollar and a half.” “Well,”____the man, “a dollar and a half can buy a miracle.”
That man was a very good____Theoperation(手术) was free and her brother became well. “What’s the price____the operation?” her mom asked. The little girl smiled. She knew exactly how____a miracle was—a dollar and a half with thefaith(诚意) of a little girl.
1.A. sell B. make C. buy D. take
2.A. or B. so C. then D. and
3.A. glad B. sorry C. worried D. sure
4.A. money B. illness C. time D. house
5.A. mom B. daddy C. brother D. sister
6.A. pay B. spend C. give D. have
7.A. asked B. smiled C. cried D. talked
8.A. friend B. parent C. teacher D. doctor
9.A. to B. of C. with D. at
10.A. little B. few C. much D. many
1.C 2.D 3.B 4.A 5.C 6.A 7.B 8.D 9.B 10.C 【解析】 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:八年级下册英语Unit 5 Buying and Selling单元达标测试卷(含答案) 题型:单选题
----Where would you like to go this Mid-Autumn Festival?
---- I’d like to go_____________.
A. everywhere relaxing B. somewhere relaxing
C. peaceful anywhere D. peaceful somewhere
B 【解析】试题分析:句意:--这个中秋节,你愿意去哪里?--我想去某个令人放松的地方。分析:形容词修饰不定代词,要放在不定代词的的后面,故C、D不对;明确为某个地方,因此第二项正确。故选B查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版7A Unit4 My day单元测试卷 题型:阅读单选
In England , afternoon tea is the most informal (非正式)meal of a day .It is taken between four and five. If you are a friend of the family, you may come for tea at any time. Very often it is not taken at a table. The members of the family and visitors take the tea in the sitting room. Each person has a cup and saucer (茶盘), a spoon (调羹) and a small plate for bread and butter (黄油) and cakes. By the way, do not help yourself to cakes first, bread and butter first, and then cake. Do remember: Though you can eat as much as you want, do not put more than(超过) one piece of bread or cake on your plate each time.
1.In England, afternoon tea is usually taken ________ .
A. between breakfast and lunch B.in the middle of day
C.early in the afternoon D.late in the afternoon
2.A real English afternoon tea has___________.
A. tea only B. both tea and food
C. tea food and vegetables D. the same things as other meals
3.If you want to have afternoon tea in a friend's home, _______________.
A. you must send a message before you go B. you must take food with you
C. you may go only when you're asked to D. you may go at any time
4.Help yourself to ______________.
A. cake first B. bread-and-butter first
C. either bread first or cake first D. only one piece of bread or cake
5.Which of the following is NOT true?
A. People don't use the same spoon for afternoon tea.
B. Afternoon tea is often taken in the sitting room.
C. For afternoon tea, people use cups only.
D. Afternoon tea is often taken with bread and cake.
1.D 2.B 3.D 4.B 5.C 【解析】 试题分析:这篇短文中主要介绍了英国人和下午茶的风俗习惯。 1.1】从第一段的句子:It is taken between four and five.可知下午茶是午后喝的。选 D 2.2】从文章的句子:Each person has a cup and saucer (茶盘), a spoon (调羹...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版7A Unit4 My day单元测试卷 题型:单选题
My uncle doesn’t like fast food, so he _____eats it..
A. always B. often C. sometimes D. seldom
D 【解析】句意:我的叔叔不喜欢快餐,所以他很少吃它。always总是,often经常,sometimes有时,seldom很少。根据My uncle doesn’t like fast food,可知他不喜欢快餐,因此很少吃它,故选D。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版8A Unit 4 Do it yourself单元测试卷 题型:完型填空
Bill, a thirteen-year-old boy, thought he had grown up to be a man, But his parents told him, "You won't be a real man until you begin to_________helping others."
One morning, his parents gave him some money to_______some milk for them. Outside a shop he saw a homeless old man who looked very_______. Bill went to him and asked, "What's wrong with you?"
The old man answered, "I'm hungry. I haven't had any food for two days." At the thought of his parents' words, Bill said to the old man, "Let's go to the_______." When they got there, Bill asked the waiter to bring out bread and coffee to the old man. The old man finished the meal quickly. After the waiter_______the plate and the cup, the old man said, "Sorry for giving you so much_______, I'm fine now. I'll_______forget your kindness! You are a very good young man."
Bill was_______when he heard this. Just when he wanted to pay for the meal, the waiter came. Bill and the old man learned_________that the food was free________it was the birthday of the boss, and they were the first customers(顾客)that day.
1.A. think about B. depend on C. give up D. go on
2.A. lend B. buy C. drink D. borrow
3.A. afraid B. glad C. sick D. angry
4.A. bank B. library C. hospital D. restaurant ,
5.A. sent out B. got down C. gave back D. took away
6.A. excuse B. advice C. trouble D. difficulty
7.A. never B. always C. usually D. sometimes
8.A. nervous B. pleased C. sorry D. shy
9.A. in surprise B. as usual C. once again D. at first
10.A. when B. until C. unless D. because
1.A 2.B 3.C 4.D 5.D 6.C 7.A 8.B 9.A 10.D 【解析】这篇短文讲述的是Bill在去买东西的路上看到了一个无家可归、两天没吃饭的老人,他带老人去餐馆吃饭,最后付钱的时候才知道那天食物免费。 1.句意:直到你想到帮助别人了你才真正地成为了一个男人。think about 考虑;depend on 依靠...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版八年级上册 第一单元测试卷 题型:单选题
He is so careless that he often knocks my pens or books _______ the floor.
A. onto B. into C. off D. over
A 【解析】句意:他是如此的粗心以至于他经常把我的钢笔和书碰到地上。onto在---上;into到---里面;off离开,关上;over在---上(离开物体);故选A查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com