精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
16.Bayfield shopping coupons(购物卷)
6Hours Free Parking
If you spend  100or more in our stores you will receive six hours of free parking.Take this coupon to the service desk on level 4to stamp
  Buy one,get one free
Buy one shirt or tie at Daniel's Menswear,and receive another shirt or tie of the same value free.
10% Off
Show this coupon at the Book Store to get a 10% discount on any books you buy.We have lots of books to choose from,including children's books,novels,travel guides and hobbies.You're sure to find something that you will enjoy.
Free soft drink
Buy any meal for at least $ 6at Mike's Café,and receive a free soft drink.We serve the best hamburgers and snacks in the Mall.Come in and try our delicious meals and our excellent service.You won't be disappointed.
                         Half-price movie tickets
Buy any full-price movie ticket on Tuesdays or Wednesdays,and you can buy a second ticket for a friend for only half price.The latest movies are all here.
56.If you spend 100dollars or more,you canA.
A.get 6hours of free parking            
B.get a CD free
C.get one stamps free                   
D.get a car free
57.Buy one tie at Daniel's Menswear,and you may get anotherC free..
A.cheaper tie                              
B.more expensive tie
C.tie of the same price                   
D.tie of different price
58.You can get a 10% discount on any books if youC at the Book Store.
A.buy some gifts              
B.buy some tickets
C.buy some books       
D.show this coupon
59.If you want to have free soft drink,you can go toB.
A.The Book Store                   
B.Mike's Cafe
C.Daniel's Menswear         
D.the Movie House
60.If John pays 10dollars for a full-price movie ticket on Tuesdays,he can buy a second ticket for onlyA.
A.15dollars          B.10dollars        C.5dollars      D.1dollar.

分析 这是一则购物劵的,在文中具体描述了各种物品的折扣价格等各种优惠措施,在不同场合你选择适合的赠券即可获取一些优惠.

解答 56.A细节理解题.根据If you spend $100 or more in our stores you will receive six hours of free parking.可知如果你花100美元或更多,你将得到一张六小时的免费停车.故选A.
57.C细节理解题.根据one shirt or tie at Daniel's Menswear,and get another shirt or tie of the same value free.可知买个领带可以再赠给一个相同价值的领带,故选C.
58.C细节理解题.根据Show this coupon at the Book Store to get a 10% discount (折扣) on any books you buy.可知凭此优惠券在本店得到10%的折扣买书.故选C.
59.B细节理解题.根据Buy any meal for at least $6 at Mike's Cafe,and receive a free soft drink可知购买任何一餐至少6美元在迈克的咖啡馆,可以获得一个免费的软饮料,故选B.
60.A细节理解题.根据Buy any full-price movie ticket on Tuesdays or Wednesdays,and you can buy a second ticket for a friend for only half price可知在周二和周三买全价的电影票,可以以一半价格买第二张票,故选A.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

13.请根据以下描述选择与71-74最匹配的图片并回答第75小题.

71.In some cultures,the foot of a rabbit is carried as an amulet(护身符)believed to bring good luck.This belief is held in many parts of the world including Europe,China,Africa and South America.C
72.Wishing upon a wishbone is an old custom.It includes two people who would break the wishbone and the one with a bigger piece makes a wish.The wishbone's shape just likes the letter"Y".A
73.In ancient days,old boots or shoes were said to hold the good spirit and courage of their owners.Therefore,it was a common belief that an old boot was a good luck charm.D
74.Clover is actually a type of wild plant with flowers shaped like cotton balls and usually has three leaves on each stem.In fact,it is very difficult to find a four-leaf clover.B
75.Which column in a magazine can you read the passage above?B
A.Sports.
B.Culture.
C.News.
D.Health.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

7.
that,careful,around,turn,eye,however,want,running,give,good
Hello,everyone!Today,it's my(71)turn to give a report about my favorite movie star.
You know,children (72)around the world are crazy about Harry Potter and Daniel Radcliffe,the actor,who plays Harry Potter in the movies.
He has brown hair and his big blue (73)eyes tell us he is clever.Daniel was
12years old when he first played in Harry Potter.He did so well (74)that everyone said he was born to play the role(角色)of Harry Potter.
Daniel was born on July 23rd,1989in London,England.He is his parents'only child.He (75)wanted to be an actor since he was 5years old,but his parents did not like the idea.(76)However,he proved to his parents that he could be a good actor.
His favorite actress is Julia Roberts.
Daniel is very active and energetic.Like most other teenagers,he likes (77)running,football and other sports.He likes science(78)better than any other subject at school.He always listens to his teachers in class (79)carefully,and gets good grades.His favorite color is green.He likes drinking coke and hot chocolate.
Over 16,000boys wanted to play Harry Porter.But only he was(80)given the role.
Thank you for listening.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:改错

4."Do you have a breakfast at seven in the morning,Lin Tao?""Yes,I do."去掉a.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

11.This is online discussion group where people can post comments about a topic.
Read the post from the travel forum(论坛)

27.Who will go to the USA?D
A.Sue   B.Kathryn   C.Sam   D.Jun
28.People usually don't need to remove shoes before entering a house inB.
A.Korea   B.the USA   C.Japan   D.Not mentioned
29.The underlined word appropriate in the first reply probably meansC.
A.完整的   B.无礼的   C.合适的   D.愉快的
30.According to Andrew,it's polite to talk about some topics during dinner exceptB.
A.travel   B.politics   C.sports   D.food
31.Which of the following statements is True?C
A.Jun is worried about his English.
B.It's not polite to bring a small gift when visiting a home in the USA.
C.It's OK for you to use hands to eat pizza and fried chicken like your American hosts.
D.Lee found the husband talking with the guests while the wife cooked in the kitchen.
32.What can we infer(推断) from the online discussion?D
A.Both Japanese and Korean are informal at home.
B.Only wives cook in the kitchen in the USA.
C.American customs are similar to Korean and Japanese customs.
D.Women and children don't usually take part in the table conversation in Korea.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

1.Trip 1   One Week In The Mountains
Bring your strong shoes and warm clothes for this walk in a beautiful area of the Green Mountains.You may go hiking or have a try of rock climbing.This is also a protection area for wild animals.You can find many kinds of animals living in this area.
Time:May 8-May 14                                   Tel:64639818
Adult(成年人):110.00                                 Child:55.00

Trip 2   Three Days In The Country
There are many beautiful gardens.Take your camera and enjoy the wonderful sight in Hunter Valley.It is a good place for fishing and horse riding.You can also find different kinds of flowers here.This is also a great walk for bird-lovers.
Time:May 20-May 22                                   Tel:63986432
Adult:50.00                                          Child:25.00

Trip 3   Flashlight Adventure
Put on your warm clothes,bring a flashlight(手电筒),and come for a night walk along the Dungog Valley.It is a trip full of adventure(冒险).A guide will lead the tour.Many of the plants can only be seen at night.
Time:May 16-May 18                                  Tel:67538293
Adult:30.00                                         Not for children

Trip 4   Five Day By The Sea
Wear your sun hat and enjoy wonderful sunshine all the time from morning to evening.Our hotel is next to the sea.We have our own boats too.You can swim in the sea or in the swimming pool.Every day our boat will take you to different places for swimming.
Time:May 23-May 27                                  Tel:63875629
Adult:80.00                                         Child:40.00

32.What number may you call if you and your friends want to enjoy the sunshine at the seaside?D
A.67538293.
B.63986432.
C.64639818.
D.63875629.
33.David wants to stay in Hunter Valley with his wife,and his seven-year-old son.How much will it cost?D
A.25.
B.50.
C.100.
D.125.
34.Sam loves sports.He will take his holiday from May 7to May 15.What activity will he probably take part in?A
A.Hiking in the mountains.
B.Fishing in the country.
C.Watching plants at night.
D.Swimming in the sea.
35.Lucy is a college student.She is quite interested in science.She wants to know something about the life of plants at night.Which trip will she choose?C
A.Trip 1.
B.Trip 2.
C.Trip 3.
D.Trip 4.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

8.
46.You can have water sportsA.
A.at Xingsha Beach
B.at the music hall    
C.at the basketball court
47.You'd better callC to show your singing talent (天才).
A.375-7682   
B.375-7442          
C.375-9876
48.You canC either in the morning or in the afternoon.
A.watch the basketball game
B.go to the talent show  
C.have the chess competition
49.If you want to see the school basketball stars,you can go atB.
A.8:00am-10:30am    
B.3:00pm-5:00pm     
C.7:00pm-9:00pm
50.The above content is most probably aC.
A.movie   
B.concert            
C.advertisement.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

5.我们应该避免打断别人说话.We should avoid cutting in on others..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

6.The poor old man is blind anddeaf (聋).He can't see or hear anything.

查看答案和解析>>

同步练习册答案