分析 这是一个旅行社的广告,介绍了4个旅行线路,包括旅行安排,时间和价格等信息.
解答 32.D细节理解题,根据文中语句"Wear your sun hat and enjoy wonderful sunshine all the time from morning to evening."理解可知.如果想接受日光浴的话,我们需要选择trip4,他们的电话号码应是67538293,故选D.
33.D 细节理解题,根据题干可知David和太太7岁的孩子要去Hunter Valley 需要参加trip2的路线,他们的价格标准是成年人50,儿童25,因此他们的总花费是50+50+25=125,故选D.
34.A 细节理解题,根据题干萨姆喜欢运动,假期是3月7-15日,再根据中的trip1 Bring your strong shoes and warm clothes for this walk in a beautiful area of the Green Mountains.You may go hiking or have a try of rock climbing可知萨姆应该去山上远足,故选A.
35.C细节理解题,根据trip3中的"Many of the plants you will see on this trip can only be seen at night."理解可知Lucy想要了解植物在夜间的生活应参加trip3,故选C.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 21.A.a factory | B.a hospital | C.a band |
| 22.A.hobby | B.study | C.family |
| 23.A.experience | B.fun | C.trouble |
| 24.A.when | B.so | C.because |
| 25.A.competitions | B.sports | C.shows. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| 6Hours Free Parking If you spend 100or more in our stores you will receive six hours of free parking.Take this coupon to the service desk on level 4to stamp | Buy one,get one free Buy one shirt or tie at Daniel's Menswear,and receive another shirt or tie of the same value free. |
| 10% Off Show this coupon at the Book Store to get a 10% discount on any books you buy.We have lots of books to choose from,including children's books,novels,travel guides and hobbies.You're sure to find something that you will enjoy. | Free soft drink Buy any meal for at least $ 6at Mike's Café,and receive a free soft drink.We serve the best hamburgers and snacks in the Mall.Come in and try our delicious meals and our excellent service.You won't be disappointed. |
| Half-price movie tickets Buy any full-price movie ticket on Tuesdays or Wednesdays,and you can buy a second ticket for a friend for only half price.The latest movies are all here. | |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 36.A.small | B.bad | C.colourful | D.heavy |
| 37.A.start | B.love | C.care | D.have |
| 38.A.on | B.in | C.with | D.for |
| 39.A.all | B.both | C.too | D.either |
| 40.A.ask | B.answer | C.tell | D.say |
| 41.A.Maths | B.English | C.Chinese | D.Music |
| 42.A.morning | B.afternoon | C.evening | D.night |
| 43.A.Sun | B.Moon | C.Mars | D.Earth |
| 44.A.friendly | B.sad | C.unhappy | D.angry |
| 45.A.well | B.after | C.near | D.back. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com