| Title | Some ways to have a good reading (56)habit |
| Plan your time | You should read at least half a(n)hour every day.Make it a habit to (58)read during breakfast or lunch time. |
| Always (59)carry/take a book | Make sure a book always stays with you wherever you go. |
| Find a quiet place | Find a place at home with a (60)comfortable chair and without televisions,(61)computers,music or noisy people around you. |
| Have a (62)library day | It is a very cheap way to read good books in the library.Go on a trip to the library every 63)week. |
| Blog it | It (64)needs/costs no money to create a blog.Your friends and family can share your ideas and (65)offer/give you with some suggestions online. |
分析 一本好书可以交给你超越课堂的东西,可以开阔你的眼界,清醒你的头脑.怎样养成好的阅读习惯?本文提供了一系列的建议:计划好你的时间,随身带一本书,找一个安静的地方,在图书馆度过一天,把读的东西发在微博上,等等.
解答 56.答案:habit 细节理解题.题意:一些好的养成阅读习惯的方式.由第一段最后一句If you want to get into a good reading habit,there are a number of ways to develop it.可知本文讲的是养成阅读习惯的方式,所以答案填habit
57.答案:hour 细节理解题.句意:你应该每天阅读半小时.根据要点一的第一句You should give yourself at least thirty minutes in all for reading every day."每天你应该至少阅读三十分钟."thirty minutes=half an hour,所以答案填hour
58.答案:read 细节理解题.句意:养成一个在早餐或午餐时读书的习惯.根据要点一的最后一句For example,make it a habit to read during breakfast or lunch time.可知填read
59.答案:carry/take 细节理解题.根据make sure that you always carry a good book as well as your school things 结合要点二的题目Always (59)_______ a book所以填carry 或take
60.答案:comfortable 细节理解题.句意:找一个有一把舒适地椅子,没有电视、电脑、音乐或吵闹的人群的地方.根据文中Find a place in your home where you can sit in a comfortable chair.所以答案填comfortable
61.答案:computers 细节理解题.句意:找一个有一把舒适地椅子,没有电视、电脑、音乐或吵闹的人群的地方.根据文中There should be no television,computer,music or even noisy family members around you.所以答案填computers
62.答案:library 细节理解题.根据Make it a weekly trip to the library,you can save a lot of money.和要点四的题目可知答案填library
63.答案week 细节理解题.句意:每周去一次图书馆.根据文中Make it a weekly trip to the library"每周去图书馆一次"every week"每周",所以答案填week
64.答案:needs或costs 细节理解题.句意:创建博客创建博客不需要花钱.根据文中If you don't have one,create one.It's free."如果你没有,创建一个,它是免费的."可以推测出不需要或不花钱.主语是单数it,时态是一般现在时,所以填needs或costs
65.答案:offer 或give 细节理解题.句意:你的朋友和家人可以分享你的想法并在线给你一些建议.根据文中最后一段:Ask your friends and family to go there to share your ideas and offer you suggestions.所以答案填offer或give
点评 题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 46.A.and | B.or | C.but | D.so |
| 47.A.look like | B.look at | C.look for | D.look after |
| 48.A.helping | B.working | C.studying | D.teaching |
| 49.A.teacher | B.nurse | C.worker | D.cleaner |
| 50.A.do | B.run | C.clean | D.play |
| 51. A.lazy | B.happy | C.sad | D.boring |
| 52.A.why | B.where | C.when | D.how |
| 53.A.for | B.on | C.with | D.in |
| 54.A.any | B.nothing | C.something | D.everything |
| 55.A.example | B.gift | C.teacher | D.guard |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | leave behind | B. | look out for | C. | try taking |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| A.Don't be afraid to ask your teacher to repeat what you miss. B.It can make you confident when you are studying C.good note-taking takes time D.Different teachers do things differently E.Other teachers may not write anyting down |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | you;her | B. | your;hers | C. | yours;her | D. | you;hers |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com