分析 该短文讲述了关于快餐的内容;我们知道多数人喜欢吃快餐.快餐是可以快速做好并提供给你的食物.快餐店受人们欢迎,因为他们卖的食物味道不错,也不花很多钱.假如你很忙,你可以吃快餐来节约时间.
快餐对你的健康有害吗?快餐通常是由便宜的配料做成的,营养价值低,所以,吃太多的快餐会使你变胖,因此医生们告诉我们吃更多的快餐对我们的健康有害.医生也建议我们一周最多吃一次快餐.所以我们要尝试做出健康的选择.
解答 66.答案:快餐是指可以快速做好并提供给你的食物;句子翻译题;Fast food,快餐; refers to,指的是;"that can be prepared and served quickly"是定语从句,修饰前面的food;be prepared and served 是被动语态;故填:快餐是指可以快速做好并提供给你的食物.
67.答案:popular;because;词语辨析题;根据后面的句子信息because they sell food that tastes good and doesn't cost a lot of money推测该句句意:快餐店受人们欢迎;be popular with,受欢迎;故填popular;
根据句中信息Fast food is usually cheap_____ it's often made with cheaper ingredients instead of nutritious(营养丰富的)foods such as lean(瘦的)meats,fruits,and vegetables可知句中后面的内容是前面内容的原因;故用because引导;故填because;
68.答案:If you are busy,you can eat fast food to save time;句子翻译题型;根据汉语提示,该句为条件状语从句,可用If引导;很忙,be busy;快餐,fast food;节约时间,save time;根据句意,该句可用不定式表达作目的状语;该句为一般现在时,故填If you are busy,you can eat fast food to save time;
69.答案:Because fast food tastes good,the price is low and it can save time;细节理解题型;根据短文内容,"because they sell food that tastes good and doesn't cost a lot of money""Fast food restaurants usually have a walk-up counter and/or a drive-thru sindow where you order and pick up your food without having to wait long"可知人们之所以喜欢吃快餐,因为快餐味道美,价格低且吃快餐节省时间;故填Because fast food tastes good,the price is low and it can save time;
70.答案:T;判断正误题;根据短文内容Fast food is usually cheap because it's often made with cheaper ingredients instead of nutritious(营养丰富的)foods such as lean(瘦的)meats,fruits,and vegetables可知,快餐营养价值较低;故填T.
点评 既要求学生透过文章表面文字信息推测文章隐含意思,又要求学生对作者的态度、意图及文章细节的发展作正确的推理判断,力求从作者的角度去考虑,不要固守自己的看法或观点.
科目:初中英语 来源:2016-2017学年江苏宿迁现代实验学校七年级上第二次月考英语试卷(解析版) 题型:完形填空
Some students don’t like cooking, and they learn it. Some like it and they learn it from their at home.
In our school, students can have cooking . So if (如果) our parents are not at home, we don’t to go to KFCs for meals.
I have great in cooking classes. Cooking in class with the is interesting. But sometimes things don’t go on . You know, we must (必须) take food for the lessons from home. It’s sometimes not to carry it in our schoolbag, because our and pencil cases can get dirty. But I don’t think it a problem (问题). It’s great to learn to make food for our family!
1.A. alwaysB. never C. oftenD. usually
2.A. parents B. classmatesC. cousins D. teachers
3. A. games B. matchesC. classesD. schools
4. A. wantB. hope C. likeD. need
5. A. fun B. timeC. place D. lesson
6. A. parentsB. classmatesC. friends D. brothers
7. A. wellB. bad C. good D. nice
8. A. difficultB. interesting C. easy D. late[
9. A. foodB. clothes C. booksD. eggs
10. A. sometimesB. seldomC. never D. always
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Oh,that's nice of you | B. | Enjoy yourself | ||
| C. | Well done | D. | Glad to hear that |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016-2017学年湖北云梦县下辛店中学八年级12月考英语卷(解析版) 题型:单项填空
—What would you like to drink, girls? —,please.
A. Two cup of tea
B. Two cups of teas
C. Two cups of tea
D. Two cup of teas
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com