精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

Which of the following things is in Denmark?

A. The Statue of Liberty. B. The Little Mermaid.

C. The Sydney Opera House . D. Tower Bridge.

B 【解析】句意:下面哪个是在丹麦?A. The Statue of Liberty. 自由女神; B. The Little Mermaid.小美人鱼;C. The Sydney Opera House 悉尼歌剧院; . D. Tower Bridge.塔桥;根据常识可知选B
练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:牛津译林版2018届9BU1-2 限时训练 题型:单选题

Lucy, together with her two brothers ,often __________ to the park on Sundays.

A. go B. goes C. are going D. is going

B 【解析】句意:露西和她的两个哥哥经常在星期天去公园。根据频度副词often可知此句时态是一般现在时,故排除C和D(C和D是现在进行时);本句主语是Lucy,together with her two brothers是介词短语,主语三单,谓语三单,故选B。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版8b 第一单元测试卷(有答案) 题型:完型填空

Tom sells shoes in a lorry(货车) _____ village to village, door to door.

One day he _____ along the street when he saw a boy standing by the door of a house. He _____ in front of it, _____ the window of his lorry, and said to the boy, “Hello. Is your mother at home?”

The boy looked at him and then answered, “Yes.” “That’s good.” Tom said. He got _____ his lorry, took some shoes and went to the house. He knocked at the door and waited for _____ minutes, but _____ came to answer the door. He knocked and waited again, then he looked at the boy and said _____, “Your mother is not at home?” “Yes. She _____.” “But why ______ she open the door?” “Because this isn’t my house.”

1.A. in B. from C. at D. for

2.A. walked B. ran C. drove D. goes

3.A. looked B. stands C. sat D. stopped

4.A. closed B. opened C. by D. at

5.A. in B. into C. out D. out of

6.A. few B. little C. a few D. a little

7.A. somebody B. anybody C. nobody D. everybody

8.A. angry B. angrily C. happy D. happily

9.A. is B. isn’t C. was D. does

10.A. did B. didn’t C. can’t D. could

1.B 2.C 3.D 4.B 5.D 6.C 7.C 8.B 9.A 10.B 【解析】文章讲述了汤姆卖鞋时候发生的故事。 1.句意:汤姆开着火车挨村挨户的买鞋。from---to--- 从---到---;故选B 2.句意:一天他开车沿着街道走。根据Tom sells shoes in a lorry(货车)可知是开车;故选...

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版8B Unit 2 单元检测 题型:阅读单选

Betty and I are best friends. Our birthdays are on the same day, so every year we have a birthday party together. But this year, we had a costume party(化装晚会) instead.

While we were writing the invitations, my mum came in and asked, “Why not invite John?” John had been in our class for only a few months, but he was already getting better grades in math than anyone else in class. I wrinkled(皱起) my nose, “Mum, he wears the same pants to school every day. How could he even afford a costume?” Mum said nothing. The next day, mum gave me an envelope with a shopping certificate(凭证) in it.” I thought it would be nice for you to give this to John.” Mum said. But how? We didn't want to make John embarrassed. We discussed it for a long time. Finally, Betty and I had a good idea.

On the day of our party, kids arrived, dressed differently. John arrived, in an old sheet (床单), but still in the same brown pants as usual. We danced, ate snacks and played games in groups. Before eating the birthday cake, Betty said in a loud voice, “Now it is time for the great prize game. It is the following riddle(谜语) …” It was a math game. None of us was surprised when John came up with the right answer first and walked off with the envelope.

Everything went on well as we planned. John wore a new pair of pants and a new shirt the next week. He felt happy. So did we.

When we help others, we need to find a proper way, or we may hurt them in another way.

1.The two girls and John were in the same ____________.

A. group B. family

C. Team D. class

2.John’s family may be very _________ according to the passage.

A. far B. poor

C. rich D. small

3.How did John get the prize during the party?

A. By helping others.

B. By asking for help.

C. By getting good grades in study.

D. By winning the math game.

4.John __________ with the shopping certificate after the party.

A. watch a basketball match

B. saw a movie

C. bought something to wear

D. made a phone call

5.Which of the following sentences is TRUE according to the passage?

A. John wasn’t good at math.

B. The two girls helped John in a proper way.

C. The two girls felt angry when John won the great prize.

D. John wore a new pair of pants and a new shirt to the party.

1.D 2.B 3.D 4.C 5.B 【解析】试题分析:这篇短文主要讲述了作者生日时想举办化妆晚会,她的母亲建议她邀请约翰,但是作者认为约翰家里很穷,负担不起化妆晚会的服装。母亲没有说什么,但是在第二天,母亲给了他一张购物券,让她送给约翰。作者认为直接给约翰会伤害他的自尊心。最后,他们想出了一个好主意。把购物券作为游戏的奖品。在化妆晚会上做数学游戏,结果约翰赢得奖品...

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版8B Unit 2 单元检测 题型:单选题

—Why not stop_______ a rest, Helen?

—Oh, it’s so exciting that I can’t stop_______ the kite.

A. having; flying B. to have; to fly C. having; to fly D. to have; flying

D 【解析】句意:——为什么不停下来休息一下,海伦?——它是如此的激动人心以至于我不能停止放风筝。stop to do sth停下来去做某事;stop doing sth停止做某事;故选D

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版8B Unit 1 单元检测 题型:阅读单选

People mountain people sea? Yes, this means too many people at a place. This is a photo taken in Shenzhen.

Shenzhen’s fast development has made it become China’s most crowded city! There are about 15 million people living on its 1,991 square kilometres. On average (平均) 7,500 people live on each square kilometre. It is 1,080 more than that in Hong Kong, and nearly 800 more than that in Guangzhou.

Besides, Shenzhen owns 2 million local vehicles (车辆), and about 300,000 vehicles from other places also run on the local roads every day. The total length of the city’s road is 6,041 kilometres. It means each person only owns 0.58 metres of road!

As a result, the city is facing serious environmental and resource (资源) problems. One of the problems is water shortage. The amount of fresh water for each person of the city is only 25% of the country’s average. What’s more, most of the water drunk by Shenzhen people comes from other areas.

1.According to the passage, which of the following makes Shenzhen so crowded?

A. Shenzhen doesn’t have enough water.

B. There are too many people.

C. Shenzhen is developing very fast.

D. Shenzhen is too small.

2.There are about     people living in Shenzhen.

A. 1,991    B. 15,000,000

C. 150,000    D. 300,000

3. In Hong Kong, there are     people on every square kilometre.

A. 7,500    B. 1,080

C. 800    D. 6,420

4.Which problem in Shenzhen is not mentioned in the passage?

A. Traffic accidents.

B. Water shortage.

C. Environmental problems.

D. Road problems.

5.Which is the best title for this passage?

A. Largest Population in China

B. Biggest Problem in Shenzhen

C. Busiest Roads in Shenzhen

D. Most Crowded City in China

1.C 2.B 3.D 4.A 5.D 【解析】 试题分析 :这篇文章讲述的是由于深圳的高速发展已经使它成为人口拥挤的城市,同时这个城市也面临着严重的环境问题和资源问题。 1.可知此题选C。 2.细节理解题。根据文中原句There are about 15 million people living on its 1,991 square kilom...

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版8B Unit 1 单元检测 题型:单选题

— Have you known Dr Jackson for a long time?

— Yes, since he ___________ the club.

A. has joined B. joins C. was joining D. joined

D 【解析】 试题分析:句意:你认识杰克逊很长时间了吗?——是的,自从他加入俱乐部以来。该句完整的句式是:I have known Dr. Jackson since she joined the Chinese Society. since后跟的时间状语从句要用一般过去时,表示自从过去某个时间发生的动作到现在以来有多长时间了。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:七年级人教新目标英语下册Unit 2 单元测试卷 题型:单选题

Amy, ______ the noodles taste ______?

A. do; well B. do; good

C. are; well D. are; good

B 【解析】试题分析:句意:艾米,面条尝起来好吃吗?根据该句是主谓结构,所以疑问句借助助动词do,taste尝起来,半系动词,后加形容词。good,形容词,well,副词,结合句意,故选B。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版八下Unit3Comic strip-Reading2测试卷(含答案) 题型:单选题

--- Why do so many people search for information on the Internet? --- _______.

A. Because it is easier and faster B. Because there are no mistakes

C. Because it is wonderful D. Because it is cheap and exciting

A 【解析】句意:---为什么很多人在互联网上搜索消息?---因为那样更简单,更快。A表示因为那样更简单,更快。B表示因为没有错误。C表示因为很好。D表示因为既便宜又振奋人心。根据句意,选A。

查看答案和解析>>

同步练习册答案