精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
1.
26.What do you need if you want to kill ants?A
A.D4545Garden Spray.
B.Sunshine Company.
C.A2104Canvas Bag.
D.The Dr Clean's.
27.You're going to love the natural soap,becauseC.
A.it is cheap              
B.it smells sweet
C.there are no chemicals     
D.it is powerful
28.How much will you pay if you want three shampoos and two canvas bags mailed to you?B
A.12.25.
B.20.50.
C.13.50.
D.17.
29.What does the underlined word"it"most probably refer to?D
A.Canvas bag.
B.Chemical.
C.The house.
D.Dr Clean.
30.Where can you find this passage?B
A.In a travel magazine.
B.In a newspaper.
C.In a fashion magazine.
D.In a story book.

分析 这是几个产品的广告,介绍了产品的用途,价格等信息.

解答 26.A 细节理解题,根据文中语句"D4545-MICROBIAL INSECTICIDEInsects (昆虫)are going to run away from our new microbial insecticide (环保杀虫剂).It is safe and natural"可知如果你要杀死蚂蚁,需要D4545-MICROBIAL INSECTICIDE.故选A.
227.C 细节理解题,根据文中语句"You are going to love this natural soap.There are no chemicals in it.It is very good for your hands and face."可知这款肥皂没有化学物质,你会喜爱它的,故选C.
328.B 细节理解题,根据文中语句"Natural shampoo T6762 3.00Canvasbag A2104  4.00"理解可知.3×3+2×4=17,还要3.5元的邮费,故选B,20.5.
429.D 细节理解题,根据文中语句"You are not going to need 5 or 6 chemical cleaners.You have Dr Clean!It is safe and strong,and it cleans everything in your house!"可知it指的是Dr Clean.,故选D.
530.B细节理解题,根据文章内容可知这是几个广告,应该是在报纸上的,故选B.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

11.I am Kate.I think my father is a little fat but he says he is not fat,he is only"pear shaped(形状)".My niolher has a very beautiful face.The skin on her face is soft.She has"skin like a peach(桃)".
I have a little sister.We love her very much.My mother says that she is"the apple of her eye".My parents say I am lazy.I like to lie on the sofa and watch television.I also like to eat snacks.My parents call me"a couch potato".They tell me I should exercise more but I don't like sport.It isn't my"cup of tea".
I have a dog.His name is Tommy.Tommy sleeps a lot.When he plays with a ball,he gets very excited.He"goes bananas"!
I have a cousin.She has red hair.We call her"carrot top"because of her red hair.She is really kind.I think she is"sweet as sugar".
How did you enjoy my writing?It was"a piece of cake"to tell you all about my family.

51.What do Kate's parents call her?A.
A.A couch potato.   
B.A banana.
C.A mouse potato.   
D.The apple of her mother's eye.
52.When does the dog"go bananas"?D.
A.When he sleeps.    
B.When he eats bones.
C.When he plays with a cat.     
D.When he plays with a ball.
53.What isn't Kates"cup of tea"?B.
A.Sleeping.     
B.Exercising.
C.Watching TV.   
D.Eating snacks.
54.Who is"sweet as sugar"?C.
A.The dog"Tommy".     
B.Kate's mother.
C.Kate's cousin.       
D.Kate's sister.
55."a piece of cake"in the passage meansB.
A.difficult    
B.easy    
C.hard      
D.delicious.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.--_____ is your Chinese teacher?--Mr Hu.(  )
A.WhatB.WhenC.WhoD.Where

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

9.Alice was excited.A new copy of Our pets,Our Pals had just come in the mail.She sat in a chair and began reading it.
Our Pets
Our Pals
Letters to the Editor
Dear Pet Pal,
I love your magazine.I've been reading it since I was seven years old.I like to read about cats because I have two cats.
--Emily,age 10

Dear Pet Pal,After reading"Goldfish Make Great Pets",Iconvinced my mother that I should get my first pet.Now I have two goldfish.Thanks!
--Mario,age 11
Dear Pet Pal,
I like to take my dog Ralph to my grandmother's house,but he makes her sneeze.Can you help me?
--Steve,age 13
********
Dear Steve,
If your grandmother has a fenced yard,keep Ralph outside.
That should help!
--Editor
Alice decided to write a letter,too.She took out a pen and a piece of paper.
Dear Pet Pal,Can you tell me if snakes make good pets?My brother and I say they do,but our parents are not so sure.Perhaps you could help.
Alice,age 11

47.D is 10years old and has two cats.
A.Alice
B.Mario
C.Steve
D.Emily
48.Steve likes to go to his grandmother's house with theB.
A.cats
B.dog
C.snakes
D.goldfish
49.Alice would like toA
A.keep a snake as a pet
B.give her brother a snake
C.write a report on snakes
D.read a book about snakes.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

16.
films in Feiyang Cinema this week
A WORLD WITHOUT TYHIEVES•Chinese film (2004)
•Dircected (导演) by Feng Xiaogang
•Mainly acted by Liu Dehua,Liu Ruoying,
Ge You,Li Bingbing
•From Monday to Wednesday,at 8  00p.m.
•Ticket Price:RMB¥35
KUNGFU HUSTLE
•Chinese   Hong  Kong film (2004)
•Directed by Zhou Xingchi
•Mainly acted by Zhou Xingchi,Yuan Hua,Liang Xiaolong
•From  Wednesday  to Friday,at 8   00p.m.
•Ticket price:RMB¥40
Films In Feiyang Cinema This Week
HAPPY POTTER (III)
•American film (2004)
•Directed by Alfonso Cuaron
•Mainly acted by Daniel Radcliffe,Rupert Grint.Emma Waston
•From Friday to
Sunday,at 7  30p.m.•Ticket Price:RMB¥30 (Half on Sunday for children)
TROY•American film (2004)
•Directed by Wolfgang Peters-en
•Mainly acted by
Julian Glover,Brian  Cox,Nathan Jones,Adoni Maropis
•From  Tuesday  to  Thursday,at  8:00p.m.
•Ticket PriceRMB¥45
31.You can seeBforeign films in Feiyang Cinema this week.
A.one           
B.two            
C.three          
D.four
32.If you want to see the film which was directed by Feng Xiaogang,go to the cinema onA.
A.Monday         
B.Thursday         
C.Friday              
D.Saturday
33.Children can pay onlyC when they want to see a film on Sunday.
A.¥5         
B.¥10         
C.¥15         
D.¥20
34.You can see the filmBon Saturday.
A.Troy     
B.Harry Potter    
C.A World Without Thieves     
D.Kungfu Hustle
35.Which of the following is TRUE?D
A.Liu Dehua acted in the film Kungfu Hustle.
B.The ticket price of the four films is the same.
C.All the films start after 8o'clock in the evening.
D.The four films were released (发行) in the same year.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

6.一Have you read a book called Jane Eyre?
一Whowroteit?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.My grandpa is over 70,but he never stopslearning(1earn)new skills.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.-The little girl volunteers to cut the grass for her neighbors every Sunday
-What a good girl!Her mother must beproud of her daughter.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

11.We can save water by takingshorter (short) showers.

查看答案和解析>>

同步练习册答案