精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
17.As a boy,Tim Green had two dreams:becoming a football player and becoming a writer.Both of the dreams have come true.
After studying at Syracuse University,Tim began to play football in the NFL (国家橄榄球联盟).He was a great player in the NFL for eight years.
While Tim played in the NFL,he began writing.His first book came out before he stopped playing football.
After writing many books for adults,Tim began writing books for young readers.Many stories in his books happened in a world of sports.Tim got the inspiration (灵感) for writing from his own experiences as a football player.At the same time,Tim visited over 700schools and talked to more than 400,000students across the United States about the importance of education and the joys of reading!
Tim is also a TV broadcaster (节目主持人).His TV shows include FOX NFL Sunday,Battlebots,Good Morning America,Court TV,and most recently,Find My Family.
Do you like sports?Do you love reading?If your answer is"Yes",you can try Tim Green's books.

86.What were Tim Green's dreams when he was young?Becoming a football player and becoming a writer
87.How long did Tim Green play in the NFL?For eight years.
88.Where did Tim Green's inspiration for writing come from?His own experiences as a football player
89.What did Tim Green talk about to the students when he visited the school across the US?
The importance of education and the joys of reading.
90.How many jobs of Tim Green's does the passage talk about?Three..

分析 作为一个男孩,提姆格林有两个梦想:成为足球运动员和一名作家.两个梦想都实现了.
在雪城大学学习后,提姆开始在国家橄榄球联盟踢足球. 他是这个队里一名出色的球员,在这个队里打了八年.
当他在国家橄榄球联盟,他开始写作.在他退役之前他的第一本书出版了.
在写了许多书给成年人之后,提姆开始为年轻读者写书,他书中的许多故事都关于运动.提姆从他自身当足球球员的亲身经历中得到写作的灵感,同时参观了700多所学校,和美国40多万学生谈了教育的重要性和阅读的快乐.
提姆还是一名节目主持人.他的电视节目包括 FOX NFL Sunday,机器人大战,早安美国,法庭电视,还有最近的找到我的家人.
你喜欢运动吗?喜欢阅读吗?如果是,你可以读提姆的书.

解答 86.答案:Becoming a football player and becoming a writer.细节理解题.As a boy,Tim Green had two dreams:becoming a football player and becoming a writer.可知当他小的时候,Tim Green有两个梦想:成为一名足球运动员和成为一名作家.故填Becoming a football player and becoming a writer..
87.答案:For eight years.细节理解题.根据He was a great player in the NFL for eight years.句可知他是NFL队里一名出色的球员,在这个队里打了八年.故填For eight years.
88.答案:His own experiences as a football player.细节理解题.根据Tim got the inspiration (灵感) for writing from his own experiences as a football player.可知Tim从他自身当足球球员的亲身经历中得到写作的灵感.故填His own experiences as a football player..
89.答案:The importance of education and the joys of reading.细节理解题.根据Tim visited over 700 schools and talked to more than 400,000 students across the United States about the importance of education and the joys of reading!可知Tim参观了700多所学校,和美国400,000多学生谈了教育的重要性和阅读的快乐.故填The importance of education and the joys of reading.
90.答案:Three.推理判断题.从文章中得知Tim当过足球球员football player、作家writer和电视节目主持人 TV broadcaster.故填Three.

点评 在初步完成所要求的任务以后,学生必须再仔细阅读所提供的短文,结合题意、文章和文后提供的任务信息、认真核实任务以保证答题正确

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

1.We went for a walk in the fields,my mother,my son and I.
The sun was shining,the birds were (36)A;patches of green,big and small,light and dark,formed a beautiful picture on this piece of land in south China.(37)Cof these gave us one thing,the vitality(活力) of life.
My mother and I walked in front,followed by my wife and son.Our (38)Bsuddenly shouted out."A mother and son in front,another mother and son behind."We all (39)C.
Later,there were differences between us:My mother was in poor health,and even a short walk would make her feel very (40)B.So she wanted to take the main road,for it was wide and smooth,(41)Amy son preferred the little path with more interesting things.It was up to me to make the final decision.I tried to work out a win-win choice,but (42)B.Finally,I decided against my son.So,I said,"Let's take the main road."
But my mother changed her mind."We'd better take the (43)Apath.You'll have to carry me on your back in places I can't walk across,"my mother said to me.
Then we picked our way along the little path toward the flowers,the trees,and the pond.They were all bathed (沐浴着)in the (44)C.When we came to a certain place,I crouched (蹲下)down to let my mother get on my back.My wife followed my example and (45)Aour son.Both my wife and I walked slowly and carefully because we thought we had the whole world on our backs.

36.A.singingB.fallingC.biding
37.A.SomeB.MostC.All
38.A.daughterB.boyC.student
39.A.shoutedB.criedC.laughed
40.A.excitedB.tiredC.surprised
41.A.butB.andC.so
42.A.passedB.failedC.agreed
43.A.littleB.mainC.middle
44.A.moonB.waterC.sun
45.A.carriedB.encouragedC.touched.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.James with the Greens         the White Tower Park if it         tomorrow.(  )
A.are going to; isn't rainyB.are going to; doesn't rain
C.is going to; won't rainD.is going to; isn't rainy

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

12.It was a cold winter day.A woman drove up to the Rainbow Bridge tollbooth."I'm paying for myself,and for the six cars behind me,"she said with a smile,handing over seven tickets.One after another,the next six drivers arriving at the tollbooth were informed,"Some lady up ahead already paid your fare."
It turned out that the woman,Natalie Smith,had read something on a friend's refrigerator:"Practice random (随意的) kindness and senseless acts of beauty."The phrase impressed (使某人印象深刻) her so much that she copied it down.
Judy Foreman saw the same phrase on a warehouse wall far away from home.When it stayed on her mind for days,she gave up and drove all the way back to copy it down."I thought it was beautiful,"she said,explaining why she'd taken to writing it at the bottom of all her letters,"like a message from above."Her husband,Frank,liked the phrase so much that he put it up on the classroom wall for his students,one of whom was the daughter of Alice Johnson,a local news reporter.Alice put it in the newspaper,saying that though she liked it,she didn't know where it came from or what it really meant.
Two days later,Alice got a call from Anne Herbert,a woman living in Marin.It was in a restaurant that Anne wrote the phrase down on a piece of paper,after turning it around in her mind for days.
"Here's the idea,"Anne says."Anything you think there should be more of,do it randomly."Her fantasies include painting the classrooms of shabby schools,leaving hot meals on kitchen tables in the poor part of town,and giving money secretly to a proud old lady.Anne says,"Kindness can build on itself as much as violence (暴力) can build on itself."
The acts of random kindness spread.If you were one of those drivers who found your fare paid,who knows what you might have been encouraged to do for someone else later.Like all great events,kindness begins slowly,with every single act.Let it be yours!

48.Why did Natalie Smith pay for the six cars behind her?C
A.She had seven tickets.
B.She hoped to please others.
C.She wanted to show kindness.
D.She knew the car drivers well.
49.Judy Foreman copied down the phrase because sheA.
A.thought it was beautifully written
B.wanted to know what it really meant
C.decided to write it on a warehouse wall
D.wanted her husband to put it up in the classroom
50.Who came up with the phrase according to the passage?D
A.Judy Foreman.
B.Natalie Smith.
C.Alice Johnson.
D.Anne Herbert.
51.What can we infer from the last paragraph?B
A.People should practice random kindness to those in need.
B.People who receive kindness are likely to offer it to others.
C.People should practice random kindness to strangers they meet.
D.People who receive kindness are likely to pay it back to the giver.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:词汇应用

2.To realize the Chinese Dream will bringpeace{和平)to the world.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.Usually,books for childrenare written(write) in simple languages.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

6.Confidence is very important in daily life.It is helpful to develop a healthy attitude (态度).
If people are more confident,they are much happier.And they can have more chances to be successful.Here are some suggestions to be more confident.
Speak loudly!When you are not confident,you can't do well what you want to do.You speak in a voice so low that other people can hardly hear you.Try to speak loudly in order that people can hear you clearly.The high voice can help you become more confident.
Play sports!Physical exercise makes you tired but completely relaxed.A strong body helps you be full of confidence.
Encourage yourself!Write down a list of things you did during the day to see how many things you have done well.Give yourself praise for the good things you've done.
Keep a hobby!If you like drawing,draw as much as you can.In some ways,a hobby can make you perfect.And it will make you happy and confident.

41.What does"it"mean in the first paragraph (段落)?B
A.Attitude.
B.Confidence.
C.Happiness.
42.Acan make you perfect,happy and confident.A
A.A hobby              
B.Sports  
C.Encouragement
43.What can make you tired but strong according to the passage?B
A.Travel.
B.Exercise.
C.Hobbies.
44.Which suggestion to be confident is not mentioned in the passage?C
A.Speak loudly.
B.Encourage yourself.
C.Make progress.
45.What's the best title (标题)of the passage?C
A.The Importance of Confidence.
B.Some Suggestions to Play Sports.
C.How to Be More Confident.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

7.If it_____tomorrow,we won't climb the Doupeng Hill.(  )
A.will rainB.rainsC.is rainingD.rain

查看答案和解析>>

同步练习册答案