分析 作者在这篇文章中主要向我们介绍了她在十二岁时遇到一个喜欢指出作者缺点的女孩,作者认为这个女孩是自己的敌人,作者将这件事情告诉了父亲,而父亲让作者自己评价这个女孩说的是否属实,作者惊奇的发现女孩说的大多数都是对的,因此她后来学会珍惜他人的意见.
解答 答案:56.B 细节理解题.根据第一段内容及其句子Sometimes she said I talked too much,and so on.I tried to put up with (忍受) her as long as I could.At last,I became very angry.有时她说我说话太多等等.我试着尽可能的忍受她,最后,我变得非常生气.可知作者感到很生气.故选B.
57.C 细节理解题.根据第二段句子He listened to me quietly,and then he asked,Are the things she said true or not?Mary,didn't you ever wonder what you're really like?Go and make a list of everything she said and mark the points that are true.Pay no attention to the other things she said.可知玛丽父亲听到她的抱怨之后要求她把"敌友"所说的一切缺点的话语写下来,故选C.
58.D 细节理解题.根据最后一段句子Many years have passed.The situation often appears in my mind.In our life we often meet with some trouble and we often go to someone and ask for advice.For some advice you will treasure(珍惜) all your life!可知许多年之后在作者的脑中仍然会浮现出父亲对他的教导,因此可推知作者很感激父亲,故选D.
59.A 主旨归纳题.根据整篇文章内容及其倒数第二段句子he said."You know better than anyone else the truth about yourself.When something said about you is true,you'll find it will be helpful to you.Don't shut your ears.Listen to them all,but hear the truth and do what you think is right."他说,"你知道的比任何人都了解自己.当事情对你所说的都是真的,你会发现它对你会有帮助.不要关上你的耳朵,听所有的人,但听到真相,做你认为正确的事.可知本文的主要意思"爸爸对自己的女儿说要敢于面对自己的缺点,这是作者一生最好的建议",故选A.
点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.
科目:初中英语 来源:2015-2016学年江苏泰兴黄桥东区域八年级5月考英语卷(解析版) 题型:单项填空
—Did you borrow the comic book from the library?
—Yes. I ________ it for three days. I’ll return it this afternoon.
A. have borrowed B. have lent C. borrowed D. have kept
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2015-2016学年河南上蔡县一中八年级上期素质测试英语卷(解析版) 题型:单项填空
—Why don’t you get Lucy a dress?
—Oh,I think it’s too________.We are not so close.
A.cheap B.personal C.beautiful D.serious
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 36.A.spoke | B.said | C.told | D.announced |
| 37 A.talked about | B.watched | C studied | D.listened to |
| 38.A.sorry | B.goodbye | C.hello | D.thanks |
| 39.A.upset | B.disappointed | C.afraid | D.excited |
| 40.A.magical | B.boring | C.necessary | D.usual |
| 41.A.him | B.me | C.her | D.it |
| 42.A.interested | B.happy | C.lost | D.confident |
| 43.A.wasted | B.spent | C.used | D.paid |
| 44.A.hardly | B.hard | C.nearly | D.always |
| 45.A.returned | B.left | C.noticed | D.remarried |
| 46.A.some times | B.some money | C.some words | D.some time |
| 47.A.satisfied | B.sad | C.optimistic | D.glad |
| 48.A.Especially | B.Unfortunately | C.Immediately | D.Luckily |
| 49.A.went away | B.went up | C.went along | D.went over |
| 50.A.to | B.before | C.when | D.Unless |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2017届云南文山州富宁县洞波中学九年级上期中考试英语试卷(解析版) 题型:单项填空
As we know, none of us likes pollution.
A. no one B. not everyone C. someone D. nothing
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com