精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
13.配对阅读左栏是五个人的介绍,右栏是七则资讯.请将这五个人与他们需要的资讯配对.并将答题卡上对应题目所选的选项涂黑.
66.Jenny is a pet lover.She will have her summer holidays in two weeks.She wants to work with pets in the holidays.
67.David is the boss of a big education company.He wants to know more about the education market in China.
68.Wang Lan just came back from England.She is looking for a job.She prefers to work in a big com
pany.
69.Helen is a housewife.She wants to buy vegetables and fruit at low prices.
70.The students in No.2Middle School plan to have a picnic.Whether they are able to do it depends on the weather.
A.Lots of people miss their pets while they are on holidays.Our hotel can deal with this problem.We lend cats or dogs to you.We are sure that you will be happy to stay with them.
B.Many people like animals and take them as their pets.Now pet hospitals are very busy.Kind people who love animals are needed to work in busy hospitals.
C.Living in another country can help you to learn a language,and about another culture.Many companies today need those who can speak a foreign language,or have the experience of living or working abroad.
D.We sell eggs,apples,tomatoes and pork at very low prices.Our business hours are from 6:00am to 10:30pm.
E.Our city will have a cloudy day tomorrow.It will be rainy at times.There will be a strong wind.The day after tomorrow will be sunny.It will be a fine day to go hiking or to have a picnic.
F.We have all kinds of film videos,TV plays,and music videos.You can enjoy yourself and take time to watch your favorite videos at our shop.You can also borrow some videos home,each for a week for one dollar.
G.A study of t
he people in China's largest cities shows that saving money for children's education is the second most important purpose of people's saving habit.The result shows that people in China care much about education.The education market is very big in China.
66.B67.G68.C69.D70.E.

分析 左栏是五个人的介绍,右栏是七则资讯.本题需要将这五个人与他们需要的资讯配对.

解答 66.B   细节理解题"Jenny is a pet lover.  Jenny 是一个喜欢宠物的人"与B选项中的"Kind people who love animals are needed to work in busy hospitals  忙碌的医院需要善良的喜欢动物的人."相匹配,故答案为B
67.G   细节理解题"He wants to know more about the education market in China   他想了解中国的教育市场."与G选项中的"The result shows that people in China care much about education.The education market is very big in China  结果显示中国的人们很重视教育,教育前景非常好."相匹配,故答案为G
68.C   细节理解题"Wang Lan just came back from England  王兰刚从英国回来."与C选项中的"Many companies today need those who can speak a foreign language,or have the experience of living or working abroad  现在很多公司需要那些会说外语,或者有国外工作经历的人们."相匹配,故答案为C
69.D   细节理解题"She wants to buy vegetables and fruit at low prices.她想买一些便宜的蔬菜和水果."与D选项中的"We sell eggs,apples,tomatoes and pork at very low prices  我们低价出售鸡蛋,苹果等"相匹配,故答案为D
70.E   细节理解题"Whether they are able to do it depends on the weather  他们能否出去取决于天气情况."与E选项中的"Our city will have a cloudy day tomorrow.It will be rainy at times  明天多云并伴有阵雨."相匹配,故答案为E

点评 做这道题时要仔细阅读题中条件,并从选项中选出最合适的选项.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

20.Tom was bornin a poor family.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

1.Which musical instrument shall I learn
Many people would like to learn how to play anmusical instrument,but they are put off by one big problem:What to play Here are a few questions to help you decide.
(31)E
Many instruments are of different use,but some are more fit for certain types of music.Some instruments may lead themselves better than others to the music you like,so consider this before you start.
(32)F
Think about your long-term future as a musician.If you want to play with other people,what sort of instrument would be most practical Your first thought of playing the violin,for example,might disappear when too many people are competing with you!
(33)B
Many people live in flats and practicing the drums,for example,will drive your neighbors crazy.Think about where and when you are going to practice,as well as the feelings of the people you live with or near.
(34)C
This is quite a big factor.Many instruments can be bought at different prices.But this doesn't change the fact that many,such as the piano,are always pretty expensive.If you can't afford your chosen instrument,will you be able to borrow someone else's or hire one
(35)A
Talk to people you know who already play instruments.They might even let you try theirs.It's also a good idea to find an experienced music teacher,preferably one who plays a few different instruments,who can give you some advice and push you in the right direction.

A.Still not sure?
B.Where are you going to practice?
C.How much money can you spend?
D.Are you weak or strong?
E.What kind of music do you like?
F.Do you want to play with other people?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

1.I still remember the true story that happened to me many years ago.It started while my family were on vacation.Vacations should be relaxing,but I needed to do some studying.I carefully put all my important papers and books in a large bag,and put it in the car.
After a long drive to Los Angeles,we found a motel,place for travelers and their cars,with a really good price.So we decided to stay for a week.On the second day,after visiting some interesting places and having a big dinner,we returned to the motel.It was about ten o'clock in the evening,and I started working.However,I couldn't find my paper bag everywhere.I was quite sure that I had put it in the room.Suddenly,I realized the cleaner had taken it out with the rubbish.
I ran over to the main office,and asked if I could talk to the cleaner on duty that day.They told me all the cleaners had left for the day.They showed me where the rubbish buns(箱) were instead of offering me any help.I walked out of the motel with a flashlight(电筒).I saw three large rubbish bins standing in the dark.I had to look for my bag very carefully.But I didn't have any luck.I almost wanted to give up.When I took another look into the last bin,I saw my bag right on its top!I was never so happy to see such a dirty old bag in my life!

58.Before leaving for the Los Angeles,the writer put his important papers and booksC.
A.in an office
B.in a desk
C.in a paper bag
D.in a small hotel
59.The Chinese meaning of the word"motel"in this passage is probably"C".
A.豪华餐厅
B.私人别墅
C.汽车旅馆
D.路边商店
60.They decided to stay at the motel for a week becauseB.
A.the writer must do some studying there        
B.the price of the motel was really good
C.they could visit interesting places easily    
D.it offered good dinners
61.Which of the following is TURE according to the passage?B
A.The cleaner took the writer's paper bag home.
B.The writer found his paper bag by himself.
C.The writer worked all day in the motel.
D.the people in the motel returned the writer's bag.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

8.请仔细阅读第71-75题中的情境要求,从六首歌曲(节选)中为各情境选出符合要求的最佳选项,其中一项为多余选项.
71.It's December 29th,Emily plans to have a New Year's party at home.She wants to
invite all her friends to the joyous party.
72.January 30th is a special day for Paul and Jenny because three years ago they met
each other and fell in love with each other on that day.
73.Max's father is going to have his 40th birthday.Max wants to hold a small family
party for him to show his love to his father.
74.Ferro is one-year-old baby.Every night when he is going to sleep,his mother will
sing a gentle song to him.
75.Alice cares about the environment we live in.She wants to hold a school meeting to ask her classmates to take part in saving the earth.
A
Then up the stairs he would carry me
And I knew for sure I was loved
If I could get another chance,another
walk,another dance with him
I'd play a song that would never,never end
How I'd love,love,love to dance with
my father again.
B
I think I've found my best friend
I know that it might sound more than a little crazy
But I believe I knew I loved you before I met you
I think I dreamed you into life
C
And the children to think of
Baby's asleep in the backseat
Wonder how they'll ever make it through this living nightmare
But the mind is an amazing thing
Full of candy dreams and new toys
and another cheap hotel.
D
That even though it's far
He'll find me at Christmas Eve
I guess Santa is busy
Cause he never comes around I think of Aim
when Christmas comes to down
E
What about nature's worth
It's our planet's womb (what about us)
What about animals (What about it )
We've turned kingdoms to dust (What about us)
What about elephants (What about us )
F
What we'll find
What lies waiting down the line
In the end of Ninety-nine
Happy new year

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

18.A:(46)What are they talking about??
B:They are talking about yesterday's football match.
A:Oh,I watched it on TV.Beijing Team had very good teamwork,didn't you watch it?
B:(47)No,I didn't.I did my homework and forgot the time.When I turned on the TV,it had finished already.
A:(48)What a pity!But Beijing Team will play again this evening.
B:(49)Can we watch it on TV?
A:Sure.We can watch it on TV.You'd better (50)finish you homework first if you want to watch it.Remember,"Homework must be first".
B:That's a good idea.(looking at his watch) Oh,I haven't much time left.I'd better hurry to finish my homework.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.一What a terrible ship accident in China!
一Yes.More than 400passengers on Oriental Star(东方之星)lost their_______.(  )
A.familiesB.confidenceC.interestD.1ives

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.There is _____in the classroom,so we can see_____.(  )
A.enough light; clearly enoughB.light enough; clearly enough
C.enough light; enough clearlyD.light enough; enough clearly

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

3.

Leo the Snow Leopard
By Craig Hatkoff
It was written by the best story-teller.The  story is about Leo,a young snow leopard(雪豹) that was helped by a kind man in the snowy mountains in Pakistan.Snow leopards are in danger.Leo was just two months old when he was found and he could not live in the wild on his own.

Where Do Recyclabe Materials Go
By Sabbithry Persad
Tiana has been learning about recycling at school.But after her dog,Bubbles,gets lost chasing after a recycling truck,she decides to learn a lot more about recycling!Following Tiana,readers will learn how to take care of the environment.

The Scrap Kins Build
By Brian Yanish
Meet the Scrap Kins.They are friendly monsters.In the book,they'll show you how to turn rubbish into some pretty cool things.Readers will learn how to make toy planes from plates,bags,old clothes and more.You know what they say:One person's rubbish is another person's love.

Explore Life Cycles!
By Kathleen M.Reilly
Do you know the largest seed( 种子)in the world or an egg can weigh up to 4pounds?You'll learn about all of these things and more with the latest book in the Explore Your World series( 系列).The books give readers a good look into the life cycles of plants and animals on the Earth.
根据图文内容,选择正确答案.
46.The book about Tiana was written byB.
A.Craig Hatkoff
B.Sabbithry Persad
C.Brian Yanish
47.How old was Leo when he was found?C
A.Four months old.
B.Two years old.
C.Two months old.
48.If Jim is interested in making toys from rubbish,he will probably like to readB.
A.Leo the Snow Leopard
B.The Scrap Kins Build
C.Where Do Recyclable Materials Go?
49.We can learn from the book Explore life Cycles thatA.
A.readers can get a good look of the plants and animals'life cycles
B.readers can make toys from rubbish
C.Leo could not live in the wild by itself.
50.The four books are all aboutA.
A.nature and the environment
B.plants
C.animals.

查看答案和解析>>

同步练习册答案