| 66.The Browns are looking for a new house.Mr.Brown wants to live in the town centre.Mrs.Brown wants a house with four bedrooms while the kids want a garden.E 67.Ann is a college student who wants a part-time job.She can only work in the evening and on weekends because she has to go to school from Monday to Friday.C 68.Tom is 11years old now.He is very interested in football team.He has classes at weekdays from 9a.m.to 3p.m.B 69.Jack wants to rent a room.It doesn't matter how big it is or how the furniture is.He's got to study for his exams,so the room must be quiet.D 70.Tony would like to spend the coming winter holiday at the seaside.He cannot afford living in a hotel.Therefore,he wants to book a holiday flat.G | A.Green Garden.Come and ride a bicycle under the sun and enjoy a country lunch with farm-fresh fruits and vegetables.Ring 3204923 B.Join Our Football Team.For boys and girls who want to play in the local football team.Aged 9to 13.Meet in Green Park on Friday at 4p.m. C.Assistant Wanted.For busy restaurant.Girls aged 18to 25preferred.Some evening and weekend work.All meals free.Ring 3320178. D.Room to Rent.Small room to rent in city centre flat above restaurant.Quiet.Newly painted with modern furniture.Near main railway station.Phone 333210. E.House for Sale.Comfortable family home in the centre of town with a large garden.Four bedrooms,a living room,a kitchen,a bathroom.Offers over 95,000.F.EnglishTutorWanted.Primaryschoolteacherswhoiseasy-goingwithchildren.Time:3:00-6:00p.mWednesday.Call3642096. G.SeaViewHolidayFlats.Setinlovelygardens.Fiveminutes'walkfromthebeach.Enjoyyourowncookinginthekitchen.Youcanrentitatthepriceof 200per week. |
分析 这篇短文左栏是5个人的需求信息,右栏是7则广告信息.需要将他们的需求信息与适当的广告内容进行配对
解答 66.E 细节理解题"Mrs.Brown wants a house with four bedrooms while the kids want a garden"与E选项中的"Comfortable family home in the centre of town with a large garden.Four bedrooms"相匹配,故答案为E
67.C 细节理解题"She can only work in the evening and on weekends because she has to go to school from Monday to Friday"与C选项中的"Some evening and weekend work"相匹配,故答案为C
68.B 细节理解题"He is very interested in football team.He has classes at weekdays from 9a.m.to 3p."跟B选项中的"Join Our Football Team. Aged 9to 13.Meet in Green Park on Friday at 4p.m."相匹配,故答案为B
69.D 细节理解题"He's got to study for his exams,so the room must be quiet."与D选项中的"Quiet"相匹配,故答案为D
70.G 细节理解题"Therefore,he wants to book a holiday flat."与G选项中的"Sea View Holiday Flats."相匹配,故答案为G
点评 做这道题时要仔细阅读题中条件,并从选项中选出最合适的选项.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | get | B. | got | C. | getting | D. | to get |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
Jobs and Steve Wozniak founded Apple Computers Inc.in 1976.A year later,the Apple II was invented.This production was the world's first mass-market personal computer. | Under Jobs'leadership Apple introduced the all-in-one iMac computer in 1998.The iMac became the first machine,which offered only a CD-ROM slot. |
By 2010,Steve Jobs was confident the world was ready to have a tablet computer that would be great for watching movies and playing games.The touch-sensitive iPad is a great success. | iPhone 4s came out on October 4,2011,in America.It looks like iPhone 4.It has a larger and wider screen and a slimmer yet wider case.It has a better camera and faster data transfer speeds. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
| A.Here you are. B.Where is she? C.By the way D.Have you finished your homework? E.I'll help you. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | the;a | B. | 不填;a | C. | the;the | D. | 不填;the |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | after | B. | while | C. | until | D. | when |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 36.A.project | B.exam | C.test | D.match |
| 37.A.solutions | B.subjects | C.characters | D.signs |
| 38.A.Everything | B.Something | C.Nothing | D.Anyting |
| 39.A.must | B.could | C.would | D.should |
| 40.A.mad | B.bored | C.moved | D.interested |
| 41.A.nurses | B.farmers | C.gardeners | D.businessmen |
| 42.A.protect | B.check | C.catch | D.find |
| 43.A.when | B.before | C.after | D.until |
| 44.A.knocked | B.pointed | C.stopped | D.looked |
| 45.A.how | B.which | C.whose | D.where |
| 46.A.his | B.mine | C.yours | D.theirs |
| 47.A.Take | B.Give | C.Accept | D.Receive |
| 48.A.advise | B.train | C.tell | D.show |
| 49.A.less | B.more | C.fewer | D.bigger |
| 50.A.love | B.good | C.hello | D.thanks |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com