精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
12.配对阅读  左栏是5个人的需求信息,右栏是7则广告信息.请将需求信息与适当的广告内容进行配对,并将答题卷卡上对应题目所选的选项涂黑.
66.The Browns are looking for a new house.Mr.Brown wants to live in the town centre.Mrs.Brown wants a house with four bedrooms while the kids want a garden.E
67.Ann is a college student who wants a part-time job.She can only work in the evening and on weekends because she has to go to school from Monday to Friday.C
68.Tom is 11years old now.He is very interested in football team.He has classes at weekdays from 9a.m.to 3p.m.B
69.Jack wants to rent a room.It doesn't matter how big it is or how the furniture is.He's got to study for his exams,so the room must be quiet.D
70.Tony would like to spend the coming winter holiday at the seaside.He cannot afford living in a hotel.Therefore,he wants to book a holiday flat.G
A.Green Garden.Come and ride a bicycle under the sun and enjoy a country lunch with farm-fresh fruits and vegetables.Ring 3204923
B.Join Our Football Team.For boys and girls who want to play in the local football team.Aged 9to 13.Meet in Green Park on Friday at 4p.m.
C.Assistant Wanted.For busy restaurant.Girls aged 18to 25preferred.Some evening and weekend work.All meals free.Ring 3320178.
D.Room to Rent.Small room to rent in city centre flat above restaurant.Quiet.Newly painted with modern furniture.Near main railway station.Phone 333210.
E.House for Sale.Comfortable family home in the centre of town with a large garden.Four bedrooms,a living room,a kitchen,a bathroom.Offers over 95,000.F.EnglishTutorWanted.Primaryschoolteacherswhoiseasy-goingwithchildren.Time:3:00-6:00p.mWednesday.Call3642096.
G.SeaViewHolidayFlats.Setinlovelygardens.Fiveminutes'walkfromthebeach.Enjoyyourowncookinginthekitchen.Youcanrentitatthepriceof 200per week.

分析 这篇短文左栏是5个人的需求信息,右栏是7则广告信息.需要将他们的需求信息与适当的广告内容进行配对

解答 66.E   细节理解题"Mrs.Brown wants a house with four bedrooms while the kids want a garden"与E选项中的"Comfortable family home in the centre of town with a large garden.Four bedrooms"相匹配,故答案为E
67.C   细节理解题"She can only work in the evening and on weekends because she has to go to school from Monday to Friday"与C选项中的"Some evening and weekend work"相匹配,故答案为C
68.B   细节理解题"He is very interested in football team.He has classes at weekdays from 9a.m.to 3p."跟B选项中的"Join Our Football Team.  Aged 9to 13.Meet in Green Park on Friday at 4p.m."相匹配,故答案为B
69.D   细节理解题"He's got to study for his exams,so the room must be quiet."与D选项中的"Quiet"相匹配,故答案为D
70.G   细节理解题"Therefore,he wants to book a holiday flat."与G选项中的"Sea View Holiday Flats."相匹配,故答案为G

点评 做这道题时要仔细阅读题中条件,并从选项中选出最合适的选项.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.Internet allows people                   the information they need anytime,anywhere.(  )
A.getB.gotC.gettingD.to get

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

20.进入初三学习,同学们都很紧张,但是仍有一部分同学没有明确的学习目标,请你以"How to be a good learner?"为题写一篇文章,给这些同学一些启发,让大家在这个阶段认真学习,迎接中考,甚至在未来的学习也可用.
要求:(1)写出我们在平时的学习中该怎么做,必须用所有的提示词.(提示词:good habits and ways,get ready for,after class,go over,homework,do sports,health,problem,ask for help)
(2)字数:80词左右
How to be a good learner?
To be a good learner,I think there are some steps for you to follow.                               

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

17."立德树人"已成为全社会都在关注的话题,实际上"立德树人,家校共育"本应就是我们大家共同的责任,作为中学生我们应该怎样做?请你以"My pleasant/favorite/busy …"为题写一篇短文,谈谈你经历的一次事件或活动等.
要求:1 有清楚的时间、地点、过程等内容;
2有愉悦、高兴的感受,有"正能量"意识;
3 语言流畅,合乎情理,不得使用真实姓名、班级;
4词数100左右.
请务必将短文写在答题卡的相应位置!

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

7.
         Apple II
Jobs and Steve Wozniak founded  Apple Computers Inc.in 1976.A year later,the Apple II was  invented.This production was the world's first mass-market personal computer.
     The iMac
Under Jobs'leadership Apple introduced the all-in-one iMac computer in 1998.The iMac became the first machine,which offered only a CD-ROM slot.
      The iPad
By 2010,Steve Jobs was  confident the world was ready to have a tablet computer that would be great for watching movies and playing games.The touch-sensitive iPad is a great success.
      iPhone 4s
iPhone 4s came out on October 4,2011,in America.It looks like iPhone 4.It has a larger and wider screen and a slimmer yet wider case.It has a better camera and faster data transfer speeds.
36.When was the Apple II invented?B
A.In 1976.
B.In 1977.
C.In 1998.
D.In 2010.
37.When did the iMac first come out?B
A.In 1976.
B.In 1998.
C.In 2010.
D.In 2011.
38.Which one was the oldest?A
A.The Apple II.
B.The iMac.
C.The iPad.
D.The iPhone 4s.
39.From the passage,we can know that the iPadD.
A.has a better camera          
B.is the first personal computer
C.has a CD-ROM slot          
D.is great for watching movies
40.According to the passage,which of the following is True?C
A.iPhone 4s'screen is the same size as iPhone 4.
B.iPhone 4s has a larger and slimmer case than iPhone 4.
C.iPhone 4s uses less time to transfer data than iPhone 4.
D.iPhone 4s with an improved camera is cheaper than iPhone 4.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

17.A:(41)D?
B:Not yet.Exercise 3is too difficult for me.
A:Don't worry.(42)E.
B:It's very kind of you.But I think I can do it myself.Can you lend me your English-Chinese dictionary?
A:With pleasure.(43)A.
B:Thanks.(44)C,is Miss Gao at the teachers'office?
A:Oh,no.She‘s out at the moment.
B:(45)B?Do you know?I have some questions to ask her.
A:I think she is at the library.She told me she wanted to borrow some books.
B:I have to wait for her.
A.Here you are.
B.Where is she?
C.By the way
D.Have you finished your homework?
E.I'll help you.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.一What's_________weather like today?
一It's________hot summer day!(  )
A.the;aB.不填;aC.the;theD.不填;the

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.一I hear you climbed to the top of the Yellow Mountain!
一I didn't believe I could do it ______I got to the top.(  )
A.afterB.whileC.untilD.when

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

2.Thanksgiving(感恩节) Day was near.The first grade teacher gave her class a fun
(36)A---to draw a picture of something for which they were thankful.
Most of the class considered turkey(火鸡) and other traditional goodies(好吃的东西) of the season.These,the teacher thought,would be the (37)Dof most of her students'art.And they were.But in her class there was a different kind of boy,Douglas.He was always unhappy.When other children played together,he was likely to stand close by the teacher's slide.The boy drew a hand in his picture.(38)Celse.Just an empty hand.
Whose hands(39)Bit be?His abstract(抽象的)picture made classmates really(40)DOne child guessed it was the hand of the(41)Bbecause they raise turkeys.Another suggested police officers,because the police (42)Aand care for people.Still others guessed it was the hand of God,for God feeds us.And so the discussion went--(43)Dthe teacher almost forgot the young artist himself.
When the childern went on to other projects,she(44)Cat Douglas's desk,bent down,and asked him (45)Chand it was.The little boy looked away and said in a low voice,"It's (46)C,teacher."
The teacher recalled the times she had taken his hand and walked with him here and there,as she had other students.How often had she said,"(47)A my hand,Douglas,we'll go outside."Or,"Let me (48)Dyou how to hold your pencil."Or,"Let's do this together."Douglas was most thankful for his teacher's hand.
Hearing the boy's words,tears ran down the teacher's face.She brushed aside a tear and went on with her work.
The story speakes of (49)Bthan thankfulness.It says something about teachers teaching and parents parenting and friends showing friendship.They might not always say (50)Dbut they'll
remember the hand that reaches out.
36.A.projectB.examC.testD.match
37.A.solutionsB.subjectsC.charactersD.signs
38.A.EverythingB.SomethingC.NothingD.Anyting
39.A.mustB.couldC.wouldD.should
40.A.madB.boredC.movedD.interested
41.A.nursesB.farmersC.gardenersD.businessmen
42.A.protectB.checkC.catchD.find
43.A.whenB.beforeC.afterD.until
44.A.knockedB.pointedC.stoppedD.looked
45.A.howB.whichC.whoseD.where
46.A.hisB.mineC.yoursD.theirs
47.A.TakeB.GiveC.AcceptD.Receive
48.A.adviseB.trainC.tellD.show
49.A.lessB.moreC.fewerD.bigger
50.A.loveB.goodC.helloD.thanks

查看答案和解析>>

同步练习册答案