| 66.Peter is a person who likes asking questions.He seems to be interested in everything.He is also a sportsman. 67.Anna is a traditional woman.She doesn't like change. 68.John is an energetic man.He is so confident that we all believe in him. 69.Mary is a painter.She likes art very much.She is very creative. 70.Martin's new restaurant will be open.He wants to have a free atmosphere(气氛) to make customers have the feeling of being at home. | A.GOLD Things like tradition(传统) and home are very important to them.They don't like waste or change. B.ORANGE People who choose orange as their primary color need a lot of freedom(自由).They are skilled and enjoy"hands-on"work. C.YELLOW People who choose yellow as their primary color are curious(好奇的) about everything.They love sports very much. D.GREEN People who like green want to control(控制) life.They enjoy solving problems and developing systems. E.BLUE People who choose blue as their primary color enjoy close relationships(关系).Harmony and honesty(诚实) are very important. F.RED People who choose red as their primary color are always full of energy(能量) and they tend to be confident(自信的) all the time. G.BLACK Black is the color of authority and power(力量).It is also stylish(时髦的) and timeless. |
分析 短文左栏里介绍了五个人的情况,右栏中是人的性格色彩分析,要分析出每个人的性格色彩并配对.
解答 66.C 细节理解题"He seems to be interested in everything.He is also a sportsman 他对什么都感兴趣,他是一个运动达人"与C选项中的"YELLOW People who choose yellow as their primary color are curious(好奇的) about everything.They love sports very much.黄色性格的人们对什么都很好奇,他们很喜欢运动."相匹配,故答案为C
67.A 细节理解题"Anna is a traditional woman.She doesn't like change.她是一个传统的人,不喜欢改变"与A选项中的"GOLD Things like tradition(传统) and home are very important to them.They don't like waste or change 金色性格的人喜欢传统的东西,家庭对他们来说很重要,他们不喜欢浪费和改变."相匹配,故答案为A
68.F 细节理解题"John is an energetic man.He is so confident that we all believe in him 约翰充满活力,他非常自信而且我们都很信任他."与F选项中的"RED People who choose red as their primary color are always full of energy(能量) and they tend to be confident(自信的) all the time.红色性格的人总是充满能量,一直很自信"相匹配,故答案为F
69.B 细节理解题"Mary is a painter.She likes art very much.She is very creative 她是一个画家,喜欢艺术,很有创造力"跟B选项中的"They are skilled and enjoy"hands-on"work 他们技巧性很强,喜欢亲自动手的工作"相匹配,故答案为B
70.E 细节理解题"He wants to have a free atmosphere(气氛) to make customers have the feeling of being at home.他想营造一种自由的氛围,让顾客宾至如归."跟E选项中的"enjoy close relationships(关系).Harmony and honesty(诚实) are very important 享受亲近的关系,和谐和诚实很重要."相匹配,故答案为E
点评 做这道题时要仔细阅读题中条件,并从选项中选出最合适的选项.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Teddy Smith's Fast Food Open:10:00a.m.---10:30p.m. Lunch served till 2:00p.m. Dinner served till 9:30p.m. Eat in or take away | ||
| Mains(主食) Beef Steak 4.25 Hamburger[ 3.15 (small) 3.95 (large) Noodles2.05(small) 2.50 (large) | Desserts Ice Cream 1.25 Flavours(味道): Banana,Chocolate, Apple Apple Pie$ 0.75 Chocolate Cake 0.95 | Drinks Soft Drinks 0.75 (small) 0.95 (large) Flavours(味道): Cola,Apple,orange Coffee or Tea 1.25 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Book | ☆picture books for children ☆information about the world ☆books in 36languages ☆all kinds of stories ☆novels You can enjoy newspapers and magazines in the reading room. You can borrow five books at a time and keep them for three weeks. |
| Video | ☆all kinds of video films ☆TV plays ☆music videos You can enjoy yourself and watch your favorite videos at home. You can rent a video at one yuan a week. |
| Audio | ☆music for everyone ☆language cassettes(磁带); 42world languages Special rooms for you to enjoy listening.CDs and cassettes can be borrowed-FREE. You can borrow one CD or one cassette at a time and keep it for one week. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| well,homework,come,dress,important,parent,hold,nothing,how,necessary,help,housework,anything |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com