分析 文章大意:这是一篇人物故事类阅读,主要介绍作者最喜欢的运动是棒球,六岁时,他和爷爷去看比赛,这是太棒了.十二岁时我加入了棒球队,开始学习了一些棒球知识.作者最喜欢的球员是Derrek Lee.并且给出了喜欢他的原因.
解答 36.答案:A.细节理解题.根据第二段I went to my first baseball game with my grandparents when I was 6.当我6岁的时候,我和爷爷奶奶去看了我的第一场棒球比赛.可知,是和爷爷去看的比赛,选A.
37.答案:C.细节理解题.根据第三段When I was 12,my friend came to me and asked me to join his team and play baseball.当我12岁的时候,我的朋友来找我,邀请我加入他的球队打棒球.可知,从12岁开始打棒球,选C.
38.答案:A.细节理解题.根据第三段段意"当我12岁的时候,我的朋友来到我身边,邀请我加入他的球队,打棒球.我同意.从那时起,我要多学一些棒球知识.我练习了很多,并且学会了如何更好地打球.",可知,加入朋友的队伍后,作者经常打棒球,选A.
39.答案:B.推理判断题.根据最后一行he is a very nice person.He never shouts at others他是一个非常好的人,他从不骂人.可知,B选项"他不友好"不正确.选B.
40.答案:D.标题猜测题.根据第一句My favourite sport is baseball.我最喜欢的运动是棒球.可知,短文主要介绍棒球是作者最喜欢的运动,选D.
点评 阅读题型,要注重句子与句子之间、段落与段落之间逻辑关系以及对篇章的整体理解.根据所给问题选择正确选项完成试题.
科目:初中英语 来源:2015-2016学年江苏泰兴黄桥东区域八年级5月考英语卷(解析版) 题型:单项填空
— What brought joy to Linda just now ?
— _________ .
A. Received a gift
B. She received a gift.
C. Receiving a gift
D. Because she received a gift.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2015-2016学年河南上蔡县一中八年级上期素质测试英语卷(解析版) 题型:阅读理解
![]()
American football is one of the most popular sports in the US.
The American football playing-field (场地)of today is about ll0 meters long and about 50 meters wide. The game has four quarters, fifteen minutes long each. The first two quarters are the first half. The players usually have twelve minutes to relax between the two halves.
In an American football game, each team has eleven players. They wear helmets (头盔) to keep their heads and faces safe and pads (软垫) to keep their arms and legs safe. Players must wear these things because they may touch each other in the game. To keep the game going on, every player must follow the rules of the game.
The football in the game is brown in color. It isn't as round as a soccer ball. There are eight stitches (针脚) on the top of the football. These stitches help the players to take the ball in hand in the game.
The most famous American football game of the year is the Super Bowl in January or February.Lots of people all over the world watch it.
根据材料内容选择最佳答案。
1.Which of the following looks like the playing field of American football?
![]()
2.In an American football game, the players can relax after playing for________ minutes.
A. 15B. 20 C. 25 D. 30
3.The underlined word "safe" in Paragraph 3 means“________” in Chinese.
A.灵活的 B.安全的 C.强壮的 D.柔软的
4.Why are there stitches on the top of the ball?
A. Because the ball is very old.
B. Because the ball is easy to break.
C. Because they can make the ball easy to see.
D. Because they can make the ball easy to take.
5.Which is the best title for the passage?
A. My favorite sports
B. Rules of American football
C. Facts about American football
D. The most popular sports in the world
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Yes,I can | B. | No,I am. | C. | Yes,I am | D. | No,he isn't |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | When; twenty ninth | B. | When; twenty-ninth | ||
| C. | What; twentieth-ninth | D. | When; twenty-nine |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2017届云南文山州富宁县洞波中学九年级上期中考试英语试卷(解析版) 题型:单项填空
There are more than 5000 students in our middle school.
A. many B. much more C. over D. much
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com