分析 每个国家都有各自的文化习惯,而这种文化上的差异往往会引起一定的误会,不过只要熟悉对方的风俗习惯做到入乡随俗,一切就OK啦
解答 小题1:细节题:根据第2段中的I told her that I had made sure they got their food quickly because I always respect the elderly可知答案.选 B
小题2:猜词题:根据第2段中的As soon as I said that,her face showed great displeasure可知他们听到Jack称他们为老者时,一点也不高兴. 选C
小题3:细节题:根据第3段中的In my village in China,people are proud of being old可知答案.选B.
小题4:排除题:根据第2段最后一句After the couple heard my reason,they understood that the problem was caused by cultural differences,so they laughed and were no longer angry可知A选项不对;根据文章最后一句but now I don‟t show my feelings through words可知B选项不对;根据第2段中的I then waked back to the table and apologized to the wife 可知C 选项也不对,故正确答案为D.
点评 文章篇幅较长,要快速阅读,结合题目到文中找有用的信息,阅读中要注意要点之间的关系.然后带着问题,再读全文,找出答题所需要的依据,完成阅读.
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | E-map | B. | watch | C. | notebook | D. | map |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | quickly | B. | more quickly | ||
| C. | most quickly | D. | the most quickly |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | is | B. | was | C. | has been | D. | is going to be |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:句型转换
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Friends you need in your life | |||
Introduction | If you want to live a longer and(56)happierlife,you need to have some friends who can share your sadness and happiness and can (57)helpyou when you are in trouble. | ||
Four(58)typesof friends | A Loyal Best Friend | ◆This kind of friend knows all of your darkest and(59)deepestsecrets,but still loves you all the same. | |
A(60)friendlyNeighbor | ◆If you don't(61)rememberto lock the front door when you are on holiday,you can call your neighbors to lock it for you.So it's wonderful to have nice and helpful neighbors. | ||
| A Workmate | ◆You can chat with someone if you don't want to eat lunch by (62)yourself. | ||
A Friend From a Different Culture | ◆If everyone had a friend from a different culture,the world would be a much(63)betterplace. ◆If you meet someone from other places,try to learn about their customs,values,and traditions instead of(64)making friends with them just because they are from other countries. | ||
| Conclusion | You will surely live longer and more happily(65)withsuch kinds of friends. | ||
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com