13.OUR BUSES CAN
MAKE YOUR HOLIDAYSEast Bus--maybe the best choice on your visit to the famous places of interest inBeijing.
Sit back,relax and see all there is to see,with no need to worry about driving,finding a parking place or leaving your car with no one to watch it.
We have lots of buses taking you to visit Tan'anmen Square,the Fofbidden City,the Summer Palace,theTempleof Heaven Park,the Olympic Center and the Great Wall.The whole tour will take you there three days.
Chinese & English speaking guides.
Booking by photo four days advance(预先).
Tour price:¥580.00per person( half price for children under 1.2m tall),including the ticket price,breakfast and lunch.
For more information,please phone Yong'an Tourism Company at 010-23368688/23368689.
Add:356Chaoyang Road,Beijing.
Open 7days a week.8:00-16:00
56.When they visit the places of interest on an East Bus,the visitorD.
A.need to watch their cars
B.have to worry about the driving
C.have to find places to pasrk their car
D.can sit back and relax themslves
57.From the advertisement,we can see that East Bus is a kind ofA.
A.tourist bus
B.village bus
C.airport bus
D.school bus
58.A on ab East Bus can speak two languages.
A.The guide
B.The driver
C.The visitors
D.The children
59.Children under 1.2m tall need to payB for the trip.
A.230yuan
B.290yuan
C.320yuan
D.460yuan
60.which of the following is NOT true?C
A.The tour price includes six meals
B.Visitors can see six places within three days.
C.Visitors must go to the company to book the tickets.
D.The office hour of the company is eight hours a day.
分析 这篇短文主要讲述了东方巴士这种旅游巴士,它给游客带来很多方便,内容包括了观光的景点,价格,订票方式和时间等.
解答 56.D细节理解题,由文章Sit back,relax and see all there is to see,with no need to worry about driving可知乘坐东方巴士游览是乘可以坐下来放松自己,故选D.
57.A细节理解题,根据文中描述East Bus---maybe the best choice on your visit to the fam ousplaces of interest in Beijing.东方巴士,是你参观北京的最佳选择.从而判断它是观光巴士,故选A.58.A细节理解题,由文章Chinese & English speaking guides可知导游会说两种语言,故选A.
59.B细节理解题,根据文中描述Tour price:¥580.00 per person (half price for children under 1.2m tall )观光价格:580元每人,1米2以下的儿童半价.故判断1.2米以下儿童价格为290元,故选B.
60.C细节理解题,根据Booking by photo four days advance可知要提前电话订票,游客不必要去公司订票,故选C.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.