【题目】My name is Mike. I'm a student of No. 14 Middle School. Our school is on Guangming Street. It's next to the People's Library. There is a big park across from our school. The pay phone is between our school and the post office. I live near the school. I often walk to school. It takes me five minutes.
There are three buildings (建筑物) in our school, the students' building, the teachers' building and a library building. The teachers in our school are very good and friendly. Our school is very beautiful.
If you come to our school from the airport (机场), you can take a taxi. It takes about thirty minutes to get to our school by taxi. Now let me tell you the way to our school. First, go along Bridge Street and turn left when you see Guangming Street. Go along Guangming Street, you can see the People's Library on your left. Our school is next to it. If you can't find it, you can call me at 010-89864578.
【1】Where is Mike's school?
A. It's across from the People's Library.
B. It's on Bridge Street.
C. It's across from a big park.
D. It's between the post office and the pay phone.
【2】There is __________ between No. 14 Middle School and the post office.
A. a library B. a school
C. a park D. a pay phone
【3】How many buildings are there in No. 14 Middle School?
A. Four. B. Three. C. Seven. D. Six.
【4】How long does it take to get to No. 14 Middle School from the airport by taxi?
A. About five minutes.
B. About half an hour.
C. About ten minutes.
D. About fifteen minutes.
【5】Where is the People's Library?
A. Next to No. 14 Middle School.
B. On Bridge Street.
C. Between the park and the post office.
D. In front of the airport.
【答案】
【1】C
【2】D
【3】B
【4】B
【5】A
【解析】
试题分析:本文是迈克对第十四中的介绍。介绍了学校的基础情况,并介绍了从机场到学校的路线等等。
【1】C细节理解题。题意:迈克的学校在哪儿?A. It's across from the People's Library.在人民图书馆的对面;B. It's on Bridge Street.在大桥路;C. It's across from a big park.在大公园的对面;D. It's between the post office and the pay phone.在邮局和公用电话之间。由第一段里的:There is a big park across from our school. 在学校对面有一个大的公园。可知学校在公园的对面。故选C。
【2】D细节理解题。题意:在十四中和邮局之间有什么?A. a library一个图书馆;B. a school一所学校;C. a park 一个公园;D. a pay phone一个公用电话。由第一段里的:The pay phone is between our school and the post office.可知,在学校和邮局之间有公用电话。故选D。
【3】B细节理解题。题意:在十四中有多少栋楼房?A. Four.;B. Three.;C. Seven;D. Six.。由第二段第一句:There are three buildings (建筑物) in our school可知,学校有三栋楼房。故选B。
【4】B细节理解题。题意:从十四中到机场坐出租车花多长时间?A. About five minutes.大约五分钟;B. About half an hour.大学半小时;C. About ten minutes.大约十分钟;D. About fifteen minutes.大约十五分钟。由第三段里的:It takes about thirty minutes to get to our school by taxi.可知,坐出租车从机场到学校,大约花三十分钟,即半小时。故选B。
【5】A细节理解题。题意:人民图书馆在哪儿?A. Next to No. 14 Middle School.靠近十四中;B. On Bridge Street.在大桥街;C. Between the park and the post office.在公园和邮局之间;D. In front of the airport.在机场前面。由短文第三段里的:you can see the People's Library on your left. Our school is next to it.可知,学校靠近人民图书馆,那么人民图书馆也靠近学校。故选A。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】书面表达。
假设你是Andy,请根据下面的汉语提示以“My lifestyle”为题目写一篇有关饮食和生活习惯的小短文。
内容提示:(1)我叫Andy,14岁。
(2)我每天打篮球,我想成为一名篮球运动员。
(3)我通常早饭吃一个鸡蛋, 喝一杯牛奶;午饭、晚饭吃肉和蔬菜。
(4)我喜欢喝牛奶,因为我需要许多能量。
(5)我不喜欢吃甜食,因为它对健康没有好处。
要求:(1)要点完整,表达清楚,语句通顺,意思连贯;
(2)60词左右。My lifestyle
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解。
At the beginning of the world,a man named Ekon lived in Luzon.He liked to build things.He thought it would be a very good idea to build a bridge to the sky.
As he wanted the bridge to be strong and last a long time,he built it of stone.He worked for years and years to build the bridge.His wife and children,nephews and nieces,uncles and aunts,all helped him.Though they worked very hard,the sky always seemed to be a long distance(距离) away.
When Ekon became an old man,his wife and children told him that he would never finish it.
“If I can’t finish it.” he said.“my children’s children will do so.”
But just before he died,his wife and children told him that they could not find any more stones.
So Ekon became very angry and disappointed.Though he was very old and weak,he pulled down the bridge.It came tumbling(倒下) with a great roar(吼叫).
The stones made great heaps(堆) all over the country.These great heaps of stones are what we now call mountains.Ekon was buried under one of them himself.
【1】Who had the idea to build a bridge to the sky?
A.Ekon.
B.A man.
C.Ekon’s wife and children.
D.We don’t know.
【2】What did the man want to use to build the bridge?
A.A tall building. B.All the things.
C.Stones. D.Mountains.
【3】What’s the Chinese meaning of the underlined span>word “buried” in this passage?
A.变成 B.埋在
C.堆砌 D.留在
【4】Why did the man want to build the bridge with stones?
A.Because he wanted to go to the sky every year.
B.Because he wanted it to be strong.
C.Because he wanted it to last a long time.
D.Both B and C.
【5】What’s the main idea of the passage?
A.Ekon wanted to build a bridge by himself.
B.Ekon and his family finished building the bridge.
C.After the bridge was built,Ekon died.
D.Why the mountains are made of stone.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 补全对话。
Andy:Hi, Vince?
Vince:Yeah, hi, Andy!
Andy: 【1】
Vince:When?
Andy: 【2】
Vince:Oh, sorry. I can’t. I have to go to the doctor and I’m studying for a test today.
Andy: 【3】
Vince:Sorry. I’m playing soccer and I am going to have a piano lesson tomorrow.
Andy:Well, what are you doing the day after tomorrow?
Vince: 【4】
Andy:Oh, I see.
Vince: 【5】 I’m really busy this week.
A.Today. B.Can you play tennis with me? C.I’m sorry, Andy. D.How about tomorrow? E.I have to babysit my sister. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读e-mail,根据e-mail的内容选择正确答案。
From:11350 @cse.edu |
To:jennysmith@yahoo.com |
Subject:Party! |
Jenny, I’m going to have a party this Friday in my house. Some friends will be there. Most of them come from their office. My best friend, Tom, will come, too. I want you to meet him. Do you want to come? We’ll play games and talk. Then we’ll have dinner. Everyone will bring food or drinks. The party is on this Friday. It will begin at 4:00 pm. It’ll end(结束) at 8:00 pm or 9:00 pm. We’ll have a great time! Can you come? I hope so! If you can come, call me or send(发送) me an e-mail. Lisa |
【1】Who sends this e-mail?
A.Jenny. B.Tom. C.Lisa.
【2】The party begins at .
A.4:00 am B.6:00 am C.4:00 pm
【3】Tom is best friend.
A.Jenny’s B.Lisa’s C.Ann’s
【4】What is TRUE about the party?
A.It’s on Saturday.
B.It will last(持续) four or five hours.
C.People will not bring things.
【5】If Jenny wants to go to the party, what should she do first?
A.Buy food for the party.
B.Call Tom.
C.Send an e-mail to Lisa.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】写作
假如你叫李华,今年13岁,来自四川。你来到了一个新学校,你的老师请你用英语做一下自我介绍。请根据以下提示写一篇发言稿。
提示:1. 你的生日、个人爱好、喜欢的学科;
2. 你的日常活动;
3. 你家离学校多远,每天怎样上学;
4. 你家有哪些家规。
注意:1. 词数:70词左右,开头已给出,不计入总词数;
2. 包含上述提示要点,可适当发挥,以使行文连贯;
3. 文中不要出现真实校名和人名。
Hello, everyone! I'm happy to come to this school. My name is Li Hua.
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】用所给词的适当形式填空
【1】Look, the kids ______(wear) hats and sweaters.
【2】Don’t spend too much time ______(watch) TV.
【3】Turn right at the first crossing and you’ll find the park _____(easy).
【4】Do you like to wear a pair of ______(glass).
【5】My favorite ______(sing) is Coco.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】John is an American boy. His family is in China now. John likes chocolates (巧克力) very much. But his mother doesn’t give him any. They are not good for him, she thinks. But John has a very nice grandfather. The old man loves him very much, and sometimes he buys John some chocolates. Then his mother lets John eat them. She wants to make the old man happy. One Sunday evening John says in his room, “Please, God. Make them give me a big box of chocolates tomorrow. It’s my birthday.” His mother says, “God can’t hear you, my boy.” “I know, but my grandfather is in the next room. He can hear.”
根据短文内容,选择正确答案。
【1】John likes very much.
A. eating B. God C. chocolates D. reading books
【2】John comes from .
A. China B. Canada C. England D. America
【3】When is John’s birthday?
A. On Sunday. B. On Monday.
C. On Tuesday. D. On Saturday.
【4】Who often buys some chocolates for John?
A. His grandfather. B. God.
C. His mother. D. Himself (他自己).
【5】Where’s John’s grandfather on Sunday evening?
A. In the library. B. In the zoo.
C. In the kitchen D. In the next room.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文,根据短文内容,从短文后的四个选项中选出能填入空白处的最佳选项。每个选项只能用一次。
Ever since a 71-year-old Brazilian(巴西的) man, Joao Pereira de Souza, saved a dying penguin(企鹅), he's been receiving visits from his feathered friend every year.
In 2011, Pereira de Souza found a hungry Magellanic penguin on the beach near his house. He named the penguin "Dindim" and fed it every day until it was strong enough to leave. 【1】 Pereira de Souza decided to take Dindim out into the water by boat and drop it off to encourage it to swim home. But when he was back to shore(海岸), he found the penguin waiting for him." 【2】 Then just after it changed its coat with new feathers, it disappeared," Pereira de Souza told TV Globo, a Brazilian TV network.
Magellanic penguins regularly swim thousands of kilometers a year to find places to have their babies on the coast of Argentina and Chile. 【3】 Many of Pereira de Souza's friends thought that when Dindim finally left, that was it for the human-bird friendship. But a few months later, Dindim returned and found Pereira de Souza. "It arrives in June and leaves to go home in February, and every year it becomes closer to me," Pereira de Souza said, " 【4】 If others try, it pecks(啄) them or waddles away. "
A. From time to time, penguins show up in warmer Brazilian waters. B. I am the only person who can get near to Dindim. C. It stayed with me for 11 months. D. But the penguin refused to go. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com