【题目】 Joe was a 75-year-old man. He lived very happily with his happy family. His children grew up and moved to different cities. He lived in a small village. Joe had 4 grandchildren and they used to visit him during their holidays.
It was the vacation time and Joe was waiting for his grandchildren to arrive. He was buying the favorite foods and cleaning the home for the kids. However, he lost his favorite watch when he was busy. His dead wife gave it to him when their first child was born.
The next day, he was very sad and said, “Dear children, I lost the most important watch I have ever had. Your grandma gave it to me. I feel like I'm missing my heart.”
The children looked for the watch everywhere in the home for more than 2 hours, but could not find it. Joe asked the children to stop looking for it as they could not find anything.
One grandson sat there quietly. The other children reached him and asked him what he was doing. He asked them not to make noise. He sat there for about 15 minutes and then ran to his grandfather. He got the watch and happily gave it to Joe.
Joe was surprised and asked how he was able to find it. The little boy replied, “I sat there without making a noise. After a few minutes, I heard the sound of the watch.”
【1】When did Joe's grandchildren come to see him?
A.On vacations.B.During Christmas.
C.After long work.D.Before New Year.
【2】How long did the children look for the watch?
A.For less than two hours.
B.For at most two hours.
C.For not more than two hours.
D.For over two hours.
【3】How did one of the children find the watch?
A.By smelling the watch.
B.By pouring water.
C.By seeing the light of the watch.
D.By listening to the sound of the watch.
【4】Which of the following is the best title of the passage?
A.The Great Family
B.The Friendly Children
C.The Use of Being Quiet
D.The Quiet Child
【答案】
【1】A
【2】D
【3】D
【4】C
【解析】
本文是一篇记叙文,主要讲述了Joe丢失了亡妻给的手表很伤心,孙子们都找不到手表的时候,一个孙子静静地坐在那里15分钟后,听到了手表的声音,结果找到了手表的故事。
【1】细节理解题。根据第1大段“Joe had 4 grandchildren and they used to visit him during their holidays.”4个孙子们都是在假期里来看望Joe。可知,是在假期里。故选A。
【2】细节理解题。根据第4大段“The children looked for the watch everywhere in the home for more than 2 hours, but could not find it.”孩子们每个地方找了2个多小时,都没有找到。可知,是2个多小时。故选D。
【3】细节理解题。根据第6大段“After a few minutes, I heard the sound of the watch.”几分钟后,我听见了手表的声音。可知,是通过手表的声音。故选D。
【4】最佳标题题。根据第6大段“The little boy replied, “I sat there without making a noise. After a few minutes, I heard the sound of the watch.””小男孩说,我坐在那里没有发出任何响声。几分钟后,我听见了手表的声音。可知,本文主要讲述了安静的用处和力量。故选C。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—Do you know the Pakistani girl Malala?
—Of course, her _______ makes the whole world shocked and she becomes the youngest winner of the Nobel Peace Prize.
A.advantageB.agreementC.attentionD.achievement
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】A. 根据短文内容和所给汉语提示,写出短文空白处各单词的正确形式 (每空一词)
【1】What’s the matter with your ________(手指) ?
【2】Would you mind ________(递) me the book on the desk ?
【3】The boy ________ (扔) the volleyball under the desk just now .
【4】Jack ________(讨厌) school days because he has to get up early .
【5】My teacher explained ________(清楚地)the math problem.
【6】I didn’t get ________(足够的)sleep so I was tired.
【7】Parents find it difficult to ________(交流)with their children.
【8】The little girl ________(争吵)with her mother yesterday.
【9】Do you agree or disagree with her ________(建议)?
【10】These days children often feel lonely and ________(紧张的).
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据首字母及汉语提示,完成下列单词的拼写,使句意明确,语言通顺。
【1】The children are learning how to c_______(数数).
【2】As a surprise, she was given two free t _______(门票)for the film.
【3】I’m so h_______(饥饿的), Mum, can I have the cake on the plate?
【4】Thank you for p_______(指出)out my mistakes in my daily life.
【5】We hope that the little girl can tell us the t_______(事实).
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—We’ve got a large amount of help from the community since we came back from Wuhan.
—Oh, it’s so nice. We’ll definitely defeat the novel coronavirus in the end.
A.manyB.muchC.some
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。
When you hear the word EPCOT, maybe you think of the building in the Disney park 【1】 (immediate)—even if you have never been there. But what does the word EPCOT actually mean?
Let’s study the history of the park 【2】 (see) how it got the name. It was Walt Disney himself that came up 【3】 EPCOT. So what does it stand for? Well, Walt thought it up in 1966, when his plans for a theme park in Florida were very 【4】 (difference) from what’s there today. Disneyland, in California, had been up and running for more than ten 【5】(year). Walt’s idea was to build an Experimental Prototype Community of Tomorrow(未来的实验原型社区). That’s what EPCOT really 【6】 (stand) for. And he originally(最初) planned for it to be, not a theme park, but 【7】 actual community.
After Walt Disney’s 【8】 (die) in 1966, other people of the Walt Disney Company 【9】 were not sure how to move forward with the city stuck to his ideas and themes for the park. They also built the park by 【10】 (take) his forward—thinking advice on creativity and technology. Of course, they kept its name!
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 英语课上,老师告诉你们某旅行社正在招聘兼职英语导游。假如你是李华,你想应聘,请根据以下提示和要求写一份自荐信。
提示:(1)Be interested in the job.
(2)Be free from June 3 to August 31.
(3)Have studied English for more than five years.
(4)...
要求:(1)自荐信须包括提示中的三个要点和一个补充要点。
(2)自荐信中不得出现真实的地名、校名和人名。
(3)词数80个左右(开头和结尾已给出,不计入总词数)。
参考词汇:native (本地的,本土的), travel agent (旅行社)
Dear Sir or Madam,
I learnt that you need a parttime English tour guide._________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Best wishes!
Yours,
Li Hua
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 中国结是中国特有的民间手工编结艺术,具有独特的东方特色。请写一篇短文向来自美国的交换生介绍中国结。
历史 | 历史悠久,出现在古代,在唐、宋初发展成为一种艺术形式,明、清开始流行 |
颜色 | 多以红色为主,因为红色代表好运 |
用途 | 用作装饰品(decoration),可挂于房屋、汽车、手机等不同的地方 |
现状 | 中国各地可见,备受人们欢迎。 |
…… | …… |
参考词汇:中国结Chinese knots
A special form of traditional art—— Chinese knots
Chinese knot is a special form of Chinese traditional art.________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com