| Fly to Singapore | |
| Beijing travel company Best four days in Singapore Book online:www.Beijingtour.com Call:010-62617788 | |
| Beijing-Singapore Miramer Hotel restaurant; swimming pool; movie theater and KTV; clothes store; ping-pong room; reading room. | |
| Day 1:Morning:take a bus tour of the island Evening:see a show at the Neptune Theatre Day 2:Moring:visit the Handicraft (手工艺品) Center and the National Museum. Afternoon:take the cable car (缆车) to Sentosa Island. Day 3:Free for shopping Day 4:Morning:take a walking tour of old Singapore Afternoon:a boat trip around the island | |
| Leaving Date & Price: July 1,2015 3,220 July 12,2015 3,100 July 23,2015 2,950 Note: ?Adult:full-price ?Children from 5to 12years old:half-price; ?Children less than 5years old:free Please choose and book early | Business Hours: Weekdays:24hours Weekends 8:00am-6:00pm |
分析 这是一个新加坡四日游的广告.包括旅游安排,住宿和联系方式和价格等信息.
解答 56.D 细节理解题.根据Miramer Hotel restaurant; swimming pool; movie theater and KTV; clothes store; ping-pong room; reading room可知在Miramer Hotel restaurant你可以打乒乓球,看电影,读书,不可以下象棋,故选D.
57.B细节理解题.根据Day 2:Moring:visit the Handicraft (手工艺品) Center and the National Museum.可知如果你对博物馆感兴趣,你会在第二天玩得高兴,故选B.
58.C细节理解题.根据July 12,2015 3,100 Adult:full-price Children from 5to 12years old:half-price;可知成人价3100,5-12岁的孩子半价,根据题干可知是2个大人一个5岁的孩子,应付3100+3100+3100÷2=7750故选C.
59.B细节理解题.根据Business Hours:Weekdays:24hoursWeekends 8:00am-6:00pm可知在周末应该在上午10:20打电话,故选B.
60.D细节理解题.根据July 12,2015 3,100 July 23,2015 2,950可知7月12日的比7月23日的贵,故选D.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Sounds good | B. | A bit hot | C. | Fine,thanks. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Machu Picchu | |
Andes Mountains,Peru | Machu Picchu was once a city located high in the Andes Mountains in Peru.Its name means"old peak".The city was built nearly 600 years ago.The remains of about 200 stone buildings are found there.They include palaces,temples,and homes. |
| Great Sphinx | |
Giza,Egypt | The Great Sphinx is a huge statue.It has the head of a person and the body of a lion.It was built more than 4,000 years ago.No one knows for sure why it was built.Some say it honors an ancient king. |
| Leaning Tower of Pisa | |
Pisa,Italy | The Leaning Tower of Pisa is a bell tower.It was built on soft soil.That caused the tower to lean to one side soon after workers began building it more than 800 years ago.Visitors can climb about 300 steps inside to see a great view of the city. |
| Sydney Opera House | |
Sydney,Australia | The Sydney Opera House was built from 1957 to 1973.This performing arts center looks like a ship with sails.It is located on a piece of land inside a harbor.A harbor is a part of a body of water where ships can stay safe from storms. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
| A.What sports does your father like?B.Can you give me some advice? C.Thank you very much.D.What about you? E.Does he like sports?F.What gift does he like? G.What are you going to buy for your father? |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | twelveth; twelve | B. | twelve; twelfth | ||
| C. | twenty; twenteth | D. | twenty; twentith |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | So it does | B. | So is it | C. | So it is |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com