分析 文章大意:本文主要讲述的是一种当前最受欢迎的心型手势:把双手放在胸前摆出心形,这种手势叫做手心.
解答 80-84:ACBAB
80题答案:A考查细节理解题,根据第一段Are you still doing the V for victory sign你还在为胜利标志做V形手势吗,故答案A
81题答案:C 考查细节理解题,根据文中的第四段Taylor Swift often puts her hands above her head in the heart shape at her concerts.And she is believed to be the first to make the gesture popular可知 泰勒斯威夫特经常把她的手她的头以上的心脏形状在她的演唱会,她被认为是第一次做手势欢迎,故答案C
82题答案:B 考查细节理解题,根据文中的第四段They did it to help three kids whose parents were killed in a car accident.可知是为了帮助那三个在车祸中失去父母的孩子,故答案B
83题答案:A 考查细节理解题,根据文中的第一段Are you still doing the V for victory sign?It's out可知V手势已过时了,不再流行了,故答案A
84题答案:B 考查主旨题,根据文中的第一段Are you still doing the V for victory sign?It's out.The latest popular hand gesture(手势)is to curl(卷曲)both of your hands and put them together to make a heart shape.可知 描述的是一种甜蜜的手势,故答案B
点评 本文是一篇日常生活类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | With | B. | By | C. | For | D. | At |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| A.It's hard to say where soccer's birthplace is. B.That's about 4percent of the world's population! C.Playing soccer is good for your health. D.But one reason is how simple the sport is. E.Soccer performances are pleasing to the eyes. F.He also wrote the sport's official rules. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Buckingham Palace Buckingham Palace,the London home of the Queen,draws millions of tourists each year.The building was built in the 19th century. Website: www.royal.gov.uk/palaces/bp.htmTransport:Underground Green Park Opening hours:Daily 09:30-16:15(6 Aug-3 Oct only) Ticket price:£10.5 | Tower of London The Tower of London was begun in 1078 by William the Conqueror.Today,it houses the priceless Crown Jewels(珠宝). Tel:(020)7709 0765 Website:www.tower-of-london.com Transport:Underground Tower Hill Opening hours:Mon-Sat 09:00-17:00 and Sun10:00-17:00 |
| Westminster Abbey Westminster Abbey is the place where members of the British royal(王室的) family hold the marriage ceremony and new kings or queens are crowned(加冕). Tel:(020)7222 7110 Website:www.westminster-abbey.org Transport:Underground Westminster Opening hours:Mon-Fri 09:30-15:45 and Sat 09:30-13:45 (sightseeing); all day Sun Ticket price:£6 | St Paul's Cathedral St Paul's Cathedral is the third largest in the world.The present building was completed in 1710.Guided tours are available from Monday to Saturday. Tel:(020)7236 4128 or 7246 8348 Website:www.stpauls.co.uk Transport:Underground St Paul's |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | arrives | B. | is arriving | C. | has arrived |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | bigger | B. | worse | C. | more | D. | better |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016-2017学年福建莆田市八年级12月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
—Do you have _______ to say today?
—No, nothing.
A. something important B. nothing important
C. important something D. anything important
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com