精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
9.Invitation to a going-away party
Wednesday,17May
Dear Lucy and Jack,
You are invited to a farewell(告别) for the
"White family's visit to Africa".
Departure(离开) Date:6July
The best part of their big adventure to Africa will be when they come face-to-face with lions,elephants,crocodiles and other African wildlife.They have always wanted to do this.
Party given by:Mr and Mrs White,Eric and Tom
Date:Saturday,8June.
Time:6:00pm to 10:00pm
Place:12Gold Street,New Town,Sydney
Reply by:Thursday,4June
Phone:6457226
Food and drinks will be prepared at the party.

31.The invitation was sent toC.
A.Mr and Mrs White
B.Eric and Tom
C.Lucy and Jack
D.the White family
32.The party will take place onC.
A.17May             
B.4June         
C.8June            
D.6July
33.What is the main reason for the White family to go to Africa?B
A.To visit their friend.
B.To see the wild animals.
C.To have a going-away party.
D.To taste the food and drink.

分析 这是一个告别派对的邀请.介绍了举行的日期、聚会的时间地点等信息.

解答 31.C细节理解题.根据文中Dear Lucy and Jack可知这个邀请是发给露西和杰克的,故选C.
32.B细节理解题.根据文中Date:Saturday,8 June可知这个聚会在六月八日,故选B.
33.B细节理解题.根据文中The best part of their big adventure to Africa will be when they come face-to-face with lions,elephants,crocodiles and other African wildlife.They have always wanted to dothis可知怀特一家去非洲是想去看野生动物,故选B.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

1.How's the weather in your village?(改为同义句)
What‘sthe weatherlikein your village?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.听下面一段短文,根据其内容及所给问题选择正确答案,短文读两遍
16.What did Mr.and Mrs.Johns do last Saturday?
A.They drove a car.B.They stayed at home.C.They went to a film.
17.Did Mr.and Mrs.Jones have a good time there?
A.No,they didn't.B.Yes,they did.C.They seldom had.
18.How didi Mr.and Mrs.Johns go hme after the film?
A.They went home on foot.B.They went home in their car.C.They went home by bus.
19.Why did Mr.Jones ask the woman if she needed help?
A.Because he thought she was in trouble.
B.Because se saw she was tired.
C.Because it was quite dark.
20.Who usualy washes the dishes?
A.The one who is faster.
B.The one who gets home later.
C.The one who is stronger.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:改错

17.My sister never goes out alone at night,doesn't she?doesn't改为does.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

4.A:Hey,Steve.B:Hi!How's it going recently?
A:Terrible!I always feel upset.B:(16)C
A:My parents always wish me to study hard and always compare me with others.It makes
me stressed out.(17)E
B:Don't worry.Why don't you chat on the Internet to share your feelings with others?
A:Really?(18)D
B:Sure.It's very popular among us young people.You can also get many replies from friends.
A:(19)A
B:Let me see.Well,you'd better have a try first.If you have a chance,you should invite
them to read your micro blog (微博),they'll know you better.
A:(20)B Thank you.
B:You're welcome.

A.But what if my parents don't let me do it?
B.That sounds great.
C.What happened to you?
D.Is it helpful to me?
E.I don't know how to deal with it.
F.It's so embarrassing.G.I won't do it.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.从方框中选择恰当的词或短语并用其正确的形式填空.
we;  take;  provide;  wake up;  take photos;  call for help;  pay for;  keep fit;   be careful with;  lead to
66.How I admire you!Can you give me some advice on howto keep fit?
67.The girl found herself in a strange room when shework up hours later.
68.Chinese tourists are reminded thattaking photos in these museums are not allowed.
69.When did you hear the victimcalling for help last night?
70.The children are in worrying conditions because food and medicineprovided for them are not enough.
71.What action shouldbe taken to protect the environment in Donghai?
72.The boss is angry because lots of moneyhas been paid for the machine but it isn't producing what he needs.
73.---Are you sure you can look after yourself well on the journey?
---Don't worry,Mum.I'm 15now.And Iwill be careful with my safety on the way.
74.The old man was warned that too much meat and sugarwould lead to health problems,even heart attacks.But he refused to change his lifestyle.
75.Let's suppose they know us better than we knowourselves.Then you'll find their
suggestions are of great value.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

1.
A.What sports does your father like?B.Can you give me some advice?
C.Thank you very much.D.What about you?
E.Does he like sports?F.What gift does he like?
G.What are you going to buy for your father?
A:Father's Day is coming.(71)G
B:A shirt.
A:That sounds good.
B:(72)D
A:I have no idea.(73)B
B:Why not buy a pair of shoes for him?
A:I want to,but I don't have enough money.
B:Let me see.(74)E
A:Yes.He likes sports very much.
B:Well.There is a football match next month.You can buy a ticket for him.
A:Sounds great!(75)C
B:You are welcome.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.Would you show me your room?I heard you _______ a really pretty picture on the wall.(  )
A.put upB.put offC.put outD.put in

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.-What does e ____ in the letter?-He wants to visit my school.(  )
A.tellB.sayC.speak

查看答案和解析>>

同步练习册答案