| HOUSE FOR SALE A nice house with a large garden in North Town, twenty minutes'drive to the city centre.Three bedrooms,two sitting rooms, a kitchen,a dining room, two bathrooms. Offer over$45,000. |
| COME AND JOIN OUR BASKETBALL TEAM Boys and girls who want to play in local basketball team,Aged 7-12.Meet in Royal Park at 2:45p.m. on Friday. |
| PART-TIME ASSISTANT WANTED FOR BUSY SHOPPING MALL Weekends only. All meals free. No experience required. Call 3412 1178. |
| ROOM TO RENT 30㎡room to rent in city centre. Flat above shopping centre. Newly painted and decorated(装饰) with modern furniture(家居).Near main railway station.Busy street front door. Call 3422 1018. |
分析 本文是4个广告,卖房子,兼职售货员,篮球队,租房子以及几个人的购房需求.
解答 61.B 细节理解题.根据Mr.Taylor works in the city centre and he prefers to live near his workplace.He would like a house with at least four bedrooms可知Mr.Taylor 需要4个卧室,而广告1有三个卧室,故选B.
62.B 细节理解题.根据Amy,his daughter,has been eager to(渴望) work in the local shopping centre for a long time.She thinks it is a great place可知艾米想要在购物中心工作是因为觉得那个工作很好,故选B.
63.C 细节理解题.根据Meet inRoyal Park at 2:45p.m.on Friday.和He finishes school at three o'clock every day 可知篮球队是下午2:45开始,提姆下午3点放学,故选C.
64.D细节理解题.根据第4个广告的Near main railway station.Busy street front door.可知这个房子在火车站附近和Jerry的要求房子必须安静的要求不符,故选D.
65.B细节理解题.根据第三个广告是招聘兼职的售货员,All meals free.是吃饭免费的意思,故选B.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 15.A.developed | B.left | C.failed | D.disappeared |
| 16.A.If | B.Because | C.Though | D.Since |
| 17.A.difficulty | B.mistake | C.danger | D.unhappiness |
| 18.A.through | B.past | C.beyond | D.behind |
| 19.A.hardly | B.only | C.still | D.also |
| 20.A.harmless | B.healthy | C.beautiful | D.fresh |
| 21.A.students | B.people | C.flowers | D.teachers |
| 22.A.remembered | B.realized | C.explained | D.promised |
| 23.A.representing | B.complaining | C.recommending | D.reminding |
| 24.A.prize | B.progress | C.value | D.interest. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| 56.Jim'is very busy on weekdays.He has to go to buy all the things he need on Sunday.C 57.Miss Green is a new teacher.Her students likes her very much.E 58.Lucy often goes to the bookshop.She went there to buy some books yesterday.A 59.Mark and Sam are good friends.They often talk in class.B 60.Tom is the smallest boy in our class,but he studies math very well.D |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | How,By | B. | How,In | C. | How often,For | D. | What,At |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com