分析 2014年巴西世界杯德国获得冠军.这是他第四次获得世界杯冠军,获得了国际足联第一.德国队已经成为世界上最重要的足球队.2000年欧洲杯战败,2001年,德国足球队就要求所有德甲俱乐部建立12到23岁之间的年轻人的学校.每年花大量的钱在年轻人的发展上,例如拜仁慕尼黑队球员Thomas Mueller就是在其中一所这样的学校,他在2014年世界杯上进球5个.还有团队合作精神促进球队的发展进步,有这样的传统,德国队可以在世界顶级好好发挥几年.
解答 31.B.主旨大意题.根据第二段.But how has this change happened?A newspaper offers a clue:"For over 10years,German teams have been building in the right way."可知本文是在说德国何以成功的,故选B.
32.D.细节理解题.根据第四段The clubs now spend over?100million (764million yuan) on youth development every year.And they have improved young German players enough to put them among the best in Europe.可知发展年轻运动员是成功因素之一,第五段More than anything,though,it is team work that has pushed the Bundesliga forward可知团队合作是第二个因素,故选D.
33.C.判断正误题,结合第二段It was their fourth World Cup可知是第四次获得冠军,故A错,第四段The clubs now spend over?100million (764million yuan) on youth development every year可知是一年花费100million,故B错,结合最后一段Through the country's World Cup performances(赛事),the German soccer tradition is doing better than ever.Germany can play on top of the world for a few years yet可知我们相信德国队在未来几年会表现的很好,结合And they have improved young German players enough to put them among the best in Europe可知是发展了很多年轻球员,故D错,故选C.
点评 快速浏览全文,掌握全貌,注意发现与问题有关的信息,如果时间紧,至少要扫视一下起首段和尾段.再把标题和文章内容结合起来想一想,这样全文大意便清楚了.此时,不要忙于答题.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Teddy Smith's Fast Food Open:10:00 a.m.---10:30 p.m. Lunch served till 2:00 p.m. Dinner served till 9:30 p.m. Eat in or take away | ||
| Mains(主食) Beef Steak ﹩4.25 Hamburger ﹩3.15 (small) ﹩3.95 (large) Noodles ﹩2.05(small) ﹩2.50 (large) | Desserts Ice Cream ﹩1.25 Flavours(味道): Banana,Chocolate,Apple Apple Pie ﹩0.75 Chocolate Cake ﹩0.95 | Drinks Soft Drinks ﹩0.75 (small) ﹩0.95 (large) Flavours(味道): Cola,Apple,orange Coffee or Tea ﹩1.25 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 21.A.pay attention to | B.play with | C.live on | D.pick up |
| 22.A.chances | B.times | C.rules | D.classes |
| 23.A.hopes | B.refuses | C.wants | D.asks |
| 24.A.more | B.bigger | C.harder | D.smarter |
| 25.A.leader | B.friend | C.brother | D.classmate |
| 26.A.even | B.still | C.before | D.as |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Stampede(踩踏) •When students around you begin to push,stand still and try to hold onto something,or stay in a corner until the crowd leaves. •If you fall down in a moving crowd,cover your head with both hands.Lean to one side,curl your body and bend your legs. |
| Fire •Stay calm and follow teacher's instructions.Leave the classroom quickly and use a piece of cloth to cover your mouth and nose so that you don't breathe in smoke. •If your clothe catch fire,drop to the ground and roll from side to side to put out the fire. |
| Traffic •If you take a school bus on your way home or to school,remember to fasten(系紧) your seatbelt and not to walk around when the bus is moving. •If you walk to school or go to school by bike,remember to wait for the green traffic light.Look left and right for cars before you cross the road. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Problems | Causes | Advice |
| Feel stressed | Too much homework.. Don't have enough time for their hobbies. | Make a plan for study and hobbies.Find time to relax as you can. |
| Get short-sighted (近视的) | Too much homework.Bad reading and writing habits. | Do homework or read in a right way. |
| Fight with each other | Don't know how to get on well with classmates. | Make more friends and understand each other. |
| Don't like to study. | The bad influence of computer games. | Play computer games just for a short time. |
| Get fat | Have more pocket money to buy snacks.Don't like to do sports. | Use your pocket money to do something meaningful.Do exercise every day. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com