精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
6.WANT ADS.
(1)WANTED
Are you hard-working?Do you like to meet people?If your answer is"Yes",then we have a job for you as a waiter.
Call AL Hotel at 556779!
(2)SUMMER JOB
Do you like to talk with people?Do you like to write stories?If you want to work for our magazine as a reporter,please call Karen at 558366.
(3)HELP WANTED
Do you like babies?Can you look after one baby for two days?If you are sure to take good care of him/her,call us at 766588.80or more.Today!Hurry!
(4)CLEANER WANTED
Can you make a large house clean and tidy?If you hope to get the job paid at 20once,call us this evening 18:00-20:00.Tel:633800
46.The ads(广告) above are probably fromA.
A.a newspaper
B.a story book
C.a science book
D.a guide book
47.If you like children and have two days free,you can call atC for a job.
A.556779
B.558366
C.766588
D.633800
48.If the owner of the large house asks a cleaner to tidy his house twice a week,how much will the cleaner get in a month?B
A.120      B.160         C.200            D.240
49.D are needed in AL Hotel.
A.Cleaner     B.Baby-sitters         C.Reporters        D.Waiters
50.If you're a college student of English who enjoys writing,during your summer holidays you will be more interested in the job inB.
A.ad.(1)B.ad.(2)C.ad.(3)D.ad.(4)

分析 本文提到四则招工广告,针对不同的人群与工作,提出不同的要求.

解答 46.A 理解推断题.根据四则广告关于找工作的,有假期工,保姆,清洁工这些工作,所以这些内容应该刊登在报纸上的,所以选A项.
47.C细节理解题.根据第三个广告中提到Do you like babies?Can you look after one baby for two days?If you are sure to take food care of it,call us at 766588.可知如果你喜欢小孩子,你可以照看孩子两天,请打电话766588,故选C.
48.B细节推断题.根据第四则广告提到Can you make a large house clean and tidy?If you hope to get the job paid at $20 once可知一次可知20美元,题干中问的是一周二次,一个月八次,所以一共是160美元,故选B.
49.D理解推断题.题干中问的是在这个酒店需要的是什么,根据第一则广告中提到Are you hard-working?Do you like to meet people?If your answer is"Yes",then we have a job for you as a waiter 他们需要服务员,故选D.
50.B细节推断题.根据第二则广告提到SUMMER JOB Do you like to talk with people?Do you like to write stories?If you want to work for our magazine as a reporter可知一个大学生如果喜欢写作,可以去第二个广告中提到的工作,故选B.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.A:Hello,where did you go yesterday afternoon?You weren't(66)inwhen I called you.What were you doing?
B:Oh,sorry.It was my(67)twelfth(twelve) birthday.I was(68)shopping(shop) with my mother.
A:It doesn't matter.By the way,what did you buy?
B:En,we bought some fruits and vegetables.And on(69)our  way home,we heard a strange noise.
A:What was it?
B:A car hit a tree near the road and the driver hurt(70)himself(him) badly.
A:Sorry to hear that.I think people around him should do something to(71)helphim.
B:Of course,some people called the police and others were looking after him till the first-aid arrived.
A:(72)How kind people!Our country need those people.Do you think so?
B:Yes,I think so.And if everyone offers his love,our country will be(73)more(much) beautiful.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

17.同学们就要初中毕业迎来快乐的暑假.你的心中是否充满期待?你将怎样安排你的暑假生活?请根据中文提示用英文写一篇80-100词的短文,和大家分享你的暑假计划.
提示:从生活起居,学习,业余活动(旅游观光、体育运动、文娱活动)等方面入手.
要求:
1.至少写三件你喜欢做的事情.
2.语句通顺、连贯,意思完整、正确,书写规范.
3.不要在文中出现真实的人名和地名.
The summer holiday is coming.I'm going to have a good rest and learn to relax myself.I will read more useful books because reading more books is not only interesting but also can make me learn more knowledge.I will try to spend more time in chatting with my parents and help them to do some housework.I am going to take part in the social activities so that I can know more about the society.If possible,I'd like to go to Shanghai for a visit of the World Expo.I'm sure I'll have an interesting and meaningful summer holiday..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

14.健康对我们来说非常重要,我们有很多方法来保持身体健康.请根据下面表格的提示,以"Good Ways to Keep Healthy"为题,写一篇80个词左右的短文,倡议"健康生活",从三个方面说明如何保持健康.短文首句已给出,不记入总词数,可适当发挥.

1.food a balanced diet,vegetables,fruit,less meat…
2.exercise   do more exercise,take a walk,play ball games…
3.happiness keep happy,make friends,smile…
GoodWaystoKeepHealthy
Itisveryimportantforustokeephealthy.Butdoyouknowthewaystokeepushealthy?
First,weneedtohavehealthyeatinghabits,wecaneatalotofvegetablesandfreshfruit,butwe'dbettereatlessmeat.Differentkindsoffoodsarenecessary,it'salsoimportanttoeatabalancediet.
Then,playingsportseverydaycanalsohelpuskeepfit.Wecantakewalksafterdinner,wecanwalktoschoolinsteadoftakingabus,afterschoolwecanspendhoursplayingbasketballorsoccerwithourfriends.Weshouldtrytodomoreexerciseeveryday.
Happinessisanotherwaytokeephealthy.Whenwearelonelyorunhappy,trytomakefriends,itisagoodwaytokeepushappy.Ifyousmileoften,youalsofeelhappy.So,behappytobehealthy..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

1.
problem   between   kill   however   be
The number of adults who smoke in the UK has fallen in recent years.Smokiing among children,(81)however,is increasing.More and more young people get to depend on cigarettes,just as adults do.Most of these young people here are(82)betweenfourteen and sixteen.Smoking among teenagers is as popular now as it(83)was20years ago.Cigarettes still (84)kill120,000people a year.And doctors say unless that changes,it will become one of the health(85)problemsof the future.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

11.This April is a busy month in Shanghai.There's a lot to do.Here is some information.
Live Music-Late Night Jazz
Enjoy real American jazz from Herbie Davis,the famous trumpet (小号) player.This is Herbie's third visit to Shanghai.The first two were sold out,so get your tickets quickly.
PLACE:The Jazz Club     DATES:15-23April   PRICE:¥80;¥120
TIME:10:00p.m.till late!TEL:6466-873
Scottish Dancing
Take your partners and get ready to dance.Scottish dancing is fun and easy to learn.
PLACE:Jack Stein's     DATES:every Monday   PRICE:¥60including one drink
TIME:7:00p.m.~0:00p.m.TEL:6402-1877
Exhibitions-Shanghai Museum
There are 120,000pieces on show here.You can see the whole of Chinese history there.
PLACE:Shanghai Museum   PRICE:¥30 (¥15for students)    TEL:6888-6888
DATES:daily  TIME:Monday-Friday 9:00a.m.~5:00p.m.,Weekends 9:00a.m.~9:00p.m.
Dining-Sushi(寿司) in town
Sushi is getting really big in Shanghai.In Japan,it's become an art form.The most famous Sushi‘artist'is Yuki Kamura.She'll be at Sushi Restaurant all of this month.
PLACE:Sushi Restaurant on Nanjing Road    DATES:all month   PRICE:¥200
TIME:lunchtime       TEL:6690-3211
For a full listing of events,see our website.

25.Suppose you are going to attend an activity at 8:00p.m.on Saturday,which one can you choose?C
A.Live Music-Late Night Jazz
B.Scottish dancing
C.Exhibitions-Shanghai Museum
D.Dining-Sushi in town
26.Which of the following is TRUE according to the advertisements?A
A.Scottish dancing is so interesting and easy that you will never get bored.
B.The performance given by the American jazz will last for over two weeks.
C.Sushi is not popular in Shanghai as it is a kind of Japanese traditional food.
D.It is more interesting to visit Shanghai Museum for Japanese history.
27.From the text we may learn that Kamura isA.
A.a cook     
B.a waitress       
C.an actress      
D.an artist.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

18.
TEEN WORLD JOBS
A
We need a babysitter to look after our boys aged 5and 7after school from 4p.m.-6p.m,Monday to Friday.
£40/week
Call Mary on 678345211
B
Munchies Cafe
We're looking for breakfast and lunchtime waiters and waitresses to work in our caf6on Sundays.
Call Bella on 612398745(8a.m.-4p.m.)
C
Holiday job
Do you want to make some extra money this summer?Do you speak another language?We need French,Spanish or German speakers to work for us in the City Museum shop from Tuesday to Friday.
Send your CV to citymuseum@shopjob.Ikj
D
Newspaper round
We need young people to deliver (送) newspapers on Monday,Wednesday and Friday mornings before school.The paper round takes 30minutes in the village of Clanbrook.Papers must be delivered before 8a.m.and you must have your own bike.
Interested?Send your CV to postoffice@clanbrook.com
41.How much will you be paid every week if you look after Mary's children?A
A.£40.  B.£50.  C.£60.  D.£70.
42.If you want to work in the City Museum shop,you must.B
A.have your own bike
B.speak another language
C.be interested in museums
D.be at work before 8:00a.m.
43.If you want to work before going to school in the morning,you canD
A.call Mary on 678345211
B.call Bella on 612398745
C.send your CV to citymuseum@shopjob.Ikj
D.send your CV to postoffice@clanbrook.com.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.--What's this in English?--______ a basketball.(  )
A.it'sB.This isC.It'sD.That is

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.---A study shows that eating more fish can improve memory.
---Maybe it's right.(  )
A.make…worseB.make…betterC.make…prettier

查看答案和解析>>

同步练习册答案