| (1)WANTED Are you hard-working?Do you like to meet people?If your answer is"Yes",then we have a job for you as a waiter. Call AL Hotel at 556779! |
| (2)SUMMER JOB Do you like to talk with people?Do you like to write stories?If you want to work for our magazine as a reporter,please call Karen at 558366. |
| (3)HELP WANTED Do you like babies?Can you look after one baby for two days?If you are sure to take good care of him/her,call us at 766588.80or more.Today!Hurry! |
| (4)CLEANER WANTED Can you make a large house clean and tidy?If you hope to get the job paid at 20once,call us this evening 18:00-20:00.Tel:633800 |
分析 本文提到四则招工广告,针对不同的人群与工作,提出不同的要求.
解答 46.A 理解推断题.根据四则广告关于找工作的,有假期工,保姆,清洁工这些工作,所以这些内容应该刊登在报纸上的,所以选A项.
47.C细节理解题.根据第三个广告中提到Do you like babies?Can you look after one baby for two days?If you are sure to take food care of it,call us at 766588.可知如果你喜欢小孩子,你可以照看孩子两天,请打电话766588,故选C.
48.B细节推断题.根据第四则广告提到Can you make a large house clean and tidy?If you hope to get the job paid at $20 once可知一次可知20美元,题干中问的是一周二次,一个月八次,所以一共是160美元,故选B.
49.D理解推断题.题干中问的是在这个酒店需要的是什么,根据第一则广告中提到Are you hard-working?Do you like to meet people?If your answer is"Yes",then we have a job for you as a waiter 他们需要服务员,故选D.
50.B细节推断题.根据第二则广告提到SUMMER JOB Do you like to talk with people?Do you like to write stories?If you want to work for our magazine as a reporter可知一个大学生如果喜欢写作,可以去第二个广告中提到的工作,故选B.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| problem between kill however be |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| PLACE:The Jazz Club DATES:15-23April PRICE:¥80;¥120 TIME:10:00p.m.till late!TEL:6466-873 |
| PLACE:Jack Stein's DATES:every Monday PRICE:¥60including one drink TIME:7:00p.m.~0:00p.m.TEL:6402-1877 |
| PLACE:Shanghai Museum PRICE:¥30 (¥15for students) TEL:6888-6888 DATES:daily TIME:Monday-Friday 9:00a.m.~5:00p.m.,Weekends 9:00a.m.~9:00p.m. |
| PLACE:Sushi Restaurant on Nanjing Road DATES:all month PRICE:¥200 TIME:lunchtime TEL:6690-3211 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| TEEN WORLD JOBS | |
| A We need a babysitter to look after our boys aged 5and 7after school from 4p.m.-6p.m,Monday to Friday. £40/week Call Mary on 678345211 | B Munchies Cafe We're looking for breakfast and lunchtime waiters and waitresses to work in our caf6on Sundays. Call Bella on 612398745(8a.m.-4p.m.) |
| C Holiday job Do you want to make some extra money this summer?Do you speak another language?We need French,Spanish or German speakers to work for us in the City Museum shop from Tuesday to Friday. Send your CV to citymuseum@shopjob.Ikj | D Newspaper round We need young people to deliver (送) newspapers on Monday,Wednesday and Friday mornings before school.The paper round takes 30minutes in the village of Clanbrook.Papers must be delivered before 8a.m.and you must have your own bike. Interested?Send your CV to postoffice@clanbrook.com |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | it's | B. | This is | C. | It's | D. | That is |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | make…worse | B. | make…better | C. | make…prettier |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com