| TEEN WORLD JOBS | |
| A We need a babysitter to look after our boys aged 5and 7after school from 4p.m.-6p.m,Monday to Friday. £40/week Call Mary on 678345211 | B Munchies Cafe We're looking for breakfast and lunchtime waiters and waitresses to work in our caf6on Sundays. Call Bella on 612398745(8a.m.-4p.m.) |
| C Holiday job Do you want to make some extra money this summer?Do you speak another language?We need French,Spanish or German speakers to work for us in the City Museum shop from Tuesday to Friday. Send your CV to citymuseum@shopjob.Ikj | D Newspaper round We need young people to deliver (送) newspapers on Monday,Wednesday and Friday mornings before school.The paper round takes 30minutes in the village of Clanbrook.Papers must be delivered before 8a.m.and you must have your own bike. Interested?Send your CV to postoffice@clanbrook.com |
分析 这是为青少年提高兼职的一个广告,包括看孩子,服务员,博物馆工作人员和送报员.
解答 41.A细节理解题.根据第一栏的We need a babysitter to look after our boys aged 5and 7after school from 4p.m.-6p.m,Monday to Friday.£40/week
可知你如果每周去照看孩子可以得到40美元,故选A.
42.B细节理解题.根据第三栏的Do you speak another language 可知你要在这工作需要会说外语,故选B.
43.D细节理解题.根据 第四栏的We need young people to deliver (送) newspapers on Monday,Wednesday and Friday mornings before school和Send your CV to postoffice@clanbrook.com可知如果你想在上学前送报纸,可以发邮件到这个邮箱,故选D.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
| English Club Are you good at English listening and speaking? Now your chance! Activities:Watch English movies; Learn English songs; Hold English talent shows Time:Every Tuesday,Thursday 6:30---8:00pm Come on and join us! Please write to Miss Gao! |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| (1)WANTED Are you hard-working?Do you like to meet people?If your answer is"Yes",then we have a job for you as a waiter. Call AL Hotel at 556779! |
| (2)SUMMER JOB Do you like to talk with people?Do you like to write stories?If you want to work for our magazine as a reporter,please call Karen at 558366. |
| (3)HELP WANTED Do you like babies?Can you look after one baby for two days?If you are sure to take good care of him/her,call us at 766588.80or more.Today!Hurry! |
| (4)CLEANER WANTED Can you make a large house clean and tidy?If you hope to get the job paid at 20once,call us this evening 18:00-20:00.Tel:633800 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Summer Camps for Children |
| ZEM,Education Language Summer Camp Ages:8-14 You can come to this 2-week camp to learn Spanish in a good environment.There you can take part in lots of activities,such as camping,swimming and mountain-biking with Spanish children. |
| Anglia Summer School Ages:8-19 Our summer school is something special.You can learn about stage work,such as acting,singing and dancing.As well as improving these skills you will also be able to learn about teamwork. |
| Science Camp Ages:4-14 Our camp provides the chance for children to make discoveries.It is not only fun but also educational.This camp has many activities in areas such as chemistry,nature and technology.You can also do plenty of exciting science experiments here. |
| A Rock Star Camp Ages:8-16 This camp is perfect for creating superstars.We are ready to discover and train musical children who want to become superstars. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
| A.Guess first!B.When was it invented?C.How does it work?D.It looks so interesting and strange!E.It was invented by some farmers.F.The machine can work well.G.The farmers often used it. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | sports | B. | season | C. | subject |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com