分析 乌云悬挂在天空中,小船们在大浪中穿行,穿着黄色夹克的人们试图保持住小船,这是海洋渔民的世界,也是温斯洛•荷马的世界,温斯洛•荷马是"大海的画家".
荷马出生在1836.他在波士顿附近长大.当是一个年幼的孩子时,他喜欢画画.他的母亲是一个画家,她帮助了他.荷马可以快速素描一个场景.他喜欢有动作的场景.这些日子是在摄像机出现之前.讲述图片故事的唯一方式是艺术.在19世纪50年代,荷马去了纽约.在这里,他开始为杂志作画.
南北战争开始于1861.荷马现在成了一个"战争艺术家".他跟随军队的足迹.他画了许多战争的场面.这些图片在杂志上被印刷了出来.这样,更多的人知道战争是什么样的.荷马开始画油画.他的第一批幅油画中的一些是有关战争的.
战争结束后,他回到纽约,他画了童年的场景.他画了在城市中人们的画.他也画黑人的鬃毛图片.
最重要的是,荷马爱大海."鲱鱼网"是他的作品之一.两个男人在一个小小的船上.船在深海之中.海水汹涌.人们都在工作.他们将满网的鱼拉上船.看起来很危险.荷马的画面像是一张照片.这张照片显示在美国的人们是如何生活的.他死于1910,温斯洛•荷马是美国最伟大的画家.
解答 51.C.细节理解题.根据His mother,who was a painter可知,他的妈妈是一名画家.故选C.
52.A.判断推理题.根据Homer could quickly sketch a scene和He liked scenes with action可知,荷马能迅速画一个场景,这里的sketch应是迅速画的意思,故选A.
53.C.细节理解题.根据The Civil War began in 1861可知,南北战争开始于1861年.故选C.
54.B..细节理解题.根据He drew pictures of war scenes.The pictures were printed(印刷)in magazines.In this way,more people knew what the war was like可知,应该是荷马为杂志作画,人们通过阅读杂志了解战争.故选B.
55.D..细节理解题.根据After the war,he returned to New York可知,战后,荷马回到纽约,而不是波士顿.故选D.
点评 快速阅读全文,掌握文章大意,并认真阅读题目,把握好相关文章细节,做出正确解答.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | to buy what for | B. | what to buy for | C. | what to buy to | D. | to buy what to |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| Name | Presidential Fitness Test in America | Physical education test in China |
Background | ◆It has a long history,which goes back to the nineteen sixties. ◆It is done twice a year. ◆It is not necessary for every school to use it. | ◆It is organized by the local educational department. ◆It is held once a school term. ◆All the students except those who are distabled must take the test. |
Content | ◆There are 5fixed activities. ◆Everyone who gets scores at or above 85percent on all the activities can be(1)presentedwith an award. | ◆Some activities may be changed every year,yet most(3)remainthe same. ◆Students try to get the full marks,which are(4)worth30to 40points in the entrance exam for senior high school. |
| Purpose | ◆(2)Throughthe test,students are encouraged to live more healthily and actively. | ◆(5)Whether the students are healthy and strong is the only purpose of the test. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Friendship Restaurant We have different kinds of Japanese food here.The food menu is in Japanese and Chinese.All the waiters or waitresses can speak at least one foreign language. Tel:312---9997 Time:11:30am---10:00pm | Volunteer Project Maybe you want to help others but don't know how to do.Then Volunteer Project will help you.Here you will get the best idea of volunteering. Call 822-5566to join it. Email address:Lisa@ hot-mail.com | The Dream Corner Do you want to improve your English?Do you want to practice your English with native speakers?If yes,why not join the Dream Corner?Come here on Friday afternoon every week. | |
| Red Bird Club Do you like dance?Do you want to show off your cool dance at parties?Join us and make your dream come true. Closed on Tuesday. Call 822-3331for more information. | The Underwater World Here you will find different kinds of fishes and even some kinds of sharks.You will feel you are in the sea but of course this is not true.If you like fishes,I suggest that you pay a visit to it. Time:9:30am-5:30pm | ||
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com