Tickets Information Dates:1st August-31th August Mon-Fri,10a.m.,8p.m. The Little Mermaid Sat-Sun,10a.m.,2p.m.,8p.m. Place:Yong Le Theatre Duration:1.5hours Ticket prices:$25per child or adult (day shows) $35per child or adult (evening shows) Family packages: $85for 4tickets (10a.m.,2p.m.shows) $120for 4tickets (8p.m.shows) Latecomer Policy: Please arrive early.Latecomers will not be allowed to enter until a proper break in the shows.Tel:617-219 4300 Children: As courtesy (礼貌) to other audience,children under 3years old will not be allowed in. |
分析 这是电影美人鱼的广告,包括时间,价格和注意事项等信息.
解答 31.B细节理解题.根据 Sat-Sun,10a.m.,2p.m.,8p.m.和Duration:1.5hours可知约翰在8月份的周日去看电影,下午两点开始,电影持续时间1.5小时,可知他三点半就可以从剧院出来,故选B.
32.D细节理解题.根据children under 3 years old will not be allowed in.可知三岁下儿童不许进入影院,故选D.
33.C细节理解题.根据Family packages$120 for 4 tickets (7 p.m.shows)晚场,120美元,四张票.可知四口之家需付120元,故选C.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| I think health is the most important thing.We need to make sure that the money we give is spent wisely.The money should be spent first on clean water supplies and better health care. -----Robin,aged 16,Birmingham |
| I think the most important thing is to improve the education of the African countries.There is an old saying,"If you give a man a fish,you'll feed him for a day.If you teach him how to fish,you'll feed him for a lifetime."We need to help people to help themselves,not just throw money at the problem when it appears. -----Rebecca,aged 15,Liverpool |
| People seem to give a lot more money to charity when there is a sudden,huge disaster(灾难) like the earthquake.It's good for people to do so,but I also think that everyone should give a small part of their salary(工资)to charity.If everyone did that,it would make a big difference. -----Mary,aged 14,Stratford-on-Avon |
| Giving money to charity can help,but it's not the final answer.I think what these countries need is a good government. -----Bethany,aged 16,Newcastle |
| The best thing we can do is to send experts like engineers,doctors and teachers to help the people to help themselves. -----Robert,aged 16,Cardiff |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Moonlight Company Products for a Sale Environment | |||
| A2477-HAND SOAP You are going to love this natural soap.There are no chemicals in it.It is very good for y our hands and face. | D4545-MICROBIAL INSECTICIDE Insects (昆虫)are going to run away from our new microbial insecticide (环保杀虫剂).It is safe and natural | ||
| B2377-HOME CLEANER You are not going to need 5 or 6 chemical cleaners.You have Dr Clean!It is safe and strong,and it cleans everything in your house! | A2104-CANVAS BAG(帆布袋) You are going to say,"No paper or plastic!"You have this excellent heavy canvas shopping bag | ||
| item | code | Price | |
| Natural shampoo | T6762 | ﹩3.00 | |
| Microbial inswxticide | D4545 | ﹩2.50 | |
| Canvas bag | A2104 | ﹩4.00 | |
| Hand soap | A2477 | ﹩1.00 | |
| Home cleaner | B2377 | ﹩2.23 | |
| Postage:﹩3.50 | |||
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Time | From July 27th,2012 to August 12th,2012 | |
| Place | London,the UK | |
| Sports | Including 26 sports(2 fewer than the Beijing Summer Olympic Games) Beijing | |
| Logo (会标) | ||
| Mascot (吉祥物) | ||
| Medals |
| |
| Prices of the tickets | £20-£2,000 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | is playing | B. | plays | C. | was playing | D. | played |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com