精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
17.
71.These suggestions are for kids only.B
72.Take off your shoes in public places.B
73.Cutting in line and littering are not allowed.A
74.It's impolite to talk loudly on mobile phones.A
75.We are supposed to eat quietly and talk politely.A.

分析 这是一篇旅行注意事项,主要介绍了一些在旅行中应该做和不能做的事情.

解答 71.B.细节理解题.本句是说这些建议只是给孩子们的.根据Suggestions for traveling描述,可知这是写给旅行者们的建议.故本句描述错误.故填B.
72.B.细节理解题.本句是说在公共场所要脱下鞋.根据表格左栏禁止项目中Don'ts Take off your shoes on places,trains orbuses.描述,可知只在公共场所不能脱鞋.故本句描述错误.故填B.
73.A.细节理解题.本句是说插队和乱扔废物是不允许的.根据左栏禁止项目中Don'ts  Spit or drop litter everywhere.Cut in line.描述,可知本句描述正确.故填A.
74.A.细节理解题.本句是说在手机上大声说话是不礼貌的.根据左栏禁止项目中Talk loudly on your mobile phone.描述,可知在手机上大声说话是允许的,故本句描述正确.故填A.
75.A.细节理解题.本句是说我们应该安静地吃饭,礼貌地说话.根据右栏项目中Talk politely to strangers.…and eat quietly描述,可知我们应该安静地吃饭,礼貌地谈话.故本句描述正确.故填A.

点评 本篇是一篇健康环保类阅读短文.主要介绍了一些在旅行中应该做和不能做的事情.解答题目时,应掌握阅读的技巧与方法,初读掌握其大意,然后带着问题去文中找答案,最后检查核实答案,确保答案的正确性.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:单词造句

7.根据图片和所给单词,完成句子.
87.He is listening to the radio now.
88.Doing morning exercises is good for our health
89.It's dangerous to swim in the river
90.He had a headache yesterday
91.He feels unhappy because there is too much noise..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.The Japanese government must do everything ________ polluted water from running into rivers,lakes,seas and oceans.(  )
A.keepB.keptC.to keepD.Keeping

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

5.日本生产的新款面包机可以将大米变成可口的面包.
A new bread-making machine made in Japan canchange/turn riceinto delicious bread.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.Someone says,"(61)B"But I think time is even more important than money.Why?Because when money is spent,we can get it back.However,when time is gone,it'll never return.(62)A
It goes without saying that the time is usually limited (有限的).Even a second is very important.(63)D
But it is a pity that there are a lot of people who do not know the importance of the time.They spend their limited time smoking,drinking and playing.(64)C
In a word,we should save time.(65)FRemember we have no time to lose.

A.That is why we must not waste time.
B.Time is money.
C. They don't know that wasting time means wasting part of their own lives,
D.We should make full use of our time to do something useful.
E.We should make use of our time to do everything.
F.We shouldn't leave today's work for tomorrow.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.语文老师经常鼓励我多读点书.The Chinese teacher often encourages me to do more reading/read more books.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.Bob没到过上海,是吧?Bob hasn't been to Shanghai,has he?.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

6.世界的其他地区和美国是不同的.(be  different from)Other areas of the world are different from the United States..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

7.You will be late for the train _______you don't hurry up now.(  )
A.whenB.ifC.becauseD.unless

查看答案和解析>>

同步练习册答案