| SMILE'S IS HAVING A BIG WEEKEND ELECTRONIC SALE! radios and cameras Open from 10 AM to 6 PM in Fort Street Mall. |
| JACKSON'S ANNUAL SALE This week only! clothing:shoes,coats rings,earrings and sweaters,swimwear,and necklaces. jeans.Luggage:bags and briefcases dining tables and chairs,and bookcases. of Main and East Streets. |
| APPLE Come and see what we have on sale for your office! 30% off All office furniture:desks and bookcases 20% off Office equipment:typewriters and telephones 10% off Office supplies:pens,paper and calculators On First Street Open 10AM---5PM Daily |
分析 这篇文章给我们介绍了在福特大街购物商场,杰克逊百货商店,苹果专卖店的一些特价活动.
解答 48.A 细节理解题.根据SMILE'S IS HAVING A BIG WEEKEND ELECTRONIC SALE!可知Smile's sale 是在周末,时间是两天,故选A.
49.B 细节理解题.根据JACKSON'S ANNUAL SALE的Men's and women's clothes 可知JACKSON'S店卖男士衣服,故选B.
50.C 细节理解题.根据第三个广告的20% off Office equipment:typewriters and telephones可知苹果店里的电话有20%的折扣,故选C.
点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| TV Channel | TV Programmes Wednesday,June20,2012 |
| STTV-1 | 14:05TV Play:Come Back Home 16:05A Glimpse(一瞥) of London 18:10 35-part Series:Love for the Pearl River 19:50Approaches to Science 20:10News STTV English Service 20:40The World Football Cup (France vs.England) |
| STTV-2 | 14:30The World Football Cup (America vs Italy) 16:30TV Play:True Feeling 19:00Children's Programmes 19:30Animal World 20:00Countryside Life 21:00American Professional Basketball Matches |
| STTV-3 | 14:15Sports Programmes (Cycling) 16:20Science Age 19:00Music Bridge 19:35Film:Gone with the Wind 21:00Chinese Programmes for Foreigners 22:03TV Theaters |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| I think health is the most important thing.We need to make sure that the money we give is spent wisely.The money should be spent first on clean water supplies and better health care. -----Robin,aged 16,Birmingham |
| I think the most important thing is to improve the education of the African countries.There is an old saying,"If you give a man a fish,you'll feed him for a day.If you teach him how to fish,you'll feed him for a lifetime."We need to help people to help themselves,not just throw money at the problem when it appears. -----Rebecca,aged 15,Liverpool |
| People seem to give a lot more money to charity when there is a sudden,huge disaster(灾难) like the earthquake.It's good for people to do so,but I also think that everyone should give a small part of their salary(工资)to charity.If everyone did that,it would make a big difference. -----Mary,aged 14,Stratford-on-Avon |
| Giving money to charity can help,but it's not the final answer.I think what these countries need is a good government. -----Bethany,aged 16,Newcastle |
| The best thing we can do is to send experts like engineers,doctors and teachers to help the people to help themselves. -----Robert,aged 16,Cardiff |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Time | From July 27th,2012 to August 12th,2012 | |
| Place | London,the UK | |
| Sports | Including 26 sports(2 fewer than the Beijing Summer Olympic Games) Beijing | |
| Logo (会标) | ||
| Mascot (吉祥物) | ||
| Medals |
| |
| Prices of the tickets | £20-£2,000 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | a space | B. | some spaces | C. | some rooms | D. | some space |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com