【题目】Jack likes chocolates very much, but his mother doesn’t give him. She thinks they’re bad for his teeth. But Jack has a very nice grandfather. The old man loves his grandson very much and sometimes he buys Jack some chocolates. Then his mother lets him eat them, because she wants to make the old man happy.
On Sunday evening, it is Jack’s seventh birthday, he says, “Please, God, make them give me a big box of chocolates for my birthday.” His mother says, “God can’t hear you. Don’t shout.”
“I know,” says the boy with a smile. “But Grandfather is in the next room, and he can.”
【1】Jack likes ______very much.
A. chocolates B. writing letters C. breakfast D. reading books
【2】Sometimes ______ buys him some chocolates.
A. Jack’s mother B. Jack’s father
C. Jack’s grandfather D. Jack’s grandmother
【3】Jack’s mother ________ buy him some chocolates on his birthday.
A. often B. usually C. sometimes D. never
【4】Jack’s seventh birthday was on ________.
A. Monday B. Sunday C. Saturday D. Tuesday
【5】Jack is a very______ boy.
A. clever B. good C. bad D. foolish(笨)
【答案】
【1】A
【2】C
【3】D
【4】B
【5】A
【解析】本文讲述了杰克喜欢吃吃巧克力,但是他的母亲从不给他买,但是他的祖父有时给他买。在他过生日的晚上,他在房间大声喊,希望上帝给他一大盒巧克力,他实际上是想让隔壁房间的祖父听见他的愿望。
【1】A
细节理解题。根据Jack likes chocolates very much,可知杰克非常喜欢巧克力。故选A。
【2】C
细节理解题。根据The old man loves his grandson very much and sometimes he buys Jack some chocolates.可知杰克的祖父有时给他买一些巧克力,故选C。
【3】D
推理判断题。根据Jack likes chocolates very much, but his mother doesn’t give him.可知杰克的母亲从不给他买巧克力,故选D。
【4】B
细节理解题。根据On Sunday evening, it is Jack’s seventh birthday,可知杰克的生日是在星期天,故选B。
【5】A
推理判断题。根据he says, “Please, God, make them give me a big box of chocolates for my birthday.” His mother says, “God can’t hear you. Don’t shout.”
“I know,” says the boy with a smile. “But Grandfather is in the next room, and he can.”可知杰克假装求上帝给他巧克力,大声喊出来,其实是想让隔壁的祖父听见,好给他买巧克力,故推断他是一个聪明的小孩。故选A。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—He didn’t go to the lecture this morning, did he?
— _____ .Though he was not feeling very well.
A.No, he didn’t B.Yes; he did
C.No, he did D.Yes, he didn’t
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Welcome to the Garden Street. It’s a good street 【1】(enjoy) yourself. There 【2】 (be) a new supermarket and a beautiful park there. There【3】 (be) some quiet avenues too. 【4】 (turn) left on First Avenue and go down Long Street. You can 【5】(see) the park on your right . It’s between a bank and a library. You 【6】( play) the guitar and take a 【7】(walk) there. If you 【8】(be) hungry, you can go 【9】 (shop) in the supermarket and 【10】( enjoy) your meal in the park. They are next to each other.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】A thousand years ago, Hong Kong was covered by a thick forest. As more and more people came to ___ in Hong Kong, these trees were cut down and burnt. Now there is ___ forest left, though there are still some small areas covered with trees. We call these woods.
Elephants, tigers and many ____ animals were living in the thick forest. When people came to live in Hong Kong, the ____ began to die out. Early farmers grew rice and ____ pigs and chickens in the valleys. They cut down the trees and burnt them. They needed__ ___to keep themselves warm in winter, to cook their food and to keep away the dangerous animals. Elephants quickly disappeared because there was not enough food for them. ____ did most of the wolves and tigers. Monkeys and many other animals soon ____in the same way.
You might think that there are no longer any animals in Hong Kong _____ in the zoos. There are still about 36 different animals _____ there. One of the most interesting of Hong Kong’s animals is the barking deer. These are beautiful little animals with a rich brown coat and a white patch(补丁) under the tail. They look like deer , but they are much like a dog barking. There are now not many barking deer left. So it is important for people to protect wild animals.
【1】A. work B. study C. live
【2】A. not B. a few C. no
【3】A. other B. others C. another
【4】A. things B. animals C. plants
【5】A. grew B. made C. kept
【6】A. fire B. stoves (炉子) C. heat
【7】A. So B. Such C. As
【8】A. lived B. died C. left
【9】A. besides B. except C. beside
【10】A. to live B. lived C. living
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Down by the salley gardens
my love and I did meet;
She passed the salley gardens
with little snow-white feet.
She bid (请求) me take love easy,
as the leaves grow on the tree;
But I, being young and foolish(傻的),
with her would not agree.
In a field by the river
my love and I did stand,
And on my leaning shoulder(肩膀)
she put her snow-white ______.
She bid me take life easy,
as the grass grows on the weirs(河堰);
But I was young and foolish,
and now am full of tears(眼泪).
【1】The passage is written by Yeats, a famous writer from Ireland. It is a .
A. story B. poem C. report D. letter
【2】The best word to fill in (填入) the blank(空白处) of Line 12 should be .
A. head B. face C. hand D. arm
【3】Which of the following rhymes with each other?
A. Foolish and easy. B. Stand and shoulder. C. Feet and meet. D. Tree and tears.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】六、A.根据句意及汉语提示写单词或短语。(5分)
【1】I make a lot of money, I can buy my ________ house.(自己的)
【2】The shy girl felt _____________ when she saw the strange people.(紧张)
【3】What ___________ while Linda was talking on the phone?(发生)
【4】Please give me another ________ to do the work again. I won’t make such mistakes anymore.(机会)
【5】She _______________ the waiter about the price of the meal, and finally the manager came out and apologized to her.(与…争论)
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】词汇。根据下列句子及所给的首字母,写出各单词的正确、完全形式 (每空限填一词)。(共10小题,每小题1分,满分10分)
【1】Linda likes singing. She wants to j________ the music club.
【2】It’s a q________ to eight now. The class will soon begin.
【3】In summer, I take a s________ every day because it is very hot.
【4】--What’s ten and f________? --It’s fifty.
【5】I like playing sports with my friends on w________.
【6】I am in the s________ telling club. The people here are all good at speaking.
【7】In our school there are six h________ students.
【8】There are 60 m________ in an hour and there are 24 hours in a day.
【9】It is my d________ to become a singer when I grow up.
【10】Does your mother d________ her car to the shopping center?
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】
【1】China is one of the greatest ____________(国家)of the world.
【2】Mary does her homework ___________(仔细).
【3】Who is your____________(最好)friend , Li lei, Jim or Wang?
【4】I ________(保证) to help you.
【5】He is really fit and _______ (健康).
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读下面对话,从方框中选择五个最适当的句子完成对话(其中有2个选项是多余的)。
Li Yang: Good morning, Mathew.
Mathew: Good morning, Li Yang. 【1】
Li Yang: There's still smog(雾霾)today. We'll have to go to school with face masks(口罩).
Mathew:【2】 According to the news, PM2.5 pollution is the main problem with air pollution.
LiYang: Yes, and air pollution has done harm to people's health.
Mathew: So the Chinese government and Chinese people must take action to fight it.
Ji Yang:【3】
Mathew: Since PM2.5 is mainly caused by vehicles(机动车)and factories, cars with large emissions(排放)should not be allowed and factories should be closely watched.
LiYang:【4】 We hope that more and more people will join us in making the blue skies return for good.
Mathew:【5】
A. I hope so, too. B. Can you give any advice? C. I don't think so. D. What a pityl E. I agree. F. What's the weather like today? G. That's OK. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com