分析 本文介绍了牛津大学,它分别介绍了的历史,现状和大学生活.
解答 66.C 细节理解题 根据There are over 100 libraries for the students and learned men to use.可知牛津有超过一百个图书馆,故答案为C
67.B 细节理解题 根据if you want to study here,first you have to reach a certain level of English language可知,去那儿学习首先英语要到达一定的水平,故答案为B
68.A 细节理解题 根据College life at Oxford is very exciting but busy可知,大学生活非常令人激动但是有很多事情要做.故答案为A
69.C 细节理解题 根据最后一段"the college are strict with students about their studies."可知A选项错误;根据"There are 39independent(独立的) colleges at Oxford,attracting students and learned men from across the world"可知,文章并没有说那些独立院校就是吸引学生的唯一原因,故这句话错误;根据"it's one of the top university in the world"可知C选项正确;根据"At University of Oxford,they also provide a number of money for the best students."可知,牛津大学只是为优秀的学生提供奖学金,故这句话错误.答案为C
70.D 推理判断题 从全文看是这篇文章主要从各个方面介绍了牛津大学的情况,故标题应该D.The University of Oxford
点评 做这道题时要先通读全文,弄清短文大意,然后根据语境及上下文选出正确答案,最后带入文中检查.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 41.A.it | B.one | C.this | D.chat |
| 42.A.how about | B.how often | C.two much | D.how long |
| 43.A.by | B.with | C.on | D.of |
| 44.A.lonely | B.happily | C.sadly | D.alone |
| 45.A.take | B.make | C.play | D.buy |
| 46.A,hours | B.months | C.seconds | D.days |
| 47.A.once | B.Twice | C.three times | D.four times |
| 48.A.quickly | B.slowly | C.quietly | D.hardly |
| 49.A.money | B.fond | C.room | D.time |
| 50.A.please | B.pleasure | C.pleasant | D.pleased |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Problems | Solution | ||
| Some people always smoke in public. | You could say politely,"Excuse me,could you please put out your cigarette?" | ||
| There are too many people in No.16bus. | Call the bus company. | ||
| Some people always drop litter everywhere in our community(社区). | Put up some posters to warn.And if someone is found dropping litter,punish him badly. | ||
| Some students talk loudly in the library. | ? | ||
| My parents don't allow me to go out to play.Even on weekends,they hope I stay at home and study. |
| ||
| 有几个学生上课经常迟到. | Tell them to go to class on time. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| A | B | C |
| Introduction: *Price:975,800 *Size: *A downtown house *Parking to the front *Fit for Sandwich Shop & Café. | Introduction: *Price:209,665 *Size: *Bedroom:4 *Bathroom:2 *Garage:2 *No improvement | Introduction: *Price:560,000 *Size: *Bedroom:4 *Bathroom:3 *Garage:3 *Big living room |
| D | E | |
| Introduction: *Price:5700 *Size: *Bedroom:1 *Floor:2/4 *Close to the subway *No improvement | Introduction: *Price:380,790 *Size: *Bedroom:3 *Bathroom:2 *Near the city school *Good neighbors |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com