| A | B | C |
| Introduction: *Price:975,800 *Size: *A downtown house *Parking to the front *Fit for Sandwich Shop & Café. | Introduction: *Price:209,665 *Size: *Bedroom:4 *Bathroom:2 *Garage:2 *No improvement | Introduction: *Price:560,000 *Size: *Bedroom:4 *Bathroom:3 *Garage:3 *Big living room |
| D | E | |
| Introduction: *Price:5700 *Size: *Bedroom:1 *Floor:2/4 *Close to the subway *No improvement | Introduction: *Price:380,790 *Size: *Bedroom:3 *Bathroom:2 *Near the city school *Good neighbors |
分析 这是价格房子的广告,和几个人的购房意向,需要根据顾客的购房意向选择合适的房子.
解答 71.D细节理解题.根据Alan,a young man,works as an engineer.He has shared a flat with others for about two years.Now he earns $8000and he wants to buy a single flat艾伦,一个年轻人,作为一个工程师,他和别人合租了一套公寓约两年,现在他赚了8000美元,他想买一套公寓.再根据第四个广告中的*Price:5700符合他的条件,故选D.
72.B细节理解题.根据The Brown family has two cars.One is for him,the other for his wife.He prefers the house with two garages where they can park cars布朗家里有两辆车.一个是他的,另一为妻子的.他更喜欢家里有两个车库,可以停放汽车.所以他应该看第二个广告,有两个车库,故选B.
73.E细节理解题.根据The Whites'twin sons,who like water games very much,will start school next year.The couple are looking for a house with a walking distance to a primary school怀特先生的双胞胎儿子,非常喜欢水上运动,明年就要开始上学了.这对夫妇正在找一所房子,在一所小学里散步.他应该看第5个广告,Near the city school离学校近的,故选E.
74.A细节理解题.根据The Smiths,a middle-aged couple,want to open a restaurant.Now they are looking for a shop house in the city centre.史密斯夫妇,一对中年夫妇,想要开一家餐馆.现在他们正在寻找在市中心一家商店的房子.应该去看第一个广告,A downtown house在市中心,故选A.
75.C细节理解题.根据The Williams are very rich,and find a modern and comfortable house.The house should be convenient for their parties.威廉姆斯很有钱,找到一个现代舒适的房子,房子应该方便他们的聚会.应该看第三个广告*Big living room,有大的客厅,符合他的条件,故选C.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Beautiful waterfalls | Main features | Tips:Best time to go&Entry |
| (A).Detian Falls in Guangxi | The largest naturally formed falls in Southeast Asia | July-November 80yuan/person |
| (B).Hukou Waterfall in Shanxi | The second largest waterfall in China | April-May; 81yuan/person |
| (C).Jiulong Waterfalls in Yunnan | During rainy season,it is dyed red by the red earth it carries, | especially June and July 10yuan/person |
| (D).Black Dragon Pool Waterfall in Tai Mount | Legend has it that the undersea dragon palace in East China Sea is connected with the pool,where dragons from the Sea can swim freely. | June-November 125yuan/person (Mar.-Oct.) 100yuan/person (Nov.-Feb.) |
| (E).Chishui Waterfall in Guizhou | It's 76meters high and 80meters wide,an AAAA tourist attraction | July-October 40yuan/person |
| (F).Huangguoshu Waterfall in Guizhou | Was added to the Guinness book of world records as the world's largest waterfall cluster. | summer and autumn,the rainy season,90yuan/person in peak season and 70yuan/person in off season |
| (G).Shiliang Waterfall in Zhejiang | There is a stone beam about seven meters long and 1/3meter wide topping the waterfall,and the narrowest place is only 1/6meter wide. | 60yuan Opening hours 6:00-19:00 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 16.A.affected | B.loved | C.frightened | D.encouraged |
| 17.A.pen | B.purse | C.dress | D.handbag |
| 18.A.honest | B.humorous | C.happy | D.unhappy |
| 19.A.back | B.right | C.front | D.left |
| 20.A.stopped | B.kept | C.insisted | D.suggested |
| 21.A.wallet | B.umbrella | C.flower | D.shirt |
| 22.A.why | B.that | C.if | D.where |
| 23.A.laughed | B.screamed | C.clapped | D.cheered |
| 24.A.bowl | B.bottle | C.plate | D.mirror |
| 25.A.my | B.your | C.her | D.our |
| 26.A.didn't like | B.liked | C.enjoyed | D.smelt |
| 27.A.shouted | B.talked | C.told | D.explained |
| 28.A.but | B.for | C.or | D.so |
| 29.A open | B.closed | C.new | D.old |
| 30.A.hardly | B.never | C.seldom | D.Also. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:句型转换
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com