精英家教网 > 练习册解析答案 > 新课程英语读写训练八年级译林版 > 第20页解析答案
新课程英语读写训练八年级译林版

新课程英语读写训练八年级译林版

注:当前书本只展示部分页码答案,查看完整答案请下载作业精灵APP。练习册新课程英语读写训练八年级译林版答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。

阅读短文,回答第11—15小题。
"Do you remember when we went to pick up Hally from her litter (a group of baby dogs)? We picked her because she looked like her mom. She was brown with spots, with long ears, and she was energetic, so we thought she'd be strong, like her mom. But how does she look now?" Mom asked.
"Well," though Sam. "She's still brown with spots and long ears, but she's not very energetic or strong anymore."
"That's what the vet said, too. We didn't let her exercise as much, and we often fed her a lot. She will probably look just like her mom now if we let her exercise as much as her mom. We have to start walking her more often so that she'll stay healthy for a long time. Will you help?"
"Sure!" said Sam. He decided that he could play fetch with her every day in the yard, because then she could run and run and run until she was tired. The first day, they only played fetch for about 10 minutes before Hally was tired. But Sam kept playing with her every day. Soon, they could play for half an hour! Hally looked stronger every day, just like her mom. Sam felt great about helping Hally get strong again.
D
)11. What was Hally like when she first met Sam?
A. Tired.
B. Caring.
C. Funny.
D. Energetic.
A
)12. Why was Hally NOT strong anymore?
A. She did not have enough exercise.
B. She did not want to exercise anymore.
C. She had too much exercise every day.
D. She had little food at Sam's home.
C
)13. How did Sam help Hally?
A. He made Hally eat enough healthier food.
B. He played with Hally for thirty minutes every day.
C. He helped Hally to exercise in their yard.
D. He made Hally run for half an hour every day.
B
)14. Which of the following shows the right time order?
a. Hally seldom exercises.
b. Sam and Mom picked Hally.
c. Hally became healthy again.
d. Hally had a checkup.
A. c-b-a-d
B. b-a-d-c
C. a-c-b-d
D. b-a-c-d
D
)15. What do we know about Sam?
A. He likes playing games.
B. He likes watching TV.
C. He is cheerful and honest.
D. He is kind and helpful.
答案:11. D
解析:根据第一段“She was...and she was energetic”可知,Hally刚遇到Sam时很有活力,选D。
12. A
解析:由第三段“We didn't let her exercise as much...”可知,Hally不再强壮是因为没有足够的锻炼,选A。
13. C
解析:第四段提到“He decided that he could play fetch with her every day in the yard...”,即Sam通过在院子里和Hally玩叼东西的游戏来帮助她锻炼,选C。
14. B
解析:故事顺序是:Sam和妈妈接回Hally(b)→Hally很少锻炼(a)→兽医检查(d)→Sam帮助Hally锻炼后Hally恢复健康(c),所以正确顺序是b-a-d-c,选B。
15. D
解析:Sam答应帮助Hally,并坚持每天陪她锻炼,说明他善良且乐于助人,选D。