精英家教网 > 练习册解析答案 > 全品学练考七年级英语外研版内蒙古专版 > 第2页解析答案
全品学练考七年级英语外研版内蒙古专版

全品学练考七年级英语外研版内蒙古专版

注:当前书本只展示部分页码答案,查看完整答案请下载作业精灵APP。练习册全品学练考七年级英语外研版内蒙古专版答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。

三、阅读理解(共15小题;31-41题每小题2分,第42小题1分,第43-44小题各2分,共25分)
阅读短文,从每题所给的三个选项(A、B和C)中,选出最佳选项。
A
Hello, I am Millie. Now I am a student of Sunshine Middle School. I love my school.
Our school starts at eight in the morning from Monday to Friday. Usually we do morning exercises first. Our lessons begin at 8:15. I like English best and I am very good at it. I have a lot of friends here. They are all nice to me. After class, we often talk with each other or play in the playground.
Sometimes my friends and I go to the library in the afternoon. We have a reading club. We often read books there on Tuesday and Thursday. I also like playing volleyball. I am in the school volleyball team. We practise playing volleyball after school on Wednesday afternoon.
I always have a good time at school.
31. Millie is good at
A
.
A. English
B. art
C. music
32. Millie may be in the
C
after school on Wednesday afternoon.
A. park
B. library
C. playground
33. The best title of the passage can be "
B
".
A. My Family Life
B. My School Life
C. My Busy Life
答案:31.A
解析:文中提到“I like English best and I am very good at it.”(我最喜欢英语,并且很擅长它),所以选A。
32.C
解析:文中说“I am in the school volleyball team. We practise playing volleyball after school on Wednesday afternoon.”(我在学校排球队,周三下午放学后练习排球),操场是打排球的地方,C选项“playground”(操场)符合。
33.B
解析:短文主要介绍了Millie的学校生活,包括上学时间、课程、朋友、俱乐部、运动等,B选项“My School Life”(我的学校生活)适合做标题。