精英家教网 > 练习册解析答案 > 2025年课课练江苏五年级英语上册译林版培优版 > 第29页解析答案
2025年课课练江苏五年级英语上册译林版培优版

2025年课课练江苏五年级英语上册译林版培优版

注:当前书本只展示部分页码答案,查看完整答案请下载作业精灵APP。练习册2025年课课练江苏五年级英语上册译林版培优版答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。

L Read and choose(阅读短文,选择正确的答案)
Hi, I'm Peter. Let me show you around the beautiful park near my house. Look! There are two lakes in the park. Beside the lakes, there is a hill. It's not too high. I often climb it with my parents in spring and autumn. By the lakes, there are a lot of trees and flowers. In those trees, there are some birds. On the ground, you can see some children running and flying kites. What a nice park!
( ) 1 How many lakes are there in the park?
a One. b Two. c Three.
( ) 2 Is there a high hill in the park?
a Yes, there is. b Yes, it is. c No, there isn't.
( ) 3 What do Peter's parents often do in spring?
a Go boating. b Fly kites. c Go climbing.
( ) 4 Are there any birds in the trees?
a Yes, they are. b No, there aren't. c Yes, there are.
( ) 5 How is the park?
a Beautiful. b Small. c Colourful.
答案:b; c; c; c; a
解析:1. 文中"There are two lakes in the park." 选b。2. "It's not too high." 可知山不高,选c。3. "I often climb it with my parents in spring",选c。4. "In those trees, there are some birds." 选c。5. "the beautiful park",选a。
M Think and write(根据提示,写一写)
Mr Green是一位新来的老师,请你带他参观一下你们的校园,不少于40词。
Our school
Hello, Mr Green! Welcome to our school.
__
答案:Hello, Mr Green! Welcome to our school. Look! This is our classroom building. There are many bright classrooms in it. We have lessons here every day. Next to the classroom building, there is a big playground. Students often play sports there after class. We also have a library with lots of books. You can read books there. Our school is very beautiful. I hope you will like it.
解析:围绕带新老师参观校园展开,介绍教室、操场、图书馆等场所,符合字数要求,语句通顺。