精英家教网 > 练习册解析答案 > 阳光课堂外语教学与研究出版社五年级英语外研版 > 第21页解析答案
阳光课堂外语教学与研究出版社五年级英语外研版

阳光课堂外语教学与研究出版社五年级英语外研版

注:当前书本只展示部分页码答案,查看完整答案请下载作业精灵APP。练习册阳光课堂外语教学与研究出版社五年级英语外研版答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。

B
)1. What did you see? A. Yes, she did.
E
)2. What did Sam do at the weekend? B. I saw a big clock.
C
)3. Where did you go? C. We went to the British Museum.
A
)4. Did Lingling like the museum? D. By bus.
D
)5. How did you go to the zoo? E. He took a boat trip.
答案:B
解析:问句询问“看到了什么”,B选项“I saw a big clock”(我看到一个大钟)符合,选B。
E
解析:问句询问“山姆周末做了什么”,E选项“He took a boat trip”(他乘船旅行了)符合,选E。
C
解析:问句询问“去了哪里”,C选项“We went to the British Museum”(我们去了大英博物馆)符合,选C。
A
解析:问句是一般疑问句“玲玲喜欢博物馆吗”,A选项“Yes, she did”(是的,她喜欢)符合,选A。
D
解析:问句询问“怎样去动物园的”,D选项“By bus”(乘公交车)回答方式,选D。
六、阅读短文,选择正确答案。
Hello, I'm Jim. I went to my grandma's house last weekend. In the morning, my cousin Tom and I went to the zoo. I liked the monkeys best. After lunch we went to a famous park by bus. It took us one hour and fifty minutes. We took some photos there. In the evening we took a boat trip along the river. We had dinner at a restaurant. Then we bought lots of fruit at the supermarket. We came back at nine o'clock. We had a good day!
A
)1. Where did Jim go last weekend? A. He went to his grandma's house. B. He went to the London Eye. C. He went to Big Ben.
C
)2. How did they go to the park? A. By train. B. By taxi. C. By bus.
答案:A
解析:短文第一句“I went to my grandma's house last weekend”表明吉姆去了奶奶家,选A。
C
解析:文中“After lunch we went to a famous park by bus”说明乘公交车去公园,选C。