精英家教网 > 练习册解析答案 > 英语活动手册七年级英语上册冀教版 > 第6页解析答案
英语活动手册七年级英语上册冀教版

英语活动手册七年级英语上册冀教版

注:当前书本只展示部分页码答案,查看完整答案请下载作业精灵APP。练习册英语活动手册七年级英语上册冀教版答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。

六、阅读短文,完成表格。
This is our school library. It's big and clean. There are many books in it. The library is open from 8:00 in the morning to 5:00 in the afternoon. I often go to the library to read books and do my homework. It's very quiet and relaxing. We can also borrow books from the library. Every student has a library card. We can borrow three books at once (一次) with the card. It's great that we have reading classes in the library every Tuesday afternoon. We can read English books or Chinese books. The teacher is always ready to help us if we have problems. I like reading science books. They are so interesting and teach me a lot of cool things. I like our library.
The library
What does the library look like?
It's big and 1._________.
What time is the library open?
It is open from 2._________ in the morning to 3._________ in the afternoon.
What can they do there?
Read books and 4._________. 5._________ books. Have reading classes every 6._________.
答案:1. clean
解析:根据文中“It's big and clean.”可知图书馆又大又干净,故填clean。
2. 8:00
解析:由“The library is open from 8:00 in the morning to 5:00 in the afternoon.”可知早上开门时间是8:00,故填8:00。
3. 5:00
解析:同上,下午关门时间是5:00,故填5:00。
4. do the homework
解析:文中提到“I often go to the library to read books and do my homework.”,所以能做的事有读书和做作业,故填do the homework。
5. Borrow
解析:“We can also borrow books from the library.”表明可以借书,故填Borrow。
6. Tuesday afternoon
解析:“It's great that we have reading classes in the library every Tuesday afternoon.”说明每周二下午有阅读课,故填Tuesday afternoon。
一、用适当的代词填空。
1. Alice is a good girl. ______ often helps others.
2. This is my grandfather. I love ______.
3. — Is that ______ English book?
— No, my English book is here.
4. This is our Chinese teacher, Ms Li. ______ is very nice. We all like ______.
5. Tim and Tom are playing basketball on the playground. These are ______ clothes.

答案:1. She 2. him 3. your 4. She, her 5. their