分析 本文是一篇人物故事类阅读,属于记叙文,主要通过Gabby Logan的亲身事例告诉了我们游泳对体形、健康的重要作用.鼓励妇女们克服害羞心理重返泳池.
解答 1.A细节推理题.根据第一段She is now the 39-year-old mother of seven-year-old twins,Reuben and Lois.可知她有一对7岁的双胞胎孩子,A正确;根据Gabby Logan was a gymnast when she was young.The other day on TV she was dressed in a new swimsuit和Gabby,who won high praise for her television show of the Olympics可知其他项错误,故选A.
2.B推理判断题.根据第二段Gabby,who won high praise for her television show of the Olympics,has asked the woman of the whole nation to go to the swimming pool,saying the secret of her figure is regular swimming.可知她身材好是因为经常去游泳,故选B.
3.A推理判断题.根据第三段We all felt uneasy about getting into our swimwear at first.和第四段 the biggest reason why women were put off going to the pool was the way they looked in swimwear.可知妇女出于穿泳衣害羞,所以就不去游泳.故选A.
4.D推理判断题.第二段Gabby,who won high praise for her television show of the Olympics,has asked the woman of the whole nation to go to the swimming pool,saying the secret of her figure is regular swimming.讲了游泳对塑造体形的重要性;第三段Swimming is the perfect exercise if you want to feel healthy or simply relax.I find that going for a swim always clears my mind and also gives me some valuable 6 my time'.讲了游泳的好处.最后一句We're hoping to give women the courage and confidence to get back into the water."鼓励妇女去游泳.故选D.
点评 本文是一篇人物故事类阅读,题目涉及多道细节理解题,推理判断题.做题时学生应仔细阅读原文,把握文章主要内容,联系文章上下文内容并结合所给选项含义,从中选出正确答案,一定要做到有理有据,切忌胡乱猜测
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:完形填空
| 41.A.belief | B.education | C.work | D.promise |
| 42.A.successful | B.reliable | C.easy-going | D.lazy |
| 43.A.supported | B.applied | C.announced | D.benefited |
| 44.A.read | B.present | C.teach | D.explain |
| 45.A.recognized | B.pretended | C.realized | D.arranged |
| 46.A.clothes | B.cookies | C.gifts | D.pictures |
| 47.A.in | B.out | C.off | D.over |
| 48.A.worried | B.complained | C.thought | D.cared |
| 49.A.find | B.borrow | C.owe | D.make |
| 50.A.spend | B.cost | C.pay | D.take |
| 51.A.angry | B.pleased | C.disappointed | D.bored |
| 52.A.anything | B.nothing | C.something | D.none |
| 53.A.minister | B.worker | C.expert | D.genius |
| 54.A.chance | B.ability | C.satisfaction | D.explanation |
| 55.A.home | B.hometown | C.studies | D.country |
| 56.A.broke | B.forgot | C.tried | D.fulfilled |
| 57.A.teacher | B.businessman | C.engineer | D.doctor |
| 58.A.little | B.small | C.high | D.much |
| 59.A.judge | B.discover | C.change | D.settle |
| 60.A.interesting | B.anxious | C.annoying | D.important |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:短文改错
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | questioning | B. | questioned | ||
| C. | having questioned | D. | to be questioned |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | the teacher himself is,all his students are | |
| B. | the teacher himself is,are all his students | |
| C. | is the teacher himself,are all his students | |
| D. | is the teacher himself,all his students are |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com