精英家教网 > 高中英语 > 题目详情
19.
29.What you have just read is aC.
A.note        
B.report        
C.poster        
D.schedule
30.What is going to take place on 2 February,2013?C
A.A party for close frieds to meet and have fun.
B.A party to celebrate a traditional festival.
C.A big event to welcome a Chinese snake.
D.A social gathering to raise money for wildlife.
31.How much do you have to pay in total if four of you go together?C
A.20.
B.40          
C.60          
D.80
32.Which of the following statements is true?A
A.It's unnecessary to take soft drinks with you.
B.Tickets are sold in Kwun Tong High School.
C.Free digital cameras are provided for everybody.
D.Festival food will be served without extra charge.

分析 从本文的标题与正文看,这是一份有关蛇年庆祝活动的海报.

解答 29.C 推理判断题.通过快速浏览全文,可以发现文章运用不同的字体等艺术效果吸引人的注意,还可以通过"date; time; place; fee; programmes; highlights; note"等词,得知是在介绍一项活动,因此,判定文章是一篇海报,选C项.
30.C  细节理解题:根据题干关键词2 February 2013定位原文,是一项活动的举办时间,这项活动就是文章的标题部分Fun Day to celebrate the Year of the snake,故选C.
31.C 推理判断题.根据关键词"how much…pay"定位原文的"fee","buy three get one free(买三赠一)"可知,四个人只要买3张票就可以了,选C.
32.A 推理判断题.根据文章内容All are welcome!Free Soft Drinks可知,饮料是免费的,因此没必要自带饮料,因此选A.

点评 本文是一个广告布告类阅读理解,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对性的找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断题也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确答案,切忌胡乱猜测,一定要做到有理有据

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:选择题

17.I was in Beijing then.Otherwise I              to help you move to the new house.(  )
A.would comeB.will have comeC.would have comeD.will come

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

10.Maria was the founder of a chain of coffee bars.She is an excellent (61)businesswoman.She was born in Singapore and  then  she moved to London.Her father,(62)whowas a factory manager,filled  her (63)witha belief in hard work.Maria studied political science at university.After (64)graduatingfrom  university she became a teacher.When her father (65)died(去世),she went to New York for a break.Every morning,she'd go to a coffee bar.When she (66)returnedto London,she realized that there was nothing like those coffee bars.So she decided to give up her job and do (67)somethingabout it.She opened the first coffee bar in 1995,and her (68)success(成功 )was quick.She opened ten more in the  following year.Now she is (69)proudof her achievements   and plans to open eighty more (70)besides(除…之外))the eighty-five she has already had.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

7.He abandoned himself toaccumulating(积累)wealth by selling drugs illegally.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:选择题

14.Though Jenny is the best student in the school,she shouldn't ________ telling a lie.(  )
A.break away fromB.come up withC.stay away fromD.get away with

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解

4.Dear Grandma,
It was nice seeing you at Christmas.You looked so happy!
After losing two grandparents within the past year,I have taken some time to reflect on(反思) what is most important.I want to let you know what a positive influence you have been on me.I am the person I am because of you.
I remember being on your farm a lot when I was younger.I remember the projects you planned for us.We painted rocks to represent our family members.We made doll clothes out of colorful socks.We made many"playhouses"in the woods.
We learned that if you left a bucket of soybeans in the rain,you would soon have a bucket of growing beans.We learned that if we helped pick the strawberries in the morning,we'd have them on our ice cream in the afternoon.We learned that some plants have funny names,like the elephant ear plant.We learned that you could make do with what you had.We learned that making things out of paper and cardboard was more fun than what came inside the packaging.We learned it was OK to get dirty,but Grandma would wash us up before Mom came.
You once made models of everyone's houses,which made me want to be an architect.Another time,you made quilts for all of the grandkids.I still use mine every night.The edge has worn out.
But you taught me how to fix it.
I love and respect you.You are always patient,with a quiet determination.
Grandma,thank you for everything you have taught me.I hope that I am able to pass on all these memories and skills to my children and grandchildren.
Love always,
Kelly
21.After losing two grandparents,the author began toB.
A.become a person like her grandma           
B.realize her grandma's effect on her
C.write to her grandma regularly              
D.like her grandma very much
22.From the passage,we can see that Kelly's grandmaB.
A.was willing to help others                  
B.was skilled in making things
C.wanted Kelly to be an architect              
D.disliked the kids'bad behaviors
23.Kelly wrote this letter mainly toA.
A.show love,respect and thanks to her grandma
B.send her grandma best wishes for Christmas
C.recall her happy life on the farm
D.ask her grandma for help.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:选择题

11.Floyd Landis made several lame excuses blaming medicine he had been taking for an injury,but these were all ______.(  )
A.in progressB.in vainC.in turnD.in tune

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:信息匹配

8.Here are some things that you should do in your everyday life to improve your happiness.
They may seem small,but they can make a huge difference.
Get a good night's sleep.Sleep has a great effect on your feelings.After a sleepless night,you may be easier to get angry.After a good sleep,you will feel much better.Humans don't work well when they sleep badly.(36)G.
(37)B.According to a recent study,people who spend 30minutes a day outdoors report a big increase in their sense of joy and energy.
(38)A.Optimism is a state which is closely connected with happiness.If you are a person who is looking forward to a life"half-full"rather than"half-empty",you will have a better chance of getting more life satisfaction and enjoyment,more satisfying work and marriage,better health and longer life.
Enjoy good food.Doctors advise you to ask yourself:"What am I hungry for?"Then really listen to your body.(39)D,and it tastes great,too.It's amazing how much junk food is eaten simply because we think we don't have the time to eat well.Nourish your body.It will thank you.
Laugh.Find time every day for a little bit of laughter.Happiness is a practice.(40)F,so is living a happy life.Once you begin to develop the practice to support your happiness,you will begin to notice changes in our relationships,your work and your attitude.

A.Take a good attitude
B.Spend time in nature
C.Inspire you to keep going
D.Eating a balanced diet makes you feel better
E.One's sense of purpose is deeply connected with happiness.
F.Just like going to the gym or eating a healthy diet is a lifestyle
G.Studies have shown that having a good rest leads directly to your happiness.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解

9.Amazon editors'best books of 2016 from https:∥www.amazon.com
1.Fingers for Lunch    Board book-April 5,2016

Product Details
Age Range:2-5years
Grade Level:Preschool and up
Board book:12pages
Publisher:LB Kids; Ina Brdbk edition (April 5,2016)
Language:English
Product Dimensions:7x 0.5x 7inches
Average Customer Review:4.6out of 5stars.
2.Raymie Nightingale    Hardcover-April 12,2016

Product Details
Age Range:10-12years
Grade Level:5and up
Hardcover:272pages
Publisher:Candlewick (April 12,2016)
Language:English
Product Dimensions:5.8x 0.9x 8.1inches
Average Customer Review:4.4out of 5stars.
3.Bramble and Maggie Spooky Season (Candlewick Sparks) Paperback-July 12,2016

Product Details
Age Range:5-8years
Grade Level:Kindergarten-3
Paperback:56pages
Publisher:Candlewick; (July 12,2016)
Language:English
Product Dimensions:6.1x 0.2x 9.1inches
Average Customer Review:5.0out of 5stars.
4.The Singing Bones    Hardcover-October 11,2016

Product Details
Age Range:12and up
Grade Level:7and up
Hardcover:192pages
Publisher:Arthur A.Levine Books (October 11,2016)
Language:English
Product Dimensions:7.1x 0.9x 9.6inches
Average Customer Review:4.5out of 5stars

25.Which book came out the latest?D
A.Fingers for Lunch
B.Raymie Nightingale
C.Bramble and Maggie Spooky Season
D.The Singing Bones
26.Which book has the highest customer review?C
A.Fingers for Lunch
B.Raymie Nightingale
C.Bramble and Maggie Spooky Season
D.The Singing Bones
27.Which statement is NOT true?B
A.Two of the books are hardcover books.
B.All books are meant for young adults.
C.Two of the books are published by the same publisher.
D.All books are written in the same language and published in the same year.

查看答案和解析>>

同步练习册答案