分析 本文是一篇新闻报道类阅读,主要讲的是快餐食物的利与弊.
解答 28:B考查细节推理,根据第一段的but now has more than 20000worldwide.There are more than 12000McDonald's restaurants only in the US.但是麦当劳现在在全世界有20000多家,仅仅在美国就有超过12000家.可知在美国意外麦当劳大约有8000家,故本题答案为B选项.
29:C考查细节推理,根据文章第一段的When you eat at a McDonald's restaurant you are joining the 35million people who eat and drink at McDonald's every day.(当你在一家麦当劳餐厅吃饭时,你也正在加入到每天在麦当劳吃喝的35000000万人中)可知本题答案为C选项.
30:A考查细节推理,文章第二段讲的是有各种不同的麦当劳餐厅,包括古老的、高雅的、酷的、在船上的、火车上的、机场的…,可知本题答案为A选项.
31:C考查细节推理,根据前面的However,not everyone likes fast food.Some people question the nutritional value of the food; some people think the fast food causes too much waste and pollution.然而不是所有人都喜欢快餐食物,一些人质疑快餐食物的营养价值;一些人认为快餐食物导致太多的浪费和污染.可知后面的额划线部分意为"很多可以考虑的食物",故本题答案为C选项.
点评 本文是一个故事类阅读理解,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对性的找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断题也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确答案,切忌胡乱猜测,一定要做到有理有据.
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
| Bar Graphs A bar graph has two axes and uses bars to show amounts.In Graph 1,we see that the x-axis shows grades students earned,and the y-axis shows how many students earned each grade.You can see that 6 students earned an A because the bar for A stretches up to 6 on the vertical measurement.There is a lot of information we can get from a simple graph like this (See Graph 1) | |
| Line Graphs A line graph looks similar to a bar graph,but instead of bars,it plots points and connects them with a line.It has the same parts as a bar graph---two labeled axes---and can be read the same way.To read a line graph,it's important to focus on the points of intersection rather than the line segments between the points.This type of graph is most commonly used to show how something changes over time.Here is a graph that charts how far a bird flies during the first five days of its spring migration (See Graph 2). |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:书面表达
| Advantages | Disadvantages |
| 1、良好的学习环境,更利于语言学习. 2、拓宽视野,学习国外先进的科学技术. 3、传播各民族间的不同文化. | 1、年纪小,缺乏生活经验,自理能力差. 2、情感孤独,思乡. 3、生活学习费用高. |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | benefit | B. | favor | C. | advantage | D. | profit |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:短文改错
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com