精英家教网 > 高中英语 > 题目详情
13.All Change!The charity role-revrsal(角色互换) game
So,what's it all about?All Change!is a fantastic,fun-filled,fancy dress festival that will help us to raise money for children in need.
When did it get going?The first All Change!role-reversal entertainment took place in 2005in aid of a local children's charity.Every year since then nearly 100,000men,women and children have worn the strangest and the most wonderful headgear(头饰) possible to raise money for a growing number of children's charities.This year we are helping a record number of good causes,all aimed to help children in need.
Want to take part?Great!We want 100,000or more people like you to bring a smile to the face of local children.To find out more,contact us on our website or phone 502 389 711.And remember,for the sake of children
Still want to take part?OK!Here's what you have to d.On Friday 15June,go to work,or to school,or shopping or whatever you normally do,dressed as normal,BUT on your head you must wear the strangest,most unbelievable headgear you can possibly find!Are you a policeman but would really love to be a chef?Are you a secretary with secret desires to be a Hollywood princess?Or a baker who wants to wear the world's largest wig(假发)?Now is your chance!Be creative!
IT'S TIME FOR A CHANGE On Friday 15June
It's ALL CHANGE DAY!!21.What's the aim of the role-reversal game?B
A.To amuse kids.
B.To raise money.
C.To help sick kids.
D.To change the world.
22.According to the text,All Change!is a festival thatC.
A.is held around the world
B.involves mainly the young
C.has a history of about ten years
D.falls on different dates each year
23.What are you expected to do on 15June?D
A.Try your dream job.
B.Dress up as children.
C.Skip work or school.
D.Wear creative hats.

分析 本文是应用文,作者通过这篇文章主要向我们描述了一个为儿童慈善事业筹款的活动,吸引社会人士参与帮助他们.

解答 21.B.细节理解题.根据第一段的that will help us to raise money for children in need 可知,活动 是为了筹款;故选B.
22.C.细节理解题.根据第二段的The first All Change!role-reversal entertainment took place in 2005可知,All Change自2005年开始己经有约 十年的历史了;故选C.
23.D.细节理解题.根据最后一段的BUT on your head you must wear the strangest,most unbelievable headgear可知,参与者需要戴奇特的头饰或帽子;故选D.

点评 考察学生的细节理解和推理判断能力,做细节理解题时一定要找到文章中的原句,和题干进行比较,再做出正确的选择.在做推理判断题不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:短文改错

9.Both students and our head teacher has already come to the meeting room.
has改为have.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

4.After three hours of waiting for the train,ourpatience (耐心) finally ran out.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解

1.Once upo a time,a child named Mark was taking part in a toy car race.There was a rule in the race that everything related to cars should be homemade.In the final round,he and three other boys were left to compete with each other for the championship(冠军).
Mark's car was the worst of all the toy cars.But he was very proud of it,because he made it himself.
A few minutes before the race started,Mark′s made a wish with his eyes closed.When the race began,everyone shouted,"Come on!Come on!"Finally,Mark's car first passed the"finishing line".He was the winner.
Later,when asked whether he just wished to be the winner,Mark said that it was not what he wished because he thought it wasn't fair to win with the help of others.What he wanted was that he could be given strength(力量).On hearing it,all of the guests were speechless.After a while,there was a round of loud applause(掌声).
The kid seems to be wiser than all of us.We often expect others to solve(解决)all problems for us.In fact,it is the strength that we need in face of any problems.
40.How many boys were left in the final round of the toy car race?B
A.3          
B.4         
C.5
41.How did Mark get his toy car?A
A.He made it all by himself.
B.He bought it from a toy shop.
C.He borrowed it from his friend.
42.Before the race began,Mark wished that he couldC.
A.beat others
B.get a fair chance
C.be given strength
43.Which of the following is TRUE according to the passage?C
A.Mark was not satisfied with his own car.
B.The guests helped Mark win the game.
C.Strength is what we need when faced with trouble.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

8.There is no doubt that losing weight is much harder than gaining it.So how does one go about the difficult task of shedding (除掉) those extra pounds?(36)BThe tips and ideas presented to you here are meant to be the extra information you need to help you to get started off on the right foot.
(37)D If you really like pasta(意大利面食),there are healthy options available to you.You can replace regular pasta noodles with noodles that are made with whole wheat.Using whole wheat pasta tends to be more filling than regular pasta.
Exercise will help you lose weight.Studies show that those who exercise,not only lose weight,but keep it off more successfully than those who don't exercise.Exercise will help raise your metabolic (新陈代谢) rate and create a calorie deficit,which helps the weight come off quicker.(38)ECut your juice with half water or club soda.(39)FIf you can cut them in half with something else,you will eliminate a large number of empty calories and sugar from your diet.This can help you to lose a few pounds.
You may think that you are going to benefit by skipping a meal here and there but in all honesty,you will not.(40)G It will make it much harder for you to burn off the calories from the food that was in your body from the previous meal.

A.Go to bed very early for a full week.
B.For most,it can be hard to find a starting point.
C.Exercise is the most important.
D.When you are trying to lose weight,pasta can be a bad thing.
E.Keep moving to keep the weight off.
F.Many juices are filled with sugar and calories that you don't need.
G.Skipping meals will cause your body to go into a mode for fat-storing.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

18.Internet addiction is now considered a clinical disease(临床疾病).Research showed 42percent of Chinese Netizens are addicted (61)to the Web more or less.Busy(62)asthey are,Internet addicts can't help logging online.So when you telephone one of your friends,he may tell you that he(63)has been surfing(surf)online for the whole day.
What's more,the(64)social(society)lives of the addicts will surely be changed.(65)whoever  is crazy about the Web,properly speaking,may care about(66)nothingbut the virtual(虚拟的) world.If they were students,they would waste too much of their precious time,(67)which should be spent learning knowledge.
(68)It is widely held that the lack of activities may result in Internet addiction.If people don't spend time on sports(69)orother positive interests,they often turn to the Internet to kill time.In fact,some addicts are made(70)to kill(kill) time on the Internet.So associating more with family,friends and nature can help Internet addicts kick the habit.But more importantly,all of the society should become concerned about the negative side of the Internet.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

5.Do you have a(n)alternative(替换的) solution?

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

2.Peter:Good news.I contacted the Green Hotel Restaurant and they can fit us in.Their Christmas menu sounds great.
Joan:What is it?
Peter:French onion soup or fruit juice.Roast dinner sounds ordinary (61)but my friend said it was really (62)tasty (taste).
Joan:That's OK.
Peter:Then (63)for dessert,there's traditional Christmas pudding or apple pie,plus coffee.
Joan:Did you book it?
Peter:Well,I said I (64)would check (check) with the staff first.They will hold the booking until next Wednesday anyway.And if we go ahead,they'd like (65)a£50deposit (定金).
Joan:50is normal.That's fine.
Peter:And they say with such large numbers we have to choose the menu (66)in advance.
Joan:That won't be a problem.I'll put up a notice with details of the restaurant and the menu.When did you say they wanted confirmation?
Peter:(67)It was the 4th of November.
Joan:(68)Where do you think I should put up the notice?We must allow everybody (69)to see (see) it.
Peter:On the cafe notice board.
Joan:Good idea.I will go and do that (70)immediately (immediate).

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:选择题

3.My brother           you more help,but he was fully occupied at that time.(  )
A.gaveB.had givenC.could have giveD.could give

查看答案和解析>>

同步练习册答案