题目列表(包括答案和解析)

 0  250495  250503  250509  250513  250519  250521  250525  250531  250533  250539  250545  250549  250551  250555  250561  250563  250569  250573  250575  250579  250581  250585  250587  250589  250590  250591  250593  250594  250595  250597  250599  250603  250605  250609  250611  250615  250621  250623  250629  250633  250635  250639  250645  250651  250653  250659  250663  250665  250671  250675  250681  250689  447348 

3. Ray Birdwhistell can tell what area of the United States a person is from by _______.

A. how much he or she laughs       B. how he or she raises his or her eyebrows

C. what he or she likes best         D. the way he or she talks

试题详情

2. According to the passage, the final mouth shape is formed _______.

A. before birth                      B. as soon as one’s teeth are newly set

C. sometime after new teeth are set    D. around 15 years old

试题详情

1. Ray Birdwhistell believes that physical appearance _______.

A. has little to do with culture  

B. has much to do with culture

C. is ever changing

D. is different from place to place

试题详情

4. D。主旨题。主文主要介绍了这种水蜘蛛的生活情况,由此可知作者的目的是要读者了解水蜘蛛的特征,所以选D。

(10)

Perhaps the most famous theory, the study of body movement, was suggested by Professor Ray Birdwhistell. He believes that physical appearance is often culturally programmed. In other words, we learn our looks-we are not born with them. A baby has generally informed face features. A baby, according to Birdwhistell, learns where to set the eyebrows by looking at those around-family and friends. This helps explain why the people of some areas of the United States look so much alike, new Englanders or Southerners have certain common face features that cannot be explained by genetics(遗传学). The exact shape of the mouth is not set at birth, it is learned after. In fact, the final mouth shape is not formed until well after new teeth are set. For many, this can be well into grown-ups. A husband and wife together for a long time often come to look alike. We learn our looks from those around us. This is perhaps why in a single country area where people smile more than those in other areas. In the United States, for example, the South is the part of the country where the people smile most frequently. In New England they smile less, and in the western part of New York State still less. Many southerners find cities such as New York cold and unfriendly, partly because people on Madison Avenue smile less than people on Peachtree Street in Atlanta. Georgia. People in Atlanta, Georgia. People in largely populated areas also smile and greet each other in public less than people in small towns do.

试题详情

3. C。细节题。根据文章第2段第1句This special water spider lives on the grassy banks of streams可推知此题答案为C。

试题详情

2. A。细节题。根据文章第1段后面的并列分句by running along the surface of the water.可推知此题答案为A。

试题详情

1. B。细节题。根据文章第4段描述by pulling their heads under the water and holding them there until they drown.可推知此题答案为B。

试题详情

4. The purpose of the passage is to _______.

A. convince readers that spiders are dangerous 

B. indicate that the grass water spider is endangered

C. list all of the spiders that can be found in New Zealand

D. describe the characteristics of the grass water spider

(1-4 BACD)

[答案与解析]本文介绍了一种水蜘蛛的生活情况。

试题详情

3. The passage tells us that the spider ______.

A. feeds grass and thistles to its young.  

B. lives on blades of grass under the water

C. lives in the grass on the banks of streams 

D. eats a meal once every five weeks

试题详情

2. the writer describes the special spider as “special” because _______.

A. it walks on water           B. it has eight eyes 

C. of its hairy appearance       D. of the way it produces its young

试题详情


同步练习册答案