0  234357  234365  234371  234375  234381  234383  234387  234393  234395  234401  234407  234411  234413  234417  234423  234425  234431  234435  234437  234441  234443  234447  234449  234451  234452  234453  234455  234456  234457  234459  234461  234465  234467  234471  234473  234477  234483  234485  234491  234495  234497  234501  234507  234513  234515  234521  234525  234527  234533  234537  234543  234551  447090 

3.A。如果是很高兴拥有七个孩子的话,第四个人就不至于说出“I should never have taken that job at 7-Eleven.”这句话。这个人是在听到第三则消息的时候才晕倒的,并不是病得厉害。由“As he slowly came to himself…”(苏醒过来)也可以将B项排除。根据这个人再三重复的那句话,不难推测出他是害怕拥有那些么多的孩子。

试题详情

2.B。“Surprised, he only could answer…”一句是解题的依据。因为这个人在四季旅馆工作,D项明显是错误的;此人的话语中也没有体现C项的意思;综合考虑上面两个人的经历,及“I don’t believe it! I work for the Four Seasons Hotel!”可知A项也不能入选。

试题详情

1.C。短文首句的意思是“在一所医院的候诊室里,四个即将做爸爸的男人等待着各自的妻子分娩(孩子的降生)。”所以答案是C。

试题详情

4.At least how many babies would be born according to the story?

 A. 9. B. 10. C. 11. D. 14. (选自2003年湖北省黄石市试题)

 [解题思路点拨]这个趣味短篇讲述了这样一件事:四个男子在产房外等待各自的妻子生孩

 子。结果,在the Minnesota Twins棒球队效力的男人的妻子生下了一对双胞胎。在the 3M Company上班的男人的妻子生下了三胞胎。而在四季旅馆工作的男人的妻子生下了四胞胎。听到护士的介绍之后,那个在7-Eleven公司做事的男人晕了过去。原来,联想到前三人的工作单位和他们的妻子所生孩子的数目,第四个人生怕自己的妻子生下七个孩子。等他苏醒过来之后,不住地唠叨,“我真不该在7-Eleven上班。”读罢全文,让人捧腹大笑。

试题详情

3.Why did the fourth man faint when he heard what the nurse told the third man?

 A. Hew was afraid of having so many babies. B. He was seriously ill.

 C. He was too excited.            D. He was very glad to have 7 babies.

试题详情

2.Which of the following is true about the third man?

 A. He thought the nurse made a mistake. B. He was very surprised at the nurse’s words.

 C. He didn’t want to have these babies. D. He should never have worked at 7-Eleven.

试题详情

1.Why were the fathers there?

 A. They were waiting for their wives. B. They were seeing doctors.

 C. They were waiting for their babies to be born. D. They were working at men nurses there.

试题详情

6.B.短文主要是讲如何在冰雪天气里安全驾驶的。由此可将C项(前方有交通事故,减速慢行)和D项(前方修路,谨慎驾驶)筛选掉。而文中也没有提及A项(前方有雾,减速慢行)所表达的意思。故答案非B莫属。

 Passage 3

 Four men who would become fathers were in a hospital waiting room while their wives were in labor (分娩). The nurse arrived and proudly said to the first man, “Congratulations, sir. You’re the father of twins!”

 “What a coincidence (巧合)! I work for the Minnesota Twins Baseball teams!”

 Later the nurse returned and congratulated the second father on the birth of his triplets (三胞胎).

 “Wow! That’s unbelievable! I work for the 3M Company.”

 An hour later, the nurse returned to congratulate the third man on the birth of his quadruplets (四胞胎). Surprised, he only could answer, “I don’t believe it! I work for the Four Seasons Hotel!”

 After this, everyone turned to the fourth man who had just fainted (晕). The nurse ran fast to his side. As he slowly came to himself, they could hear him speak in a very low voice over and over, “I should never have taken that job at 7-Eleven. I should never have taken that job at 7-Eleven. I should never have taken that job at 7-Eleven.”

试题详情

5.C.A、B两项的意思在短文的首段可以找到。由短文大意可知,冬季是交通事故容易发生的季节,因此冬季开车应格外小心,故D项也是正确的。实际上,由“Generally, allow twice of your usual stopping distance when the road is wet, three times this distance on snow, and even more on ice.”可以排除C项。另外,通过常识,也可以判断C项(煞车后,车在冰上向前滑行的距离与在平常路面上是一样的)是明显错误的。

试题详情

4.A.作者在短文中说到平稳驾驶时,让人们启动、停车或加速、减速时,动作要轻缓。并举了一个例子,即在座位上放一杯热咖啡,以溅不出来咖啡为宜。用这个例子借以告诉人们平稳驾驶的重要性。

试题详情


同步练习册答案