0  33240  33248  33254  33258  33264  33266  33270  33276  33278  33284  33290  33294  33296  33300  33306  33308  33314  33318  33320  33324  33326  33330  33332  33334  33335  33336  33338  33339  33340  33342  33344  33348  33350  33354  33356  33360  33366  33368  33374  33378  33380  33384  33390  33396  33398  33404  33408  33410  33416  33420  33426  33434  447090 

  3. The best title for the passage may be _______.

A. A New Discovery                                 B. Zinc and Health

C. How Zinc Works                                 D. Add Zinc to Your Food

【答案解析】本文是说明文,讲述了锌对人体的保健作用。

试题详情

  2. One of the results from the study of zinc is that _______.

  A. there’s only a little zinc in the human body

  B. food rich in protein contains more zinc

  C. some physical problems are caused by lack of zinc

  D. any patient who receives zinc sulphate gets well immediately

试题详情

1. Which of the following statements is true?

  A. Scientists found how zinc works a long time ago.

  B. People need a large amount of zinc to be healthy.

  C. Zinc allows important chemical actions to take place in cells.

  D. Zinc must be used in the course of medical operation.

试题详情

3. D。细节题 从 …explorers have reported being free from colds until coming into contact again with infected people from the outside  中可以知道,这些探险者是因为与外界接触而感冒的。

 

 

(14)

  Zinc(锌) is one of about 20 elements necessary for good health. It is present in the body in a very small amount but makes it possible for important chemical actions to be carried out in cells. Scientists are just beginning to discover how zinc and other elements work.

  Researchers first studied zinc as a way to speed recovery. Dr. Waltor Powys formerly with the United States Air Force noted that the laboratory animals recovered faster when some matters were added to their food. One of these matters was zinc. Dr. Powys later tested the zinc treatment on an American airman recovering from medical operations. The airman who received zinc sulphate(硫酸盐) recovered in half of the usual time. Other doctors studied persons who had a number of strange disorders. The doctors learned that all of these problems were caused by lack of zinc in the body. They treated these disorders successfully by giving the patients zinc sulphate.

  The amount of zinc in the body can be found by examining blood and hair. A lack of this important element is not uncommon among people in both industrial and developing countries. Zinc is found in most high protein(蛋白质) foods such as meat, milk, fish and eggs. It is also found in whole grains. But many people do not eat enough of these food. Food markets should add these elements so that more people could get needed amount of these necessary matters.

试题详情

2. C。细节题。选项A、B、D均与原文相符(见第二段),而选项C显然与文中的You catch a cold by coming into contact, directly or indirectly, with someone who already has one. 不相符,故选C。

试题详情

1. B。细节题。作者举了5个例子来说明自己的观点:Eskimos; explorers in isolated Arctic regions; soldiers during the First World War; prisoners at the Auschwitz concentration camp; volunteers in Experiments.

试题详情

4. The passage mainly discusses ________.

A. the experiments on the common cold  

B. the fallacy about the common cold?

C. the reason and the way people catch colds

D. the continued spread of common colds

【答案解析】本文为议论文。阐述了“感冒不是由寒冷引起的”观点。

试题详情

3. Arctic explorers may catch colds when ________.

A. they are working in the isolated Arctic regions?

B. they are writing reports in terribly cold weather?

C. they are free from work in the isolated Arctic regions?

D. they are coming into touch again with the outside world

试题详情

2. Which of the following does not agree with the chosen passage??

A. The Eskimos do not suffer from colds all the time.?

B. Colds are not caused by cold.?

C. People suffer from colds just because they like to stay indoors.?

D. A person may catch a cold by touching someone who already had one.

试题详情

1. The writer offered _______ examples to support his argument.?

A. 4             B. 5            C. 6             D. 3

试题详情


同步练习册答案