0  33283  33291  33297  33301  33307  33309  33313  33319  33321  33327  33333  33337  33339  33343  33349  33351  33357  33361  33363  33367  33369  33373  33375  33377  33378  33379  33381  33382  33383  33385  33387  33391  33393  33397  33399  33403  33409  33411  33417  33421  33423  33427  33433  33439  33441  33447  33451  33453  33459  33463  33469  33477  447090 

2. After taking an inventory, if the owner found that he had got more money than he had spent, he made _______.

A. a profit     B. a loss             C. an income     D. an interest

试题详情

1. According to the passage, a clothing store owner needs to keep records of the money he spends for ______.

A. clothing only                      B. newspaper advertising  

C. all necessary expenses             D. housing

试题详情

4. D。推断题。根据文章最后一段倒数第 2 句 It’s hard to get statistics(情况, 材料) on latchkey children, the Longs learned 可推知此题答案为 D。

 

(22)

A businessman must keep records of the money he takes in and the money he spends. The work of keeping such records is called bookkeeping. The work of deciding how the records should be set up is called accounting. An accountant also finds out, by studying the records, whether or not a business is doing well. The accountant must know many things about the business.

Suppose a man owns a small clothing store, he keeps records that show that he spent money for newspaper advertising and for suits, shirts, shoes, and neckties to sell to his customers. He had to pay a young man to help him in the store. He also paid rent and had other expenses.

At the end of the year, he must take an inventory. That is, he counts how many pieces of clothing he has on hand. Then he must find out exactly how many he sold, how much money he took in, and how much money he spent in running the business. If he took in more than he spent, he made a profit for the year. If he spent more than he took in, he suffered a loss. He depends on his store accounting records to get all this information.

The owner of a small clothing store can keep records without much trouble. But a big oil company or a big bank has many difficult accounting problems. The company must know how much money is to be paid by its debtors and how much it owes other companies for supplies. It must know how much it has lost in depreciation, or wear and tear of its equipment. All of this information must be kept in the company’s accounts. Big companies employ many accountants.

After a company’s accountants finish their yearly count, their work must be officially examined. Experts from outside company double-check the records to be sure the accounts are correct.

试题详情

3. D。细节题。根据文章第 3 段第 3 句 Fear is the biggest problem faced by children at home alone 可推知此题答案为 D。

试题详情

2. D。推断题。因为全文讲述的都是一些有关“钥匙儿童”的情况,再根据文章第 2 段最后一句 Slowly, she learned they were house keys 可推知此题答案为 D。

试题详情

1. D。主旨题。根据文章第 1 段第 5 句 They spend part of each day alone 及全文内容可推知此题答案为 D。

试题详情

4. We may draw a conclusion that _______. 

A. latchkey children enjoy having such a large amount of time alone

B. latchkey children try to hide their feeling

C. latchkey children often watch TV with their parents

D. it’s difficult to find out how many latchkey children there are

(1―4 DDDD)

【答案与解析】本文介绍了美国一些“钥匙儿童”的生活情况这一社会问题。

试题详情

3. The main feeling these children have when they are at home by themselves is _______. 

A. tiredness       B. freedom      C. loneliness       D. fear

试题详情

2. Which sentence in the second paragraph is the topic sentence?

A. We had a school rule against wearing jewelry.

B. A lot of kids had chains around their necks.

C. I was constantly telling them to put inside their shirts.

D. They were house keys.

试题详情

1. The main idea about “latchkey children” is that they _______. 

A. are growing in numbers              

B. are also found in middle-class neighborhoods

C. watch too much television during the day 

D. suffer problems from being left alone

试题详情


同步练习册答案