3. B。主旨题。根据文章第 1 段第 2 句 People like to deal with successful person 及全文内容可推知此题答案为 B。
(21)
For more than six million American children, coming home after school means coming home to an empty house. Some deal with the situation by watching TV. Some may hide. But all of them have something in common. They spend part of each day alone. They are called latchkey children. They’re children who look after themselves while their parents work. And their bad condition has become a subject of concern.
Lynette Long was once the headmaster of an elementary school. She said, “We had a school rule against wearing jewelry. A lot of kids had chains around their necks with keys attached. I was constantly telling them to put them inside shirts. There were so many keys, it never came to my mind what they meant.” Slowly, she learned they were house keys.
She and her husband began talking to the children who had them. They learned of the impact(影响) working couples and single parents were having on their children. Fear is the biggest problem faced by children at home alone. One in each three latchkey children the Longs talked to reported being scared. Many had nightmares and were worried about their own safety.
The most common way latchkey children deal with their fears is by hiding. It might be in a shower stall, under a bed in a closet. The second is TV. They’ll often play it at high volume. It’s hard to get statistics(情况, 材料)on latchkey children, the Longs learned. Most parents are slow to admit they leave their children alone.
2. C。推断题。根据文章第 2 段第 4 句 People will know this by your completed record or simply by recognizing it upon seeing you in action 可推知此题答案为 C。
1. A。细节题。根据文章第 1 段倒数第 2 句 …there must be a reason why the person has achieved success 可推知此题答案为 A。
3. The passage mainly tells that _____.
A. success image may come after success
B. people like to deal with a successful person
C. there are many image building ways
D. success image is or has been built in one’s work
(1―3 ACB)
【答案与解析】本文列举了人们对于成功的热衷态度,说明人们想学到成功的经验以便成功。
2. How can we know how good a person is at his work?
A. Work with him.
B. Study how he has achieved success.
C. Just look at him doing his work.
D. Watch him playing tennis on the tennis court.
1. People like to deal with a successful person probably because _______.
A. they hope to know the secret of being successful
B. they don’t believe what he has achieved
C. they are eager to show respect to him
D. they feel uncertain if he is an expert
4. D。词义猜测题。根据 Instead he sells his shares through a stockbroker to some other saver who is seeking to invest his money 这句话可推知原来股票持有者只有通过股票交易所把股票卖给那些寻找赚钱的人,由此得知 D 为正确答案。
(20)
As the saying goes, nothing succeeds like success. People like to deal with a successful person. Why? You see there must be a reason why the person has achieved success. And most obviously it is because he is expert at what he is doing.
When given a chance, people would deal with the best. Naturally, the best way to produce a success is to do a lot of work. Your achievement and the fame it leads to will make it known to the public how good you really are. People will know this by your completed record or simply by recognizing it upon seeing you in action. Just as it becomes quite obvious that a man is a full-time tennis player when you see him play on the tennis court, it will become obvious that you are skilled in your work when people see you do your work. But many other image building ways are practical in producing a success image, as will be discussed in the following…
3. D。细节题。根据 There is hardly a man or woman in this country whose standard of living does not depend on the ability of his or her employers to raise money to finance new development. The Stock Exchange exists to provide a channel through which these savings can reach those who need finance 可知股票交易所能为政府、当地组织及国家产业提供新的发展而需要的资金,故选 D。
2. C。细节题。根据第 3 段的内容及关键句The government, local organizations and nationalized industries therefore frequently need to borrow money to finance major capital spending, and they, too, come to the Stock Exchange 可知所有的基础设施也不断需要金融资助,故选 C。
1. B。细节题。根据 This they do by issuing stocks and shares in the business through the Stock Exchange 可知那些公司运行的方法是通过出售股票来筹资,故选 B。
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com