0  33286  33294  33300  33304  33310  33312  33316  33322  33324  33330  33336  33340  33342  33346  33352  33354  33360  33364  33366  33370  33372  33376  33378  33380  33381  33382  33384  33385  33386  33388  33390  33394  33396  33400  33402  33406  33412  33414  33420  33424  33426  33430  33436  33442  33444  33450  33454  33456  33462  33466  33472  33480  447090 

2. From the passage we may infer that _______.

    A. getting up before the sun rises can help people out of crime

    B. loving can help young people to a new life

    C. traveling can help all criminals out of prison

    D. being brave and strong can do with crime

试题详情

1. In paragraph 4 “leave crime behind them” means _______.

    A. no longer do a crime               B. leave people who do a crime

    C. don’t do all the crime                     D. leave criminals behind

试题详情

5. B。推断题。根据文倒数第2句的虚拟语气可推知此题答案为 B。

 

 

(25)

Americans think that travel is good for you, some even think it can help one of the country’s worst problems ― crime. Crime worries a lot of people. Every year, the number of crimes goes up and up. And many criminals(罪犯) are young. They often come from sad homes, with only one parent or no parents at all.

There are many young criminals in prison. But prison doesn’t change them. Six or seven in ten will go back to crime when they come out of prison. One man, Bob Burton, thought of a new idea. In the old days, young men had to live a difficult life on the road. They learned to be strong and brave, and to help their friends in time of danger. This helped them to grow into men. So Bob Burton started “Vision Quest”. He takes young criminals on a long, long journey with horses and wagons, 3 000 miles through seven states. They are on the road for more than a year.

The young people on Vision Quest all have had problems. Most of them have already spent time in prison. This is their last chance. It’s hard work on the road. The day starts before the sun comes up. The boys and girls have to feed the horses. Some of them have never loved anyone before. But they can love their horses. That love can help them to a new life.

Not all the young people on Vision Quest will leave crime behind them. Three or four in ten will one day be in prison again. Bob Burton is right. Travel can be good for you. Even today, Americans still say, “Go west, young man.”

试题详情

4. C。推断题。文章最后一段说:1981年与1918年所统计的贫困户的数量的比较。由此可知此题答案为 C。

试题详情

3. A。推断题。根据文章第2段第2句 The most striking aspect of income distribution is that it has not changed significantly since the end of World War II 可推知此题答案为 A。

试题详情

2. B。推断题。根据文章第 1 段倒数第 2 句 …more than 75 percent of all wealth is owned by 20 percent of American adults 可推知此题答案为 B。

试题详情

1. D。细节题。根据文章第 1 段最后一句 …most Americans have no wealth at all aside from their homes, automobiles, and a small amount of savings 可推知此题答案为 D。

试题详情

5. From the last two sentences we can see that 1981 government’s poverty line _______.

A. was of no good for the poor     B. was not put into operation then

C. was officially approved           D. was not helpful to the poor

(1―5 DBACB)

【答案与解析】本文分析了美国财富的分配状况及其存在的问题。

试题详情

A. The poverty line of 1918 is more favorable to the poor than that of 1981.

B. The 1981 line didn’t leave much to the poor.

C. There were more Americans who were officially poor by the 1981 line.

D. There were more Americans who were officially poor by the 1918 line.

试题详情

4. What can we learn from comparison of the two poverty lines in the last paragraph?

试题详情


同步练习册答案