1. B。语义理解题。从第 1 段最后两句话中可得出答案。
5. Which of the following statements
could fully express the author's view towards physicians’ payment in the
A. For their expensive education and their responsibility, they deserve a handsome pay.
B. It is reasonable for physicians to have a large income because their work is very dangerous.
C. Physicians should be better paid because they work long hours under bad conditions.
D. Physicians have great responsibility, so it is understandable that they should be well rewarded.
【答案与解释】在美国,医师是高报酬职业之一。这是由于他们需要较长时间的学习和高学费投入的缘故。
4. Sometimes several physicians set up a group medical practice mainly because _______.
A. there are so many patients that it is difficult for one physician to take care all of them
B. they can take turns to work long hours
C. facilities may be too much of a burden for one physician to shoulder
D. no one wants to assume too much responsibility
3. According to the passage, how long
does it take for a would-be physician to become an independent physician in the
A. About seven years. B. Eight years.
C. Ten years. D. About twelve years.
2. The expenses for becoming a doctor are spent on _______.
A. schooling and retraining B. practice in a hospital
C. facilities he or she uses D. education he or she receives
1. According to the passage, it is very unlikely that an American hospital is owned by _______.
A. a church B. a corporation C. a city D. a state
4. D。判断题。从 …Free museums. No charge for outstanding collections of art and antiquities 可知选项A是错误的;选项 C 可从 Choice of food. Visitors can find everything from Ethiopian to Swedish restaurants 中认定是错误的;依据 Poor public transport. Trains and buses are promised to defeat the keenest tourists, although the over crowded London tube is inexplicably popular 可判定选项 D 正确,而选项B文中没有提到。
(27)
Self-employed private physicians who
charge a fee for each patient visit are the foundation of medical practice in
the
Some medical doctors are on salary. Salaried physicians may work as hospital staff members, or residents, who are often still in training. They may teach in medical schools, be hired by corporations to care for their workers or work for the federal government's Public Health Service.
Physicians are among the best paid
professionals in the
Setting up a medical practice is expensive, too. Sometimes several physicians will decide to establish a group practice, so they can share the expense of maintaining an office and buying equipment. These physicians also take care of each other's patients in emergencies.
Physicians work long hours and must accept a great deal of responsibility. Many medical procedures, even quite routine ones, involve risk. It is understandable that physicians want to be well rewarded for making decisions which can mean the difference between life and death.
3. D。细节题。根据 Licensing hours. Alcohol is in short supply after 11 pm even in "24-hour cities" 可知答案选 D。
2. B。语义理解题。根据 Pop music. Britain is the only country to rival the US on this score可知答案选 B。
1. C。语义理解题。根据 Rain. Still in the number one complaint 可知答案为 C。
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com