0  33288  33296  33302  33306  33312  33314  33318  33324  33326  33332  33338  33342  33344  33348  33354  33356  33362  33366  33368  33372  33374  33378  33380  33382  33383  33384  33386  33387  33388  33390  33392  33396  33398  33402  33404  33408  33414  33416  33422  33426  33428  33432  33438  33444  33446  33452  33456  33458  33464  33468  33474  33482  447090 

1. B。语义理解题。从第 1 段最后两句话中可得出答案。

试题详情

5. Which of the following statements could fully express the author's view towards physicians’ payment in the USA?

A. For their expensive education and their responsibility, they deserve a handsome pay.

B. It is reasonable for physicians to have a large income because their work is very dangerous.

C. Physicians should be better paid because they work long hours under bad conditions.

D. Physicians have great responsibility, so it is understandable that they should be well rewarded.

【答案与解释】在美国,医师是高报酬职业之一。这是由于他们需要较长时间的学习和高学费投入的缘故。

试题详情

4. Sometimes several physicians set up a group medical practice mainly because _______.

A. there are so many patients that it is difficult for one physician to take care all of them

B. they can take turns to work long hours

C. facilities may be too much of a burden for one physician to shoulder

D. no one wants to assume too much responsibility

试题详情

3. According to the passage, how long does it take for a would-be physician to become an independent physician in the USA?

A. About seven years.                  B. Eight years.

C. Ten years.                               D. About twelve years.

试题详情

2. The expenses for becoming a doctor are spent on _______.

A. schooling and retraining          B. practice in a hospital

C. facilities he or she uses            D. education he or she receives

试题详情

1. According to the passage, it is very unlikely that an American hospital is owned by _______.

A. a church     B. a corporation     C. a city         D. a state

试题详情

4. D。判断题。从 …Free museums. No charge for outstanding collections of art and antiquities 可知选项A是错误的;选项 C 可从 Choice of food. Visitors can find everything from Ethiopian to Swedish restaurants 中认定是错误的;依据 Poor public transport. Trains and buses are promised to defeat the keenest tourists, although the over crowded London tube is inexplicably popular 可判定选项 D 正确,而选项B文中没有提到。

(27)

Self-employed private physicians who charge a fee for each patient visit are the foundation of medical practice in the United States. Most physicians have a contract relationship with one or more hospitals in the community. They send their patients to this hospital, which usually charges patients according to the number of days they stay and the facilities(operating room, tests, medicines that they use). Some hospitals belong to a city, a state or, in the case of veteran's hospitals, a federal government agency. Others are operated by religious orders(教会) or other non-profit groups.

Some medical doctors are on salary. Salaried physicians may work as hospital staff members, or residents, who are often still in training. They may teach in medical schools, be hired by corporations to care for their workers or work for the federal government's Public Health Service.

Physicians are among the best paid professionals in the United States. In the 1980s, it was not uncommon for medical doctors to earn incomes of more than $ 100 000 a year. Specialists, particularly surgeons, might earn several times that amount. Physicians list many reasons why they deserve to be so well rewarded for their work. One reason is the long and expensive preparation required to become a physician in the United States. Most would be physicians first attend college for four years, which can cost nearly $ 20 000 a year at one of the best private institutions. Prospective physicians then attend medical school for four years. Tuition alone can exceed $ 10 000 a year. By the time they have obtained their medical degrees, many young physicians are deeply in debt. They still face three to five years of residency(实习阶段) in a hospital, the first year as an apprentice physician. The hours are long and the pay is relatively low.

Setting up a medical practice is expensive, too. Sometimes several physicians will decide to establish a group practice, so they can share the expense of maintaining an office and buying equipment. These physicians also take care of each other's patients in emergencies.

Physicians work long hours and must accept a great deal of responsibility. Many medical procedures, even quite routine ones, involve risk. It is understandable that physicians want to be well rewarded for making decisions which can mean the difference between life and death.

试题详情

3. D。细节题。根据 Licensing hours. Alcohol is in short supply after 11 pm even in "24-hour cities" 可知答案选 D。

试题详情

2. B。语义理解题。根据 Pop music. Britain is the only country to rival the US on this score可知答案选 B。

试题详情

1. C。语义理解题。根据 Rain. Still in the number one complaint 可知答案为 C。

试题详情


同步练习册答案