| A.The more water,the better. B.So you can have some every day. C.Drink water and milk most often. D.But children can also do something by themselves. E.They want to know how to help children keep healthy. |
分析 人们常常谈论健康的孩子们.他们想知道如何帮助孩子们保持健康.如果你身体很好,你可以做一切想做的事情.父母只要求孩子们吃健康的食物.但是,儿童也可以自己做一些事情.
吃不同种类的食物,特别是水果和蔬菜.你可能是只吃最喜欢的食物,但你最好吃不同种类的食物.如果这样,你可以获得更多的身体所需,时不时的尝试新食品和旧的食品.有些食物,如水果和蔬菜,更讨人喜欢,所以你可以每天都吃一些.你每天要常喝水和牛奶.当你真的渴了,冷水是第一选择.孩子们需要钙去长个,牛奶是最好的选择.或许你会想其他的东西,所以100%的果汁就好.
解答 60-63 EDBC
60、E 推理判断题 根据上文People often talks about healthy children.可知人们常常谈论健康的孩子们.结合下文 If you are healthy,your body works well,and you can do all the things you want to do.可知如果你身体很好,你可以做一切想做的事情.结合选项可推知这里说的是他们想知道如何帮助孩子们保持健康,故选E.
61、D 推理判断题 根据上文Parents only ask the children to have healthy meals.可知父母只要求孩子们吃健康的食物,根据下文Eat different kinds of food,especially fruits and vegetable,可知吃不同种类的食物,特别是水果和蔬菜.结合选项可推知这里应该说的是但是,儿童也可以自己做一些事情,故选D.
62、B 推理判断题 根据上文Some foods,such as fruits and vegetables,are more pleasing.可知有些食物,如水果和蔬菜,更讨人喜欢,结合选项可推知你可以每天都吃一些,故选B.
63、C 推理判断题 根据下文When you're really thirsty,cold water is the No.1choice.Children need calcium to grow strong bones,and milk is the best choice.可知当你真的渴了,冷水是第一选择.孩子们需要钙去长个,牛奶是最好的选择.结合选项可推知这里应该说的是你每天要常喝水和牛奶.故选C.
点评 此题为选句填空.做题时先把各个选项读一遍,做到心中有数;再通读全文了解大意,结合空格处上下文意思及关键词凭借语感积极主动地猜测空格中所缺的信息,最后结合选项选出符合上下文逻辑的正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:句型转换
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | to join | B. | joins | C. | joining | D. | join |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| (66)GFerry wants to know something about lions,bears,kangaroos and birds. (67)ASusan wants to be a pianist.But she can't play the piano well. (68)FDavid likes playing basketball.Watching NBA matches is his favorite. (69)CTomorrow is Kathy's friend's birthday.She wants to buy some birthday presents such as cards and dolls for her. (70)DHan Meimei wants to buy some new clothes because it's very cold now. | A.Music classroom You can take lessons on the piano,the guitar and the violin.Please call Ms Wang at 13560686068. B.English teachers wanted Good English,and be good with kids.Call Li Yang at 7277899. C.Lily's gift shop There are beautiful cards,cute dolls,nice music boxes,key rings and so on. D.Jenny's clothes shop We have many coats and sweaters for the season!Come and see for yourself. E.Sale Don't wait!Different kinds of lovely T-shirts are on sale. F.The NBA match Bulls VS Rockets Time:6:00p.m. Place:Club of American Association G.CCTV: 18:30World News,19:00Pop Songs, 19:30Animal World |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com