分析 文章介绍在调查英国的青少年最喜欢什么食物时,发现他们最喜欢吃快餐和不健康的食物,这是由于他们的饮食习惯造成的,文章例举垃圾食品给青少年的成长带来的危害,呼吁年轻人多吃营养的食物.在2005年,为了改变年青人的饮食习惯和拥有新的饮食认识,一名叫杰米的厨师开创了"Feed Me Better"这个项目,呼吁年轻人为了强壮的身体应该多吃钙和铁.这项活动最终还是取得了很大的成功.由此得出由于我们的生活习惯会不断发展变化,因此教育孩子们吃好是很重要的.
解答 64.They like fast food and they don't understand the importance of eating healthily.细节理解题.根据Ask any group of teenagers in the UK what they most like to eat,and foods like pizzas,pasta,burgers and chips are always mentioned.Many young people would probably also list the local fast-food restaurant as their favorite place.可知询问英国任何一个青少年他们最喜欢吃的食物,和喜欢的披萨,面食,总会提到汉堡和薯条.许多年轻人也可能会列出本地快餐店作为他们最喜欢的地方.所以答案为They like fast food and they don't understand the importance of eating healthily.
65. They are with plenty of calcium and calcium is essential for the development of healthy,strong bones.细节理解题.根据For a growing body,eating foods with plenty of calcium(钙),such as milk,yoghurt and cheese,is important because calcium is essential for the development of healthy,strong bones(骨头).可知年轻人为了强壮的身体应该多吃钙和铁.故答案为They are with plenty of calcium and calcium is essential for the development of healthy,strong bones.
66.Lifestyle habits can be developed during our teenage years.细节理解题.根据Lifestyle habits can be developed during our teenage years,so it is greatly important that young people are educated about what foods are good.可知生活习惯可以在我们十几岁的时候形成,所以教育年轻人教育什么样的食物是好的,这是非常重要的.故答案为:Lifestyle habits can be developed during our teenage years.
67. Yes.细节理解题.根据Although some teenagers and parents refused to have a try at first,the project was generally a huge success.可知虽然一些青少年和家长拒绝了第一次尝试,该项目最终取得了一个巨大的成功.故答案为:Yes.
68.The writer expects people to eat what they should eat,develop lifestyle habits during teenage years and understand the importance of eating healthily by projects like"Feed Me Better"continue to give out the right messages.细节理解题.根据No on expects to end the teenage love with fast and junk food,but,hopefully,if projects like"Feed Me Better"continue to give o ut the right messages,more young people will understand the importance of eating healthily.可知作者希望人们吃他们应该吃的东西,在青少年时期养成生活习惯,并明白吃的健康的重要性,故答案为The writer expects people to eat what they should eat,develop lifestyle habits during teenage years and understand the importance of eating healthily by projects like"Feed Me Better"continue to give out the right messages.
点评 本题是一篇健康环保类的阅读.介绍英国的青少年最喜欢什么食物.本题不属于选择,是阅读表达题.如果能在原文中找到原句的,就将原句写下.如果找不到原句的,需要写出正确时态,语态的句子.最后读一篇,检查有没有语法错误.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Where's of | B. | hat's in | C. | How's in | D. | How's of |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| A.Kids'watching e-books is far from reading. B.Reading bedtime stories is a rarely changed routine. C.What really counts is the words that appear. D.E-books are cool in a technological sense. E.Parents prefer to read real books to their children. F.E-books for children are not that well-received. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
| 刘伟的基本情况 | 刘伟,25岁,出生于北京,中国著名无臂钢琴师. |
| 刘伟的成长经历 | (1)10岁时,他在一次意外事故中失去了双臂.因此,他不得不告别自己喜爱的足球运动,开始学习游泳.在2002年全国残疾人游泳锦标赛中,他摘取了两枚金牌. (2)到19岁的时候,他已经自学会了用脚弹奏钢琴,实现了童年的音乐梦想. (3)23岁时,在"中国达人秀"中成为决赛选手之一. |
| 从刘伟的成长经历中,你学到了什么?(至少两点) | ? |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Introduction | It's (54)difficult/hard to lose weight. |
| (55)Reason for failing to lose weight | •They can't stand feeling hungry. |
| Suggestions | •Losing weight is something you have to make a (56)plan for a long time. •Experts agree that a quick fix is not as (57)healthy as losing weight slowly. •I suggest that you should try to lose no more than a couple of pounds a week. |
| Conclusion | Slow weight loss is the only way of (58)avoiding"yo-yo dieting". |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | of;of | B. | of;for | C. | for:for | D. | for:of |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com