分析 当他是一个十几岁的时候,亨特 亚当非常不快乐,他在一个为有心理健康问题的人设立的特殊医院度过了很多年.
当他离开医院时,亚当决定成为一名医生,所以他去了美国弗吉尼亚州的一所医学学校.但当他在那里时,他以不同的方式做事情.例如,他不喜欢医生的白色大衣,所以当他看望他的病人时,他穿着带着花的衬衫花,他试图让他们笑.医学院的医生不喜欢亚当斯,因为他太不同了.
但亚当斯认为,医院里的人需要的不仅仅是药物.但是作为一个人,他看到不快乐和孤独的人,他试图把他们作为病人帮助.他在医院里花了很多时间与孩子在一起,经常装扮成一个小丑,让孩子们笑.
当他完成学业并成为一名医生时,亚当斯和其他医生一起建立了自己的医院,名为"Gusundheit Institute".他们希望它成为一个与病人不同工作方式的地方.
亨特•亚当斯出名于20世纪80年代,在1988年,环球影业有限公司拍摄了一部关于他的生活的电影.在电影中,罗宾•威廉姆斯扮演亚当斯.威廉姆斯说:"亨特是一个非常热心的人,他相信病人需要一个向朋友一样的医生.我喜欢扮演他.
解答 36.C.细节理解题.根据When he was a teenager和 he spent many years in a special hospital for people with mental health problems可知,应该是当他十几岁时,有的心理问题.故选C.
37.D.细节理解题.根据The doctors at the medical school didn't like Adams because he was too different可知,其他医生不喜欢他,是因为与别人不同.be different等于not the same.故选D.
38.B.细节理解题.根据阅读全文可知,整个故事的顺序是:有心理问题--学习医学--成为医生--建立医院--拍成电影.故选B.
39.B.判断推理题.根据Hunter is a really warm person,who believes that patients need a doctor who is a friend可知,是亨特认为病人需要一个像朋友一样的医生,而不是罗宾•威廉姆斯.故B是错误的,选B.
40.D.判断推理题.通过阅读全文可知,本文是围绕着亨特•亚当医生一生的经历进行论述的,讲述了亨特的许多方面的事情,选项ABC只是说了一个方面,并不全面.故选D.
点评 本文是一篇人物故事类的短文,做题时需要仔细阅读全文,了解文章大意,然后根据题目要再读文章,特别要注意细节的题目,应将题干与文章中的句型进行仔细的比较方能得出正确的答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Do; go to | B. | Does; gets to | C. | Do; gets | D. | Does,get |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
City tour Travelling around the city by coach is a cheap way of trip.It also takes less time Sitting in a park or visiting landmarks with friends is a great pleasure. | Camping Camping is one of the most popular trip activities for young people.In the wild,there are no comfortable beds.But being with each other without any worries is the most important thing. |
Cycling tour Cycling tour may be the cheapest way,but it is a more demanding (费力的) way of travel.Make Sure everyone is fit enough to make the trip before travelling. | Group travel with an agency(旅行社) This is the best way to organize a trip for a large group of people You don't have to worry about mapping out routs,finding hotels and restaurants or buying tickets.According to www.Ctrip.com,people go to Xiamen,Hainan and Guilin.But such trips cost more money. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Guitar lessons An excellent musician. Good at teaching kids for 5years. Your home or mine. Call Larry at 86087593. | Taxi driver wanted Full time. Experience and good knowledge of the city needed. Under 45years old. Call Mr.White at 75132633or 13935728866. |
| Lost dog Medium size,spotted white short hair. Answer you when you call it David. Many thanks for returning it. Call Susan at 87328059. | Flat for sale Two bedrooms,a kitchen and a bathroom. Hot water 8:00-18:00. Beautiful sights out of the windows. QQ:770519666. Call Ms.Green at 86777555or 13813913788. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com